Web Analytics Made Easy - Statcounter

تا امروزدست‌کم 14 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم به بیماری کرونا مبتلا شده اند، حسینعلی حاجی دلیگانی یکی از افرادی است که موفق به شکست این بیماری شده، او می گوید مصرف آب در کاهش تب و افزایش اکسیژن خود موثر بوده است.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتگو با خبرفوری در خصوص ابتلا به بیماری کرونا و شکست این بیماری محنوس گفت: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، از داروی امام کاظم(ع) استفاده کردم، این دارو در جهت پیشگیری بسیار موثر بود همچنین باعث شد به نوع سخت کرونا مبتلا نشوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروی امام کاظم یکی از داروهای طب اسلامی است که در دوران کرونا بحث زیادی بر سر تاثیرات آن بر مبتلایان در گرفته است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در دوران ابتلا و برای درمان عمدتا از داروهای طب اسلامی و ایرانی مصرف کردم و رو به بهبودی رفتم، این بیماری خسته کننده و آزاردهنده است، به کسانی که مبتلا به کرونا می شوند توصیه می کنم آب و مایعات مصرف کنند، بنده در طول شبانه روز بالغ بر 6 لیتر آب مصرف کردم که در کاهش تب و افزایش اکسیژن خون بسیار موثر بود.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی احتمال می دهد که در یکی از دو بازدیدی که داشته است، به کویید 19 مبتلا شده است و اظهار داشت: من چند جلسه ای که رفتم فکر می کنم در یکی از جلسات مبتلا شدم، پیش از مبتلا به همراه محمدباقر نوبخت و فرمانده ارتش از صنایع هواپیما سازی در شاهین شهر بازدید داشتم، همچنین از مجموعه اسنوا سرکشی کردم و احتمال می دهم در از این دو بازدید بیمار شدم، اما با قطعیت نمی توان گفت از کجا بیماری را گرفتم، همزمان با بنده نیز خانواده مبتلا به کویید 19 شدند، در منزل دوران کرونا را سپری کردیم و از پزشکان هم کمک گرفتیم.

وی در این باره که چه اندازه ماسک زدن در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر است، گفت: ماسک مهمترین عاملی است که مستقیما مانع انتقال ویروس از راه تنفس می شود، اما این نکته را نیز باید در نظر گرفت که لمس اشیا از جمله کلید، دستگیره در و قفل می تواند عامل انتقال بیماری باشد، از این رو افراد باید دست‌هایشان را هر دو ساعت ضدعفونی کنند، باید در لمس اشیاء احتیاط لازم را داشته باشیم.

ضعف در مدیریت کرونا

حاجی دلیگانی با انتقاد ازمدیریت دولت در زمینه شیوع بیماری کرونا، عنوان کرد: ضعف هایی در زمینه مدیریت بیماری وجود دارد، ضمن تشکر از کارکنان بخش سلامت، باید گفت انتظار می رود که با دلسوزی بیشتر با بیماران بستری شده در بیمارستان ها رفتار شود، نباید سهل انگاری یا بی انگیزشی ها افراد باعث شود جان بیماران به خطر بیفتاد.

وی با تاکید بر ضرورت غربالگری، گفت: از آنجایی که در تولید کیت های آزمایشگاهی مشکلی نداریم، ضرورت غربالگری احساس می شود، در ماه های اول شیوع کرونا غربالگری مهم جلوه می کرد اما این روزها این امر به فراموشی سپرده شده است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: با جداسازی افراد آلوده به کرونا، می توان مانع گسترش بیماری در جامعه شد اما قرنطینه کردن فراموش شده است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس با اشاره به اختلاف بین آمار رئیس جمهور و وزارت بهداشت، اظهارداشت: اختلافاتی بین مجموعه و خانواده دولت وجود دارد این اختلاف بی اثر در نتیجه مقابله با کرونا نیست، این اختلاف آمار نشان می دهد انتقاداتی که به آمارهای دولت وجود داشت، درست بوده، از طرف دیگر عدم اختصاص بودجه کافی به زیر ساخت ها و افراد خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا از منابعی که با اذن ولی فقیه از صندوق توسعه ملی اختصاص یافت، مورد انتقاد است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایطی که به موفق به تولید کیت آزمایشگاهی کرونا شده ایم، باید هر چه سریع تر، با انجام آزمایش کرونا در تمام شهرهای کشور، نسبت به جداسازی افراد آلوده به ویروس کرونا و قرنطینه اقدام شود.

منبع: خبر فوری

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد

به گزارش Livescience و براساس مقاله منتشرشده در Science Advances، محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آنها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آنها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون‌

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آنها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس