Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@23:21:56 GMT

پیش‌بینی آینده نمادهای بزرگ بورس تهران

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۲۰۹۹

پیش‌بینی آینده نمادهای بزرگ بورس تهران

اقتصادآنلاین – سارا محسنی؛ سجاد دولت‌دوست، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با اقتصادآنلاین گفت: در بازار امروز بورس تهران، سهم‌هایی مانند فولاد و بانک‌های بزرگ مانند تجارت و صادرات عرضه شد و شاخص، از عددی که با شروع بازار به ثبت رسانده بود، کمی پس رفت و از 1 میلیون و 956 هزار واحد به 1 میلیون و 948 هزار واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نظر من برخی از سهم‌ها و گروه‌هایی که در هفته‌های اخیر اصلاحی داشته‌اند، با افزایش تقاضا و رشد مناسبی مواجه خواهند شد.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: مشکلی که بازار سرمایه ما در حال حاضر با آن مواجه بوده، مشکل و فضای روانی خاصی است. روزانه، هزاران میلیارد نقدینگی وارد بازار سرمایه شده و این نقدینگی اغلب توسط افرادی که شناخت چندانی از بازار ندارند، وارد می‌شود.

دولت‌دوست اضافه کرد: برخی از سهم‌ها مانند گروه خودرو، فولاد، بانک‌ها و برخی از سهم‌های پالایشی در حال مثبت خوردن هستند. افراد با مشاهده روند مثبت چنین سهم‌هایی، اقدام به خرید آنها می‌کنند. بنابراین اگر تقاضا به هر میزان افزایش یابد، به دلیل ورود نقدینگی در حجم بالا مشکلی را ایجاد نمی‌کند.

وی اظهار داشت: اما چنین روندی، همیشگی نیست. فعالان بازار نیز در روزهای گذشته با چنین روندی، مشکل پیدا کرده و اقدام به فروش سهم‌های خود کرده‌اند. به نظر من سهم‌های بزرگ، ریزش شدیدی نخواهند داشت، اما بازار سرمایه به سمت سهم‌های کوچک‌تر یا برخی از تک سهم‌ها که ارزندگی دارند، حرکت خواهد کرد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: پیش‌بینی من برای وضعیت بازار سرمایه در ماه‌های آینده این است که، بازار سهام به سوی وضعیتی که قادر به ارائه سود به سرمایه‌گذاران نباشد، پیش نخواهد رفت. نمیتوان سقف قیمتی را برای شاخص درنظر گرفت و باید با روندی که بازار سرمایه در پیش خواهد گرفت، همراه شد. اما به نظر من در ماه‌های آینده، شاخص با شدت و سرعت فعلی بالا نخواهد رفت.

دولت‌دوست افزود: زمان اصلاح برخی از سهم‌ها کوتاه شده و حجم بالای نقدینگی وارد شده، معطوف به 10 نماد برتر در بازار سرمایه است. اما بازار سرمایه روند حرکت مشخصی را در پیش نخواهد گرفت.

وی تصریح کرد: به نظر من باتوجه به رخدادهای امروز بازار سرمایه و افزایش عرضه‌ها، برخی از سهم‌های بزرگ وارد فاز اصلاحی خواهند شد و از منظر زمانی، بازگشت به رشد در این نمادها طولانی خواهد بود.

پربیننده ترین قیمت دلار 4 مرداد ماه 1399 جزییات پیش فروش چهار محصول سایپا عقب‌گرد دلار ادامه دارد ارزش دلار به پایین‌ترین رقم ۲سال گذشته رسید آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از شنبه/ تحویل واحدهای مسکن ملی از اواخر مرداد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه بازار سهام شاخص بورس تهران قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت برخی از سهم ها بازار سرمایه نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است