Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کرمان : مهدی حسینی‌نژاد ظهر امروز در دیدار مدیرکل و معاونین اداره کل صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان با حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا مشکلات زیادی در اقتصاد استان کرمان ایجاد کرده که بیشتر در حوزه اصناف و بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه صنعت و معدن در استان کرمان مشکلی از این بابت نیست و تولید استان با تمام توان در حال انجام است گفت: یکی از دغدغه‌های ما در استان تامین مالی واحدهای صنعتی و تولیدی است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه با توجه به اینکه در خبرها اعلام شده که ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات برای کرونا اختصاص داده شده است اما نتیجه‌ای ندیدیم افزود: تاکنون با استفاده از ظرفیت گردش حساب شرکت‌های بزرگ استان توانستیم مقداری تسهیلات پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه استخراج معادن استان کرمان خوب است و از برنامه عقب نیستیم گفت: در برگشت حق انتفاع استان از معادن با مشکل روبه‌رو هستیم و در برگشت سهم استان همکاری نمی‌شود.

حسینی‌نژاد با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۳۰ میلیارد تومان از هزار میلیارد تومان حقوق دولتی معادن استان وصول شده به استان برگشت خورده است افزود: مابقی سهم استان کرمان مانده است.

وی با بیان اینکه در بحث بازار در مقابل مردم شرمنده‌ایم و ۲۵ تیم در سطح بازار کرمان با همکاری اصناف و بسیج بازار را رصد می‌کنند گفت: گرانی قیمت‌ها زیاد است و گرانفروشی کم داریم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه افزایش نرخ ارز بر افزایش قیمت کالاها اثر می‌گذارد افزود: روزانه ۲۵ تیم نظارت بر بازار در شهر کرمان را انجام می‌دهند و با گرانفروشی در بازار به‌شدت برخورد می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در مقابله با ویروس کرونا گفت: روزانه ۲۰۰ هزار ماسک و ۳ هزار لیتر الکل ضدعفونی کننده در استان کرمان با همکاری بسیج، گروه‌های جهادی و سمن‌ها تولید می‌شود.

حسینی‌نژاد به بیان اینکه ۱۵ درصد از وصولی حقوق معادن مطابق قانون باید به استان برگردد یادآور شد: متاسفانه طی سال‌های قبل مقدار بسیار کمی به استان برگشت داده شده اما از سال ۹۸ با تشکیل شورای معادن در استان برگشت حقوق معادن به استان پیگیری شده اما هنوز فاصله داریم.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۲۷ کارخانه جدید که قطعه‌سازی واحدهای بزرگ صنعتی استان را انجام می‌دهند تاسیس شده گفت: احداث این نوع کارخانجات در استان کرمان در دستور کار است.

48

کد خبر 1414212

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد

 ملک رئیسی دستیار فرماندار در امر مردمی سازی در شورای مردمی سازی فرمانداری سرباز  سخنان خود را با  فرمایشات مقام معظم رهبری شروع کردند و گفتند اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.

ملکرئیسی  گفت: جلسات شورای مردمی با دستور کار تبیین شعار سال و بررسی مسائل و مشکلات آب شرب شهرستان می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری سال« جهش تولید با مشارکت مردم» نشان از آن دارد که اقتصاد کشور بیمار است و انتخاب شعارهایی با موضوع تولید و اقتصاد در ۱۶ سال گذشته مهر تاییدی بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال که ضعف اساسی کشور را در حوزه اقتصادی دانستند.

دستیار فرماندار شهرستان سرباز در امر مردمی سازی عنوان کرد طبق گفته مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت از مشکلات و نجات کشور  رونق تولید و اقتصاد می باشد و تنها نسخه شفابخش اقتصاد بیمارگونه کشور، تغییر و تحول اساسی و  ورود انقلاب جهادی در اقتصاد می باشد.

ملک رئیسی در ادامه اشاره به مشکلات، معضلات و مطالبه ی مردم شهرستان سرباز  بیان کردند اگر  در دو حوزه  آب شرب بهداشتی و کشاورزی  بصورت برنامه ریزی اصولی و هدفمند  ورود کنیم و مشکلات این دو حوزه را با مشارکت مردم و دولت بصورت جهادی مرتفع کنیم  بار سنگینی از دوش ملت و دولت برداشته می شود و رضایت عمومی مردم در شهرستان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی درستی جهت برند نمودن محصولات انحصاری شهرستان و فرآوری محصولات کشاورزی بخصوص خرمای شهرستان و بهبود اقتصاد کشاورزان  می تواند نقطه عطفی در تحقق شعار سال در شهرستان باشد.

اربابی معاون فرماندار ضمن تشکر از نگاه امیدبخش دستیار مردمی در حوزه های مختلف، مدیران و مسئولان ادارات و سازمان ها و خیرین شهرستان را در تحقق اهداف کلان شهرستان تشویق نمود و بحث کشاورزی را از مهمترین و بهترین پتانسیل های مردم شهرستان دانست و در برنامه ریزی جهت رفع مشکلات این حوزه نیز تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!