Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اطلاعات ملی آمریکا مدارکی را افشا کرد که حاکی از حضور مأموران اف‌بی‌آی، در جلسه توجیهی ترامپ پیش از انتخابات ۲۰۱۶ است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری "اسپوتنیک"، جان راتکلیف، رئیس اطلاعات ملی آمریکا از خلاصه‌ یک جلسه توجیهی ضد اطلاعاتی پرده برداشت که در ۱۷ اوت ۲۰۱۶ اتفاق افتاده است. دونالد ترامپ در آن زمان به تازگی برنده نامزدی حزب جمهوری‌خواه برای ریاست جمهوری شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یادداشت، جزئیات این را که چگونه یک مأمور اف‌بی‌آی به نام "جو پینتکو" که هماهنگ‌کننده جلسه بوده، "به طور فعالانه به موضوعات و سؤالات مرتبط با فدراسیون روسیه گوش می‌داده"، بیان می‌کند.

بر اساس یادداشت‌های تازه افشا شده که دو هفته بعد از جلسه توسط پینتکو تایپ شده، به ترامپ گفته شده که روسیه مأموران اطلاعاتی بیشتری در آمریکا، نسبت به چین دارد.

ترامپ در این باره اظهار کرده، "آیا روس‌ها بد هستند؟ چون مأموران بیشتری در آمریکا دارند، یعنی از چینی‌ها بدتر هستند؟ "

پینتکو در پاسخ به این سؤال می‌گوید که "هر دو کشور بد هستند"؛ چرا که تعداد مأموران مستقیماً به میزان جدیت تهدید ربط ندارد.

به ترامپ و مشاورانش این هشدار داده شد که باید مراقب مأموران اطلاعاتی خارجی باشند؛ کسانی که ممکن است سعی کنند به افراد در حلقه آن‌ها مانند کارکنان، دوستان، شرکای اقتصادی و کارگران داخلی نزدیک شوند.

پینتکو مدعی شد روسیه و چین در حال تقلب در مورد توافق ممنوعیت آزمایش هسته‌ای هستند، که ترامپ در این مورد بار دیگر پرسیده "چه کسی بدتر است؟ " پینتکو به این سؤال این‌طور پاسخ می‌دهد که "هر دو بد هستند، اما روسیه بدتر است".

تحقیقات اف‌بی‌آی در این حوزه، زمینه را برای تحقیقات "رابرت مولر"، مشاور ویژه فراهم کرد، که نتیجه گرفت شاهدی مبنی بر تبانی ترامپ و روسیه وجود ندارد.

دونالد ترامپ، مانند دیگر اعضای حزبش، مدعی شده‌اند که تحقیقات درباره روسیه بر پایه ظاهرسازی‌های اشتباه در راستای هدف آسیب رساندن به او از نظر سیاسی، بنا شده است. جمهوری‌خواهان در ماه‌های گذشته، مجموعه‌ای از اسناد مرتبط با این تحقیقات را افشا کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ روسيه اف بی آی اف بی آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی

یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد