Web Analytics Made Easy - Statcounter

خط اول خبری که درباره تیم های فوتبال نوجوانان و جوانان منتشر شد حال شنونده را به کلی به هم می ریخت که دو مدرس پابه سن گذاشته و امتحان پس داده مدیریت فنی این دو تیم را عهده دار شدند.

سرویس ورزش مشرق – پوست اندازی در فوتبال در دنیا مدتهاست شروع شده است. به ویژه از حدود یک دهه پیش با ورود مورینیو، گواردیولا، کلوپ، سیمئونه، لوئیز انریکه، لمپارد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... در ایران با ورود مربیان جوانی مثل گل محمدی‌، پورموسوی، منصوریان، ویسی، فکری، علی کریمی، مجیدی، نکونام‌ و ... استارت این مهم خورده است تا سبک تازه فوتبال و انرژی بالای این مربیان در انتقال به فوتبالیست های جوان اثرگذاری بیشتری داشته باشد اما در ساختار فوتبالی کشورمان، همچنان مرغ یک پا دارد و مشخص نیست تا چه تاریخی و با بروز چه عواقبی باید منتظر این پوست اندازی ها باشیم.

اتفاق بدی که این روزها در فوتبال شاهدش هستیم این است که اصرار و تأکید بر استفاده از امثال مرتضی محصص‎ها و فریدون معینی‎ها اینقدر هست که نسل جدید فوتبالیست های بازنشسته ای مانند مهدی مهدوی کیا، علی دایی، مهدی پاشازاده، علیرضا امامی فر و خیلی های دیگر کم کم دوران جوانی را پشت سر گذاشته و انرژی بالای این روزهای‎شان را از دست می دهند ولی آنجایی که باید از آنها استفاده شود، نمی شود!

فریدون معینی با ۷۳ سال سن شده مدیرفنی تیم نوجوانان و مرتضی محصص با ۶۸ سال سن مدیریت فنی تیم جوانان را در دست خواهد داشت. قحط الرجال است؟ در اینکه از دانش و مدرک این مدرسین و پیشکسوتان باید استفاده کرد شکی نیست اما در امور فنی آن هم در این سطح بالا واقعا این انتخاب ها جای سوال دارد!

پس حاصل برگزاری کلاس های مربیگری که خود این افراد مدرسش هستند چیست؟ این انتخاب ها چه معنی غیر از این دارد که محصصی که زیر برگه مدرک مربیگری A، B، C این مربیان جوان را امضا می کنند هیچ اعتقادی به این مربیان ندارند؟ اعتقاد ندارند که مدیریت یا مربیگری یکی از این تیم‎ها را به این مربیان نمی سپارند و سراغ پرویز مظلومی ۶۶ ساله برای هدایت تیم جوانان رفته اند.

شیب نزولی فوتبال پایه در ایران اگر در سالهای اخیر زوایه کمی داشت با روشی که فدراسیون در پیش گرفته برخلاف جهت حرکت شیب ابتلا به کرونا، با سرعت به پایین می رود و تا چندی دیگر از رویارویی با تیم های نوجوانان تایلند و نپال هم باید رعشه بر تن بازیکنان پایه فوتبال کشورمان بیافتد. در آسیا استفاده از مربیان جوان نام آشنا فاصله های فنی بین تیم ها را کم کرده و دیگر نمی توان چند قدرت برتر آسیا را از پیش برنده دانست، چه بسا در رده پایه ایران در سال های اخیر قطعا جزو قدرت های اول نبوده و با این روال حالاحالاها هم نخواهد بود!

اگر قرار بر از بین بردن تیم های رده پایه فدراسیون است به جای هزینه کردن های وقت و بی وقت برای پشتوانه سازی های ظاهری، اتاق کمیته تیم های پایه فدراسیون را اجاره بدهند و از درآمدی که بدست می آید هزینه های تیم بزرگسالان را بدهند و دستمزد اسکوچیچ را درآمدزایی کنند.

وزارت ورزش و فراکسیون ورزش مجلس کجای کار هستند که دور باطل بهره گیری از چند مربی و مدرس که هیچ حرف جدیدی برای نسل تازه وارد ندارند را می بینند و سکوت اختیار کرده اند؟ اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم جوانان در حالی اعلام شده که هنوز فدراسیون نام سرمربی تیم جوانان را به صورت رسمی اعلام نکرده ولی پرویز مظلومی در تلویزیون خودش را سرمربی این تیم معرفی می کند!

اتفاقات این ماه های فدراسیون چیزی شبیه به یک دورهمی خانوادگی است که حاضران ظرف غذا را به یکدیگر تعارف می کنند و حاضر نیستند از قرنطینه خانگی بیرون رفته و اجازه ورود به بیرونی ها را هم نمی دهند، مبادا بخشی از بودجه ای که قرار است در امور مختلف هزینه شود به جیب اغیار برود!

ظاهرا در برخی امور، فدراسیون به شکل ملوک الطوایفی و تا جایی پیش رفته که بی توجه به انتقادات و بدون پذیرفتن ایرادهایی که ممکن است به این مجموعه گرفته شود اعضا هرکاری دوست داشته باشند انجام می دهند و کمترین اهمیتی به احوالات کلی فوتبال، طرفداران این رشته و کارشناسانی که این موارد را می بینند نمی دهند!

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین قحط الرجال فراکسیون ورزش مجلس فدراسیون مهدی مهدوی کیا مرتضی محصص فریدون معینی فدراسیون فوتبال مهدی پاشازاده وزارت ورزش آسیا ایران پرویز مظلومی تیم ملی جوانان تیم ملی نوجوانان تیم جوانان تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • فدراسیون فوتبال دوباره درخواست حواله خودرو داد
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • زارعی: سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا در سال ۲۰۲۴ تغییری نکرده است
  • ماتوینکو: رویای غرب برای نابودی روسیه هرگز محقق نخواهد شد
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • شکست ادعای موشک‌های فتوشاپی با حمله وعده صادق
  • اتفاق عجیب در فوتبال پایه ایران + تصاویر | عده‌ای به جان کمک داور افتادند
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران