Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا از آمریکا خواست تعرفه‌های گمرکی بالا روی محصولات اروپایی و واردات هواپیما از اروپا را لغو کند و در غیر این صورت این اتحادیه هم اقدامات متقابل را در پیش خواهد گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از "دویچه وله" آلمان، کمیسیون اتحادیه اروپا از آمریکا درخواست کرده تعرفه های گمرکی میلیاردی روی واردات هواپیما از اتحادیه اروپا و سایر محصولات با اثرات فوری را لغو کند و در غیر این صورت تحریم هایی از طرف اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"فیل هوگن"، کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا به آمریکا هشدار داده است که با وجود مواضع مصالحه آمیز اروپا در مناقشات بر سر یارانه برای شرکت هواپیماسازی ایرباس همچنان به تعرفه های تنبیهی علیه این شرکت سازنده هواپیمایی پایبند است.

هوگن روز جمعه اعلام کرد: ما بر این مسئله تاکید دریم که ایالات متحده آمریکا این تعرفه های گمرکی غیر قابل توجیه را سریعا لغو کند.

بیشتر بخوانید: خیز آمریکا برای شکار اژدها ترکیه پای کار دورزدن تحریم‌های‌ آمریکا علیه ونزوئلا آمد

وی تاکید کرد: تعرفه های ناعادلانه روی محصولات اروپایی قابل قبول نیست.

از جمله محصولاتی که تحت تاثیر افزایش تعرفه های حدود 25 درصدی آمریکا قرار می گیرند عبارتند از شراب آلمان و فرانسه، روغن زیتون از اسپانیا و علاوه بر این یک تعرفه ویژه حدود 15 درصدی برای واردت هواپیما از طرف آمریکا در نظر گرفته شده است.

کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا اعلام کرد که اگر آمریکا این تعرفه های گمرکی روی محصولات اروپا را لغو نکند اروپا هم اقدامات متقابل را در پیش خواهد گرفت.

کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا تاکید کرد که اگر ایالات متحده آمریکا تعرفه های خود روی صادرات اروپا به ارزش حدود 7.5 میلیارد دلار را حفظ کند و یا برای افزایش آن و اعمال آن رویمحصولات جدید تصمیم بگیرد اتحادیه اروپا هم برای اعمال حقوق تحریمی خود اقدام خواهد کرد. اتحادیه اروپا یک لیست تولیدات آمریکایی برای اعمال تحریم های گمرکی علیه آن را آماده کرده است.

شرکت ایرباس، روز جمعه، پیشنهادی را با هدف حل و فصل یک اختلاف بسیار قدیمی با شرکت رقیب خود یعنی بوئینگ مطرح کرد. بنابر اعلام اتحادیه اروپا این پیشنهاد باید به لغو فوری تلافی جویی‌های تجاری اتخاذ شده از سوی آمریکا در این زمینه منجر شود.

شرکت سازنده هواپیمای اروپایی و رقیب آمریکایی آن از اکتبر سال 2004 درگیر پرونده‌ای در سازمان تجارت جهانی هستند. علت آن نیز کمک‌های دولتی پرداخت شده به هر دو شرکت است که از سوی هر دو شرکت غیرقانونی تلقی می‌شود. این طولانی‌ترین و پیچیده‌ترین اختلاف تجاری است که سازمان تجارت جهانی با آن رو به رو است.

ایرباس روز جمعه اعلام کرد: در انطباق کامل با قوانین سازمان تجارت جهانی عمل می‌کند. به طور مشخص شرکت ایرباس با دولت اسپانیا و فرانسه برای پرداخت بهره بسیار بالاتر به منظور کمک مالی قابل بازپرداخت اعطا شده از سوی پاریس و مادرید در زمان راه اندازی طرح هواپیماهای مسافت طولانی A350 توافق کردند. این نظام کمک قابل بازپرداخت، موجب کاهش خطرات مالی در نظر گرفته شده توسط یک شرکت در هنگام راه اندازی طرح‌های کلان می‌شود.

ایرباس اعلام کرد: نرخ بهره از این پس با آنچه سازمان تجارت جهانی اعلام می‌کند برابر است و معیارهای برآورد خطرات نیز متناسب با آن خواهد بود. ایرباس افزود: پس از 16 سال بحث، این آخرین مرحله برای پایان دادن به این اختلافات طولانی و از بین بردن همه توجیهات مربوط به تعرفه‌های گمرکی آمریکاست.

آمریکا در اکتبر گذشته از سوی سازمان تجارت جهانی اجازه یافت بر حدود 7.5 میلیارد دلار از کالاها و خدماتی که سالانه از اروپا وارد می‌شود، مالیات وضع کند. این از جمله سنگین‌ترین مجازات‌هایی است که تاکنون از سوی سازمان تجارت جهانی اعمال شده است. واشنگتن از آن زمان بر برخی محصولات واردارتی از اتحادیه اروپا بالغ بر 25 درصد تعرفه گمرکی اعمال کرده است. تعرفه گمرکی 10 درصدی بر هواپیماهای ایرباس هم در ماه مارس به 15 درصد افزایش یافت. این اقدام بر شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی هم که با هواپیماهای ایرباس تجهیز می‌شوند، تاثیر گذار است. در اقدامی متقابل، اتحادیه اروپا هم انتظار دارد سازمان تجارت جهانی به اروپا اجازه دهد در واکنش به اقدامات واشنگتن آن‌ها نیز شرکت سازنده هواپیمای آمریکایی را هدف قرار دهند. منابع نزدیک به این پرونده اعلام کردند در ماه سپتامبر یا اکتبر در این زمینه تصمیم گیری خواهد شد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین اتحادیه اروپا سازمان تجارت جهانی آمریکا دویچه وله کمیسر امور تجاری اتحادیه اروپا سازمان تجارت جهانی تعرفه های گمرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت