Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی جهانگیری، روز شنبه در جلسه کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان بر همکاری بخش‌های دولتی و خصوصی برای تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه معادلات اقتصادی به سرعت در حال تغییر است بنابراین این بسته‌ها نیز باید به صورت مستمر و متناسب با تحولات اقتصادی به‌ روز شوند.
وی با بیان اینکه فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان برای معرفی به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی باید از هر نظر آماده سرمایه‌گذاری باشند، افزود: در معرفی فرصت ها به سرمایه گذاران طوری نباشد که بعد از ورود سرمایه‌گذار معلوم شود که زیرساخت‌ها موجود نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری، با اشاره به پیشنهاد تشکیل اتاق فکر سرمایه‌گذاری، ادامه داد: اصل این کار ایده خوبی است اما مشکل ما در حوزه سرمایه‌گذاری نه از لحاظ فکری و نظری بلکه از لحاظ عملیاتی است و برای تحرک‌بخشی به این حوزه نیاز به عزم و تلاش جدی و همگانی است.

وی با تاکید بر اصلاح فرایندها در حوزه سرمایه‌گذاری، یادآوری کرد: استفاده از تمام ظرفیت‌های قانونی برای حل مشکلات بخش صنعت و تولید ضروری بوده و کارگروه‌هایی مانند کارگروه تسهیل، ظرفیت‌های قانونی بالایی دارند که با استفاده از این ظرفیت‌ها بسیاری از مشکلات قابل حل است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: اجازه انباشت پرونده در کارگروه تسهیل داده نشده و در زمان کنونی هر هفته چند جلسه کارگروه تسهیل برگزار می شود تا بر پرونده‌ها رسیدگی و مشکلات واحدها در سریع‌ترین زمان حل شود.

جهانگیری، افزود: همه دستگاه‌ها موظفند تهدیدها و فرصت‌های حوزه‌های مختلف اقتصادی را شناسایی و در اختیار دبیرخانه کارگروه امور اقتصادی قرار دهند تا در زمان مناسب برای حل مشکلات راه حل ارایه شود.

برچسب‌ها سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی تبریز سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی تبریز سرمایه گذاری سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی تبریز سرمایه گذاری سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • منصوری: در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روندی رو به رشدی داریم
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست