Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده پیشین ارتش پاکستان برنامه همکاری راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین را آغاز طوفان ژئوپلیتیک منطقه توصیف کرد و گفت: مشارکت تهران-پکن نشان دهنده شکست استراتژیک آمریکا و سیاست فشارحداکثری آن کشور است. تاریخ انتشار: 16:40 - 04 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۰۴۷۰

خبرگزاری میزان - «میرزا اسلم بیگ» که بین سال‌های ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۰ شمسی به مدت سه سال فرماندهی کل ارتش پاکستان را برعهده داشت، روز جمعه طی یادداشتی در مطبوعات پاکستان نوشت، سند همکاری راهبردی ایران و چین گزینه‌ها و فرصت‌های خوبی برای پاکستان فراهم می‌کند و باید از آن برای تکمیل و پیشبرد طرح‌های عُمرانی، انرژی و ارتباطات منطقه‌ای بهره برداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحولات مربوط به مشارکت بلندمدت ایران و چین چالش مستقیمی برای منافع اقتصادی غرب به ویژه آمریکا ایجاد می‌کند و باعث ایجاد جبهه‌های جغرافیایی سیاسی جدید نیز خواهد شد.
این ژنرال سابق پاکستانی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا را ظالمانه خواند و پیشبرد سند همکاری راهبردی تهران-پکن را به مثابه برداشته شدن زانوی آمریکا از گلوی ایران دانست.

اسلم بیگ اضافه کرد: پاکستان باید از این فرصت برای تقویت ارتباطات با جمهوری اسلامی ایران و افغانستان استفاده کند. اسلام‌آباد می‌بایست عملیات اجرایی خط لوله انتقال گاز از ایران، نوسازی شبکه ریلی و جاده‌ای میان کویته و زاهدان را ازسربگیرد.

فرمانده پیشین ارتش پاکستان پیش بینی کرد که ایالات متحده آمریکا ممکن است برای تقابل با همکاری راهبردی ایران و چین برنامه فشار جدیدی را تدوین کند، به این ترتیب که واشنگتن با شرکای آسیایی و اقیانوسیه درصدد نجات نظم آمریکا از فروپاشی خواهد بود.

وی اظهار داشت: مشارکت راهبردی ایران و چین طوفان ژئوپلیتیکی را آغاز و محورهای نظم جهانی جدید را به عنوان کلید پیشرفت اقتصادی و اجتماعی تعریف کرده است.

ژنرال اسلم بیگ افزود: چین تنها کشوری در دهه‌های اخیر است که بدون استفاده از جنگ و استعمار به دومین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شده درحالی که ایالات متحده جنگ‌ها و عملیات‌ غیرموجهی را در عراق، افغانستان، لیبی، یمن، سومالی، سوریه و سایر کشورهای اسلامی با هزینه بیش از ۶ تریلیون دلار انجام داده که نتیجه‌ای جز از دست رفتن زندگی ۸۰۰ هزار نفر و آوارگی ده‌ها میلیون نفر از مردم نداشته است.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امریکا پاکستان همکاری راهبردی ایران و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۳۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی

رادیو ارتش رژیم اسرائیل بعد از گذشت روزها از حمله تلافی‌جویانه ایران به این رژیم، اذعان کرد که سامانه های دفاعی ساخت آمریکا در برابر موشک‌های ایران ناکام بودند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رادیو ارتش رژیم اسرائیل یک هفته بعد از عملیات تلافی‌جویانه و تنبیهی ایران علیه این رژیم از عملکرد ضعیف سامانه های دفاعی آمریکا انتقاد کرد.

این رسانه متعلق به ارتش رژیم اسرائیل گزارش داد: سامانه‌های دفاعی آمریکا که علیه موشک‌های بالستیک ایران در حین حمله به اسرائیل فعال و به کار گرفته شدند، تا حد زیادی شکست خوردند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران 25 فروردین ماه طی  عملیاتی موسوم به عملیات «وعده صادق» با صدها پهپاد و موشک، اهداف نظامی و پایگاه‌های رژیم اسرائیل را در فلسطین اشغالی هدف قرار داد. علی رغم اینکه آمریکا، انگلیس، اردن و برخی کشورهای عربی و اروپایی به این رژیم در دفع  این حمله آن کمک کردند، به اذعان خود صهیونیست‌ها، موشک‌های ایران به چند هدف مهم نظامی اصابت کردند.

این حمله به تلافی اقدام تروریستی رژیم اسرائیل در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق به تاریخ 13 فروردین بود که در اثر این حمله ساختمان این بخش از سفارت به کل تخریب شد و شماری از مستشاران نظامی و دیپلمات‌های ایران به شهادت رسیدند. ایران بعد از این حمله تأکید کرد که پاسخ به این اقدام تروریستی را برای خود محفوظ می‌داند و اسرائیل را تنبیه خواهد کرد.

الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیلحماس: عملیات «وعده صادق» یک پاسخ راهبردی به اشغالگران بودکارشناس یمنی: «وعده صادق»، اسرائیل را به لاک دفاعی فرو بردصفی الدین: عملیات «وعده صادق» ایران اتفاق بزرگی است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است