Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه فاز اول مبارزه با آفت ملخ صحرایی تقریبا به پایان رسیده و از ۱۰ روز پیش تنها در استانهای درگیر لکه گیری انجام شده است،گفت: فاز دوم مبارزه با آفت ملخ صحرایی از مهر تا آذر خواهد بود.

سید محمدرضا میر در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه تا امروز در سطحی بالغ بر ۴۰۲ هزار هکتار  علیه آفت ملخ صحرایی مبارزه شده است، گفت:تقریبا فاز اول مبارزه با این آفت به پایان رسیده است و از ۱۰ روز پیش تاکنون مبارزات در حد لکه گیری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دسته جات ملخ صحرایی برای گذران تابستان به دلیل تمایل به آب و هوای معتدل و مرطوب به هند و پاکستان عزیمت کرده و برای زمستان گذرانی از مهرماه با عبور از ایران به سمت خاستگاه اصلیشان یعنی حاشیه دریای سرخ و شاخ آفریقا می روند.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات تصریح کرد: فاز دوم مبارزه با آفت ملخ صحرایی از مهر تا آذر خواهد بود و پیش بینی می شود در فاز دوم مبارزات با احتساب فاز اول، در سطحی بالغ بر یک میلیون هکتار مبارزه صورت گیرد.

به گفته وی این ملخ ها طول عمر سه ماهه دارند و در این مدت می توانند ۲ تا ۳ بار تخم گذاری کنند.

میر با اشاره به اینکه آفت ملخ صحرایی تقریبا از اواخر بهمن ماه دوباره به کشور باز میگردد، گفت: سالهای قبل دسته جات کمتری از این ملخ وارد کشور و منطقه جازموریان می شد و با آنها نیز مبارزه صورت می گرفت. ولی متاسفانه طی این دو سال این آفت طغیان و 8 استان کشور را درگیر کرده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0036Iu

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ملخ صحرایی مبارزه با آفت ملخ صحرایی فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی گفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

  معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد. وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

گفتنی است، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • پیروزی ۴ بوکسور ایران در قهرمانی امید‌های آسیا
  • تیاگو موتا؛ سرمربی بعدی یوونتوس
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • ورود سامانه بارشی به کشور از سه شنبه