Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@16:41:01 GMT

کمک آنکارا به صربستان، الجزاير و پاراگوئه

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۳۴۶۳

کمک آنکارا به صربستان، الجزاير و پاراگوئه

خبرگزاری آریا- دولت ترکیه قصد دارد محموله‌ای از کمک‌های بهداشتی به صربستان، الجزایر و پاراگوئه ارسال کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری آناتولی از آنکارا، دولت ترکیه در روزنامه خود اعلام کرد ارسال کمک‌های بهداشتی به صربستان، الجزایر و پاراگوئه در بحبوحه بحران کووید 19 در چارچوب توافق نامه‌های دوجانبه‌ای که میان آنکارا و این کشور‌ها امضا شده است، صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محموله کمک‌های بهداشتی ترکیه به صربستان که شامل دستگاه‌های تنفس مصنوعی، دستگاه‌های اکسیژن، الکتروکاردیوگرام، ده هزار کیت‌های تشخیص کووید 19، دویست و سی هزار ماسک پزشکی، سی هزار ماسک ان 95، سه هزار ماسک ان 149، ده هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده، ده دستگاه اشعه ماوراء بنفش، دو هزار شیلد و و پنج هزار لباس قرنطینه است و مطابق با توافق نامه‌ای که دو کشور دوم ژوئیه امسال منعقد شد، به بلگراد ارسال خواهد شد. قرار است این اقلام در بیمارستان دولتی شهر نووی پازار که در جنوب غربی صربستان واقع شده است، مورد استفاده قرار گیرد.
 توافق نامه ترکیه و پاراگوئه نیز ششم مه امسال و توافق نامه ترکیه با الجزایر سی ام ژوئن منعقد شد. ترکیه تا کنون به حدود یکصد و چهل کشور جهان کمک‌های بهداشتی فرستاده است تا از آن‌ها در مقابله با بحران کووید 19 استفاده شود.
ویروس کرونا که اولین بار دسامبر گذشته در ووهان چین مشاهده شد خیلی زود به یکصد و هشتاد و هشت کشور راه پیدا کرد. در حال حاضر آمریکا، برزیل، هند و روسیه آلوده‌ترین کشور‌ها به این ویروس هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمک آنکارا صربستان کمک های بهداشتی توافق نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • جام ملتهای فوتسال آسیا | ازبکستان سوم شد
  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد