Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ تا امروزدست‌کم ۱۴ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، حسینعلی حاجی دلیگانی یکی از افرادی است که موفق به شکست این بیماری شده، او می‌گوید مصرف آب در کاهش تب و افزایش اکسیژن خود موثر بوده است.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی در خصوص ابتلا به بیماری کرونا و شکست این بیماری محنوس گفت: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، از داروی امام کاظم (ع) استفاده کردم، این دارو در جهت پیشگیری بسیار موثر بود همچنین باعث شد به نوع سخت کرونا مبتلا نشوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بیشتر بخوانید: تبریزیان: فقط زنان ماسک بزنند، مردان نیاز ندارند!داروی امام کاظم یکی از دارو‌های طب اسلامی است که در دوران کرونا بحث زیادی بر سر تاثیرات آن بر مبتلایان در گرفته است.

عضو هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در دوران ابتلا و برای درمان عمدتا از دارو‌های طب اسلامی و ایرانی مصرف کردم و رو به بهبودی رفتم، این بیماری خسته کننده و آزاردهنده است، به کسانی که مبتلا به کرونا می‌شوند توصیه می‌کنم آب و مایعات مصرف کنند، بنده در طول شبانه روز بالغ بر ۶ لیتر آب مصرف کردم که در کاهش تب و افزایش اکسیژن خون بسیار موثر بود.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی احتمال می‌دهد که در یکی از دو بازدیدی که داشته است، به کویید ۱۹ مبتلا شده است و اظهار داشت: من چند جلسه‌ای که رفتم فکر می‌کنم در یکی از جلسات مبتلا شدم، پیش از مبتلا به همراه محمدباقر نوبخت و فرمانده ارتش از صنایع هواپیما سازی در شاهین شهر بازدید داشتم، همچنین از مجموعه اسنوا سرکشی کردم و احتمال می‌دهم در از این دو بازدید بیمار شدم، اما با قطعیت نمی‌توان گفت از کجا بیماری را گرفتم، همزمان با بنده نیز خانواده مبتلا به کویید ۱۹ شدند، در منزل دوران کرونا را سپری کردیم و از پزشکان هم کمک گرفتیم.

وی در این باره که چه اندازه ماسک زدن در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر است، گفت: ماسک مهمترین عاملی است که مستقیما مانع انتقال ویروس از راه تنفس می‌شود، اما این نکته را نیز باید در نظر گرفت که لمس اشیا از جمله کلید، دستگیره در و قفل می‌تواند عامل انتقال بیماری باشد، از این رو افراد باید دست‌هایشان را هر دو ساعت ضدعفونی کنند، باید در لمس اشیاء احتیاط لازم را داشته باشیم.
ضعف در مدیریت کرونا
حاجی‌دلیگانی با انتقاد ازمدیریت دولت در زمینه شیوع بیماری کرونا، عنوان کرد: ضعف‌هایی در زمینه مدیریت بیماری وجود دارد، ضمن تشکر از کارکنان بخش سلامت، باید گفت انتظار می‌رود که با دلسوزی بیشتر با بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها رفتار شود، نباید سهل انگاری یا بی‌انگیزشی‌ها افراد باعث شود جان بیماران به خطر بیفتاد.

وی با تاکید بر ضرورت غربالگری، گفت: از آنجایی که در تولید کیت‌های آزمایشگاهی مشکلی نداریم، ضرورت غربالگری احساس می‌شود، در ماه‌های اول شیوع کرونا غربالگری مهم جلوه می‌کرد، اما این روز‌ها این امر به فراموشی سپرده شده است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: با جداسازی افراد آلوده به کرونا، می‌توان مانع گسترش بیماری در جامعه شد، اما قرنطینه کردن فراموش شده است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس با اشاره به اختلاف بین آمار رئیس‌جمهور و وزارت بهداشت، اظهارداشت: اختلافاتی بین مجموعه و خانواده دولت وجود دارد این اختلاف بی‌اثر در نتیجه مقابله با کرونا نیست، این اختلاف آمار نشان می‌دهد انتقاداتی که به آمار‌های دولت وجود داشت، درست بوده، از طرف دیگر عدم اختصاص بودجه کافی به زیرساخت‌ها و افراد خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا از منابعی که با اذن، ولی فقیه از صندوق توسعه ملی اختصاص یافت، مورد انتقاد است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایطی که به موفق به تولید کیت آزمایشگاهی کرونا شده ایم، باید هر چه سریع‌تر، با انجام آزمایش کرونا در تمام شهر‌های کشور، نسبت به جداسازی افراد آلوده به ویروس کرونا و قرنطینه اقدام شود. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کرونا ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق

امروز بیستم ماه شوال(۲۰ اردیبهشت) مصادف است با سالروز تبعید حضرت امام موسی کاظم(ع) از مدینه به عراق. ما به همین مناسبت به سراغ دکتر مرتضی انفرادی، پژوهشگر گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی رفتیم و در مجالی کوتاه درباره این هجرت با وی گفت‌وگو کردیم که اینک پیش روی شماست.

جناب آقای دکتر انفرادی، ما در تاریخ اسلام برای پیامبر اکرم(ص) هم با این موضوع روبه رو هستیم، درست است؟

بله همانطور که اشاره کردید، این مسئله حتی برای پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) نیز صورت گرفت و ایشان با توجه به مقتضیات زمان، از مکه هجرت و به شهر یثرب که بعداً به مدینه النبی (ص) شهرت یافت، مهاجرت فرمودند.

لطفا درباره معنای این هجرت هم توضیح دهید و بفرمایید در زندگی اهل بیت(ع) از چه زمانی آغاز شد؟

هجرت اجباری و سفر از روی اکراه در زبان عربی با عبارت "اِشخاص" بیان می‌شود و در زندگی اهل بیت(ع) به‌جز دوران اسارت ایشان در واقعه کربلا، به طور مشخص از امام کاظم(ع) شروع شد، به عبارتی زمانی که امام رضا(ع) در عنفوان جوانی و در سن 31 سالگی به سر می‌بردند شاهد دستگیری و تبعید پدر ارجمند و بزرگوارشان از مدینه به عراق بودند.

بیستمین روز از ماه شوال بنابر نقل بسیاری از اخبار تاریخی مصادف است با سالروز این واقعه که در سال 179 هجری قمری روی داده است. در واقع این هجرت و سفر اجباری از امام کاظم(ع) آغاز شد و برای فرزندان ایشان ادامه یافت. در این باره بفرمایید.

بله، الزام به ترک وطن و سفر اجباری برای خاندان پیامبر از امام کاظم(ع) آغاز و این موضوع برای فرزند برومندشان امام رضا(ع) و نیز ابناء الرضا شامل امام جواد(ع)، امام هادی(ع)، امام عسکری(ع) ادامه یافت به همین دلیل است که مشاهد مشرفه و حرم‌های مطهر این بزرگواران از مدینه‌النبی فاصله زیادی دارد.

جناب انفرادی بفرمائید مطالعه منابع تاریخی درباره دستگیری و تبعید حضرت امام موسی کاظم(ع)، ما را با چه عللی مواجه می‌کند؟

در خصوص دستگیری و تبعید امام کاظم(ع)علت‌های متعددی بیان شده است، نخست اینکه ایشان فرزند امام صادق(ع) بودند که آن حضرت توانستند با برگزاری کرسی‌های علمی، هویت ناب اسلامی را در تمام جهان اسلام گسترش دهند و این موضوع برای دستگاه حاکمیت ناخوشایند بود. 
همچنین امام کاظم(ع) با پایه‌گذاری شبکه وکالت و ارسال نمایندگان باعث شده بود که سردمداران حکومت در تنگنای سیاسی و اجتماعی قرار بگیرند. علت دیگر این است که حسادت به جایگاه رفیع و مقام والای امام، از سوی برخی از نزدیکان و خاندان به طور خاص برادرزاده امام کاظم(ع) به نام محمد بن اسماعیل، سبب شد که آنها نزد خلیفه از امام بدگویی کنند و سبب برانگیختگی کینه خلیفه شوند. از این رو خلیفه عباسی، امام کاظم(ع) را از مدینه به عراق و به شهر بصره تبعید و به مدت یکسال در آنجا زندانی کرد و سپس ایشان را از بصره به بغداد منتقل و در همان شهر به شهادت رساند که حرم مطهر ایشان امروز در کاظمین مطاف بسیاری ازعاشقان خاندان عصمت و طهارت(ع) است.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است