Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقال زندان مرکزی سمنان و رهاسازی کاروانسرای شاه‌عباسی سمنان که برای چهار دهه از آن به عنوان زندان استفاده می‌شده بر واگذاری کاروانسرای مرکز شهر سمنان به اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس گلرو  4 مرداد ماه 1399 در دیدار با مدیر کل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی استان سمنان، اظهار کرد: کاروانسرای تاریخی واقع در مرکز شهر سمنان برای حفاظت و مرمت و فراهم آوردن زمینه جذب گردشگران باید به اداره کل میراث فرهنگی واگذار شود.

وی با تاکید بر اینکه نقش سایر دستگاه‌های اجرایی در حمایت از میراث فرهنگی و اجرای سند توسعه گردشگری استان سمنان باید مشخص شود، افزود: سایر دستگاه‌های اجرایی باید ذیل نظر این اداره کل فعالیت‌های خود را در حوزه حمایت و توسعه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اجرا کنند.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گردشگری فقط متوقف در میراث تاریخی نیست، گفت: گردشگران خارجی به خصوص گردشگران چینی که پرتعدادترین گردشگران دنیا را تشکیل می‌دهند به جاذبه‌های طبیعی به خصوص کویر و سایر جاذبه‌های فرهنگی از جمله مردم‌شناسی، آشنایی با سایر فرهنگ‌ها و آداب و سنن توجه ویژه دارند.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اقلیم استان سمنان برای گردشگری خارجی بسیار قابل توجه است، ادامه داد: باید به جاذبه‌های گردشگری استان از جمله آبگرم، بیابانک و ...توجه ویژه شود و استان سمنان می‌تواند با توجه ویژه به این ظرفیت‌ها به یکی از استان‌های برتر در زمینه جذب گردشگر تبدیل شود.

گلرو با اشاره به اینکه شعار محوری تبلیغاتی وی گردشگری بوده، گفت: ظرفیت توسعه گردشگری در استان مهیا است و به زودی کارگروه گردشگری در دفتر نماینده تشکیل می‌شود.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر راه اندازی بازارچه سنتی فروش صنایع‌دستی در استان و ارایه محصولات صنایع‌دستی و سوغات و خوراکی‌های سنتی، اضافه کرد: رونق گردشگری زمینه ساز رونق اقتصادی و افزایش شادابی و نشاط در مردم است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان نیز در این دیدار گفت: پیش از انتقال زندان و زمانی که زندان مرکزی شهر سمنان از کاروانسرای شاه عباسی واقع در مرکز شهر سمنان به ساختمان جدید خود منتقل شد، این اداره کل برای مرمت و احیای این اثر فاخر ملی اعلام آمادگی کرده است.

مهدی جمال با تاکید بر اینکه واگذاری این کاروانسرا زمینه احیا، حفاظت و بهره برداری عمومی این یادگار دوران صفویه را فراهم می‌کند، افزود: با واگذاری به میراث فرهنگی، این کاروانسرا می‌تواند به یکی از جاذبه‌های اصلی این شهر مبدل شود.

وی گفت: کاروانسرای سمنان در سال 1362 اداره میراث فرهنگی استان سمنان بوده است و باید برای فراهم شدن توسعه گردشگری استان به این اداره واگذار شود.

کاروانسرای شاه عباسی مرکز شهر سمنان، به عنوان یکی از ۹۹۹ کاروانسرای ساخته شده در دوران شاه عباس صفوی است که در شهر سمنان احداث شده است. این کاروانسرا در سال ۱۳۵۲ به ثبت ملی رسید و پس از سه دهه تغییر کاربری و تبدیل آن به زندان مرکزی شهر سمنان با تلاش‌ها و پیگیری و مستمر مسئولان و مردم از بند خارج و آزاد سازی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری نماینده سمنان مجلس شورای اسلامی سمنان میراث فرهنگی سمنان کاروانسرای شاه عباسی مجلس شورای اسلامی کل میراث فرهنگی مرکز شهر سمنان استان سمنان صنایع دستی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه ۱۳ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به‌صورت نمادین از سند ثبت ملی مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست میراث ناملموس کشور رونمایی شد.   حسن عربی افزود: در اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس با قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن و ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب سال ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی، مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ثبت شد.   او تصریح کرد: این میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۵۹۱ در سال ۱۴۰۰ در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.   لَردِه دوزی مجموعه‌ای از هنر‌های دستی، مانند تکه‌دوزی، گل‌دوزی، بخارادوزی، خامه‌دوزی، پولک‌دوزی، قیطان‌دوزی، ساقه‌دوزی، سیاه دوزی، زری‌دوزی و سرمه‌دوزی است. لَردِه به معنای یک سطح صاف است که این فرآیند‌های هنری روی آن اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا