Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: توجه ویژه به کارآفرینی و آموزش های مهارتی و برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت آموزش مجازی از اقدامات پیش رو این دانشگاه است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، غلامرضا حسن زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: در راستای سیاست های هدفمندی آموزش در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران جهت کاربردی کردن رشته ها، فرآیند کارآفرینی به عنوان مهمترین رویکرد در این نهاد مطرح است که این هدف از طریق فرآیند آموزش نیروی انسانی متخصص، تولید و انتشار دانش و در نهایت کسب و کار دانش آموختگان امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی تقویت علوم بین رشته ای و تلاش برای کاربردی کردن رشته های دانشگاهی و کارآفرینی را در اولویت برنامه های خود قرار داده و سعی دارد آموزش و تربیت نیروی خلاق و دارای تعهد حرفه ای را سرلوحه کار خود قرار دهد.

حسن زاده تصریح کرد: همگرایی علوم از برنامه های مهم آموزشی این دانشگاه محسوب می شوند. رویکرد همگرایی علوم و فناوری ها می تواند در جهت حل مشکلات کشور و تربیت نیروی انسانی کارآزموده رویکردی مؤثر برای ارتباط رشته های علوم پایه با یکدیگر و ارتباط مؤثر علوم پایه و علوم بالینی باشد.

وی خاطرنشان کرد: وجود دانشکده های مختلف از جمله پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی، شیمی دارویی و علوم و فناوری های همگرا در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران مزیتی برای بهره گیری از نظرات صاحب‌نظران و اندیشمندان رشته های مختلف ایجاد می کند که با استفاده از آن دانش آموختگان ما می توانند افرادی توانمند و خلاق باشند و به حل مشکلات بپردازند.

حسن زاده در خصوص اقدامات پیش رو در این معاونت اظهار داشت: از جمله اقدامات پیش روی این معاونت می توان به فعال کردن مرکز توسعه آموزش دانشگاه و دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها، تشکیل کمیته های جدید در مرکز توسعه آموزش دانشگاه و تقویت کمیته های قبلی، برنامه ریزی برای توانمند سازی اعضای هیئت علمی و راه اندازی فلوشیپ آموزش پزشکی در جهت اصلاح فرایندهای آموزشی، الگوهای یاددهی یادگیری، ارزشیابی فراگیر، ارزشیابی عضو هیئت علمی و ارزشیابی برنامه، توجه ویژه به کارآفرینی و آموزش های مهارتی، برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت آموزش مجازی و بهره گیری از تمام ظرفیت های دانشگاه برای آموزش با کیفیت و ارزشیابی مؤثر و برنامه ریزی برای بین المللی سازی آموزش و جذب دانشجویان بین المللی اشاره کرد.

وی در ادامه افزود: پایش مستمر فرآیندهای آموزشی از طریق ایجاد داشبورد مدیریتی هوشمند، برنامه ریزی برای بهره گیری از هوش مصنوعی در آموزش پزشکی و استفاده از روش های Telemedicine، تهیه Log book و Portfolio الکترونیک، بازنگری در ساختار و فعالیت های گروه های آموزشی با رویکرد تربیت شهروندان خلاق، کارآفرین و متعهد به اخلاق حرفه ای، افزایش بهره وری در سیستم آموزشی دانشگاه، توجه ویژه به آینده نگاری در آموزش، احصا فرآیندها و تعیین چالش های پیش رو و برنامه ریزی برای حل مشکلات، توجه ویژه به ارزشیابی بیرونی و رفع نواقص برای درخشش در عرصه های داخلی و بین المللی، برنامه ریزی برای تحقق شعار آموزش پاسخگو و عدالت آموزشی و برنامه ریزی برای تحقق مرجعیت علمی حداقل در 3 رشته دانشگاهی تا سال 1404 نیز از دیگر برنامه های این معاونت است که با همکاری و برنامه ریزی دانشکده ها اجرایی خواهد شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اظهار داشت: در تلاشیم تا دانش آموختگان این دانشگاه از ویژگی های توانایی حل مسئله، تفکر نقادانه، خلاقیت و نوآوری، توانایی انجام کار تیمی، قابلیت استفاده از تکنولوژی، توانایی برقراری ارتباط موثر، داشتن فهم فرهنگی و اجتماعی، کارآفرینی، قابلیت بهره گیری از زبان خارجی و مهارت حرفه ای بهره مند باشند.

حسن زاده در پایان گفت: امیدوارم با بهره گیری از توان اعضای هیئت علمی که در این مدت کوتاه بسیاری از آنها را توانمند و علاقمند به حل مشکلات دانشگاه دیدم و ایجاد تعلق خاطر در کارکنان دانشگاه و برنامه ریزی منطقی برای حل مشکلات دانشجویان و ارائه آموزش متناسب با نیازهای جامعه بتوانیم قدمی کوچک برای کشور برداریم.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی معاون آموزشی حسن زاده دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برنامه ریزی توجه ویژه بهره گیری حل مشکلات حسن زاده رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیئت علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

دیگر خبرها

  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز