Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار انزلی اعتبار این شهرستان در سال جاری را بیش از ۲۳۱ میلیارد تومان دانست و گفت: براساس الزام قانونی اولویت با اتمام پروژه های نیمه تمام است.

اسماعیل میرغضنفری ظهر امروز در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان بندرانزلی، اظهار کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از درآمد کشور وابسته به نفت و مشتقات آن است، به دلیل تحریم‌های ظالمانه و تک محصولی بودن کشور، این وضعیت ما را با تنگنا مواجه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر حسب قوانین جاری بودجه ای، محدودیت‌هایی برای برخی دستگاه ها و پروژه ها داریم، تصریح کرد: الزام داریم پروژه‌های نیمه تمام با درصد پیشرفت فیزیکی بالاتر را به اتمام برسانیم و بعد از آن پرداخت مطالبات در دستور کار است و اگر ضرورت پیدا کند پروژه‌های جدید تعریف می شود.

فرماندار بندرانزلی، با تاکید بر اینکه امسال کل بودجه کشور انقباضی است و استان گیلان هم در این راستا قرار دارد، گفت: شهرستان‌های گیلان هم امسال با این تنگنا و موانع مواجه هستند، زیرا کل اعتبارات امسال برای شهرستان بالغ بر ۲۳۱ میلیارد تومان است که شاید از محل ارزش افزوده و سایر موارد بتوانیم اعتباراتی به این رقم اضافه کنیم.

میرغضنفری تصریح کرد: برحسب قانون پروژه‌هایی که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی دارند باید احساس و احیا شود و روسای ادارات و دستگاه های اجرایی قبل از جلسه بعدی کمیته برنامه ریزی اطلاع‌رسانی کنند تا در حد امکان بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی در تکمیل پروژه ها بهره ببریم.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه اعتبارات شهرستان قطره‌چکانی است، همه باید در کنار هم و دست به دست هم برای توسعه شهرستان تلاش کنیم.

کم لطفی منطقه آزاد به انزلی جبران شود

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین، امام جمعه بندرانزلی نیز، عنوان کرد: نسبت به شهرستان کم لطفی شده و حتی معتقدم منطقه آزاد با ظرفیت بالایی که دارد، بدهکار انزلی است و کارهایی که باید انجام می‌داد در حد مطلوب و قانونی نبود.

وی تصریح کرد: در تقسیم بودجه و اعتبارات توجه بیشتری به حوزه فرهنگی شود، زیرا این مسئله در سال‌های گذشته بسیار مورد کم توجهی قرار گرفته، در حالی که حوزه فرهنگ بسیار مهم است و اگر مسائل فرهنگی را به صورت کافی مورد توجه قرار دهیم بسیاری از مشکلاتمان کم می‌شود.

امام جمعه بندرانزلی، با اشاره به هزینه بالای پروژه های دولتی، خاطرنشان کرد: در واگذاری پروژه‌ها بحث صرفه جویی را در نظر بگیریم؛ نه واگذاری به پیمانکار را و لذا مسئله گران تمام شدن پروژه ها برای مجموعه های دولتی نیازمند راه حل مناسب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بندر انزلي پروژه های نیمه تمام پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟

استاندار مازندران با تاکید بر برخی اختلافات در روند تکمیلی طرح نیروگاه زباله سوز ساری گفت: موانع پیش روی تکمیل نیروگاه زباله سوز رفع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیست و پنجمین نماینده عالی دولت در مازندران در راستای بازدید از ظرفیت‌های مهم استان، نخستین بازدیدش را عصر و شامگاه پنج شنبه 6 اردیبهشت، از زباله‌سوز ساری در شهرک شهید مصطفی خمینی و نیروگاه نکا آغاز کرد.

یوسف نوری در حاشیه این بازدید از اختلافات جزئی بین کارفرما و پیمانکار خبر داد و گفت که دستور دادیم این شرایط در اسرع وقت حل شود.

وی همچنین گفت: درصد کمی از تجهیزات باقی مانده که از چین در راه ایران است، به زودی به مقصد رسیده و نصب می‌شود.

استاندار مازندران همچنین اعلام کرد: بخش‌های اجرایی از جمله محوطه و راه دسترسی و برخی دیگر از زیرساخت‌ها از سوی بسیج سازندگی دنبال می‌شود.

پیشرفت 97 درصدی پروژه در بخش ابنیه

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران نیز در همین ارتباط گفت: پروژه زباله‎سوز ساری با همکاری شرکت  T.T.S، شهرداری ساری و بسیج سازندگی در حال ساخت است و تاکنون در بخش ابنیه از حدود 42 درصد پیش از دولت سیزدهم به 97 درصد پیشرفت رسیدیم.

احمد توکلی افزود: در حوزه تجهیزات نیز تا امروز 90 درصد آن تأمین و نصب شده، مابقی که عمدتاً ابزار دقیق و تابلوی برق است نیز به زودی وارد کشور و استان می‌شود.

وی ادامه داد: برای راه دسترسی، آب و برق و خطوط انتقال نیز با همکاری بسیج سازندگی و کارفرمایی شهرداری ساری پیگیری انجام شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، عدم تأمین مالی پروژه را یکی از دلایل تأخیر در آن اعلام و تصریح کرد: برخی اقلام و تجهیزات به دلیل تحریم با تاخیر زمانی روبه‌رو شد و تلاش این است که در سال 1403 با راه‌اندازی نیروگاه 450 تنی و قابل افزایش تا 600تن، زباله‌ها را ساماندهی کنیم.

توکلی همچنین گفت: درصددیم با راه‌اندازی بحث کمپوست قائمشهر و سایر سایت‌ها مانند نور، بهشهر، و تنکابن بیش از 80 درصد از زباله‌های روزمره را مدیریت کرده و این معضل کهنه را به سامان برسانیم.

تامین 18 میلیون دلار از 30 میلیون دلار

شهردار ساری نیز گفت: اعتبار این طرح 30 میلیون دلار بود که 18 میلیون دلار توسط دولت و شهرداری و 12 میلیون دلار نیز از طریق شرکت طرف قرارداد باید تأمین می‌شد.

محمدحسین قبادی ادامه داد: شهرداری به کمک وزارت کشور و استانداری مازندران 18 میلیون دلار را تأمین کرده است و اکنون پیمانکار باید به تعهداتش عمل کند.

شهردار ساری با اشاره به پیشرفت سریع ابنیه که از 42 درصد به 97 درصد رسیده و به زودی تمام خواهد شد، از حضور مؤثر و پرشتاب سازمان بسیج سازندگی و سپاه کربلا در این پروژه قدردانی کرد.


 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • لزوم تکمیل دیوار ساحلی منطقه جوادیه بجنورد تا پائیز+فیلم
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان