Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: نشست مشترک کارگروه‌های اقتصادی دولت سایه با جمعی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم برگزار و راهکار‌های قانونی ۱۹ مسئله مشترک اصناف صنعتی به آنان ارائه شد.

عزت الله اکبری، رضا تقی پور، روح‌الله ایزدخواه، مصطفی طاهری، مهدی عسگری و روح‌الله عباس‌پور رئیس و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس و فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی در این نشست حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست مذکور با مقایسه آمار صادرات کشور چین طی چهل سال گذشته، اظهار داشت: چین در سال ۲۰۱۸ به میزان ۲۴۳۰ میلیارد دلار صادرات داشته است. در حالی که که صادرات همین کشور در سال ۱۹۷۹ به میزان ۱۳.۵ میلیارد دلار بوده است.

وی با اشاره به این آمار، تصریح کرد: اینکه مقام معظم رهبری تاکید بر رفع موانع تولید به منظور دستیابی به جهش تولید دارند، موضوعی دست نیافتنی نیست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود، جهش تولید را یک امر فرایندی دانست که می‌بایست قدم به قدم و با هدف‌گذاری زمانی محقق شود.

وی مجلس یازدهم را مجلسی باانگیزه نامید که لازم است برای رسیدگی به مشکلات، اولویت‌ها را تشخیص بدهد و زمان را مدیریت نماید.

جلیلی در ادامه با دعوت از دبیران کارگروه‌های اقتصادی دولت سایه جهت ارائه ماحصل نشست‌های تخصصی خود با اصناف صنعتی کشور، گفت: طی دو سال گذشته به منظور رفع موانع تولید با نمایندگان بیش از ۱۵ صنف صنعتی کشور یک دیدار داشتیم که کارگروه اصناف دولت سایه مامور بررسی مسائل و مشکلات هر یک صنایع کشور شد. پس از این جلسات، کارشناسان اقتصادی مسائل و مشکلات اصناف مختلف را جمع بندی کردند که نهایتا ۱۹ مسئله مشترک به عنوان مسائل دارای اولویت میان اصناف صنعتی به دست آمد.



وی افزود: پس از احصاء مسائل مشترک اصناف صنعتی کشور، هر یک از کارگروه‌های اقتصادی موظف شدند که مجددا با حضور نماینده‌ای از هر صنف، جلساتی برای یافتن راهکار قانونی حل مسائل مشترک تشکیل دهند و امروز جمع بندی کلیه این جلسات خدمت نمایندگان محترم ارائه میگردد.

در ادامه، اکبری تالارپشتی ضمن استقبال از راهکار‌های ارائه شده توسط دبیران کارگروه‌های اقتصادی دولت سایه و با اشاره به جلسات اخیر کمیسیون صنایع و معادن با وزرای خارجه و اقتصاد، ایجاد نظام جامع نظارت از طریق دولت الکترونیک، ایجاد نظام جامع مشوق برای تولیدکنندگان و استفاده از حداکثر ظرفیت دیپلماسی اقتصادی را از جمله برنامه‌های این کمیسیون جهت رونق تولید و رفع موانع آن دانست.

زیرساخت اطلاعات یکپارچه اقتصادی لازم است

در ادامه رضا تقی پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم و وزیر اسبق ارتباطات فقدان زیرساخت اطلاعات یکپارچه اقتصادی را ام المسائل حوزه تولید برشمرد.

وی خاطرنشان کرد که کمیسیون صنایع و معادن به دنبال ارائه طرحی در همین باره است تا هرگونه فعالیت اقتصادی دولتی و غیردولتی موظف به ثبت اطلاعات خود بر روی شبکه‌های الکترونیکی داخلی شوند.

بنابر این گزارش، خرسند نماینده اصناف در این نشست با تایید نقطه نظرات تقی پور، عدم وجود اطلاعات جامع و واقعی در صنعت را بن‌مایه مشکلات اقتصادی کشور خواند.

عسگری نیز پیشنهاد داد تا این مسائل اولویت بندی شده و براساس اولویت در دستورکار کمیسیون صنایع و معادن قرار گیرد.

در ادامه طاهری، تدوین راهکار‌های ارائه شده به زبان قانون و در قالب طرح‌های پیشنهادی را اولین گام برای پیگیری مسائل مشترک صنایع کشور نامید.

همچنین عباسپور، عضو کمیسیون صنایع و معادن، همکاری دولت به ویژه وزارت صمت جهت حل مشکلات صنایع و معادن با مجلس شورای اسلامی را لازمه اصلاح قوانین دانست.

ایزدخواه با بیان این نکته که «حکمرانی کسب و کار در کشور وجود ندارد»، پرهیز از شتاب‌زدگی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی مجلس را گام اول برای ارائه یک طرح عقلانی و کارآمد برشمرد.
در ابتدای این نشست کارگروه‌های اصناف، پولی و مالی، فضای مجازی، گمرک، مالیات و معادن به ارائه جمع بندی جلسات خود با نمایندگان اصناف صنعتی پرداختند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سعید جلیلی آمار صادرات جهش تولید کمیسیون صنایع و معادن کارگروه های اقتصادی اقتصادی دولت اصناف صنعتی دولت سایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی محوریت شعار سال جاری را تأکید بر نقش مردم در رونق اقتصادی و جهش تولید دانست و گفت: رکن جهش تولید، جامعه کارگری و کارفرمایی است و این امر با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدصولت مرتضوی در نشست هم‌اندیشی با منتخبین سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه با گرامیداشت یاد شهدای کارگر، گفت: تلاش در جهت تأمین معیشت خانواده‌، مانند جهاد در راه خداست.

وی با تأکید بر اینکه کار بستر استقلال یک کشور را فراهم می‌کند و کشور را به توسعه اقتصادی می‌رساند، افزود: کارگران در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون پیشگام تولید و توسعه کشور بوده‌اند.

وزیر کار با بیان اینکه به همه کارگران ایران اسلامی افتخار می‌کنیم و توفیق خدمت به این قشر را سعادت می‌دانیم، گفت: پیرو تأکید مقام معظم رهبری در دیدار امروز با کارگران، تأمین امنیت شغلی کارگران را در اولویت قرار می‌دهیم.

مرتضوی بیان کرد: امنیت شغلی با پایداری صنایع و واحدهای تولیدی پدیدار می‌شود و همه توان دولت در این راستا به همگرایی رسیده است.

وی محوریت شعار سال جاری را تأکید بر نقش مردم در رونق اقتصادی و جهش تولید دانست و گفت: رکن جهش تولید، جامعه کارگری و کارفرمایی است و توجه به جهش تولید با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقتدار امروز کشور را مرهون مجاهدت کارگران عنوان کرد و افزود: همه این موارد با سرپنجه تدبیر و تخصص نخبگان کارگری محقق شده است.

مرتضوی با اشاره به معرفی منتخبین کار و تولید به بنیاد ملی نخبگان، گفت: ایجاد شبکه ارتباطی و انتقال تجربیات کارگران نمونه به نسل جوان باید به خوبی دنبال شود.

وی برگزیدگان جشنواره امتنان را سفیران جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید خطاب قرار داد و تأکید کرد: در حوزه‌های فولاد، انرژی، معادن، پزشکی، کشاورزی و … کارگران نمونه باید راویان پیشرفت جمهوری اسلامی ایران باشند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بخشی از صنایع کشور در دوره‌های گذشته به تعطیلی کشیده شد که با نگاه راهبردی دولت مردمی این واحدها احیا شده است.

مرتضوی اظهار داشت: در حوزه مسکن کارگران هم می‌توان از دانش نخبگان کارگری استفاده کرد و می‌توان شاهد افزایش بهره‌وری باشیم.

کد خبر 747832

دیگر خبرها

  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • ضرب العجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • شعار سال جاری با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم