Web Analytics Made Easy - Statcounter

قارچ‌های کاندیدا بخشی عادی از اکوسیستم باکتریایی میکروسکوپی دهان، زبان، لثه‌ها و حلق هر انسان می‌باشند. اگر این قارچ‌ها به صورت غیر عادی شروع به ازدیاد و رشد نمایند، عفونت قارچی دهان (برفک) ممکن است بوجود آید.

آیا عفونت قارچی از طریق رابطه دهانی امکان پذیر است؟
رابطه دهانی می‌تواند فعال کننده یک عفونت قارچی یا مخمری در دهان، واژن، آلت تناسلی مردانه یا معقد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند ممکن است شما عفونت را از شریک جنسی تان گرفته باشید، اما زمان بندی آن ممکن است صرفاً اتفاقی باشد. بدون توجه به عامل، عفونت‌های قارچی و مخمری معمولاً جدی نبوده و در منزل قابل درمان می‌باشند. این مطلب را بخوانید تا متوجه شوید که چرا این اتفاق روی می‌دهد و سایر عوامل بالقوه و گزینه‌های درمانی آن کدامند.

چرا انجام رابطه جنسی دهانی ممکن است باعث برفک دهانی شود؟
قارچ‌های کاندیدا بخشی عادی از اکوسیستم باکتریایی میکروسکوپی دهان، زبان، لثه‌ها و حلق هر انسان می‌باشند. اگر این قارچ‌ها به صورت غیر عادی شروع به ازدیاد و رشد نمایند، عفونت قارچی دهان (برفک) ممکن است بوجود آید. قارچ‌های کاندیدا همچنین در آلت‌های تناسلی مردان و زنان نیز وجود دارند. انجام رابطه جنسی دهانی می‌تواند باعث شود مقدار بیشتری قارچ وارد دهان شده و در نتیجه رشد بی رویه و عفونت را به همراه داشته باشد. همچنین انجام رابطه دهانی با فردی که دچار عفونت قارچی در ناحیه آلت تناسلی یا معقد می‌باشد می‌تواند باعث ایجاد برفک دهانی شود.


چرا انجام رابطه جنسی دهانی می‌تواند باعث بروز عفونت قارچی واژنی شود؟
رابطه دهانی ممکن است باکتری‌های موجود در دهان شریک جنسی تان را به اکوسیستم باکتریایی و کاندیدایی واژن شما منتقل نماید. کاندیدا به محیط‌های مرطوب برای زندگی نیاز دارد بنابراین رابطه جنسی دهانی فرصتی را برای کاندیدا فراهم می‌آورد تا سریعتر از حالت عادی رشد کند. حداقل یک تحقیق نشان داده است که انجام رابطه جنسی دهانی می‌تواند خطر بروز عفونت‌های قارچی واژنی را افزایش دهد.

چرا انجام رابطه جنسی دهانی می‌تواند باعث بروز عفونت قارچی در ناحیه آلت مردانه شود؟
وجود کاندیدا بر روی آلت تناسلی مردانه (بویژه در صورت عدم انجام عمل ختنه) می‌تواند شرایط مناسبی را برای بروز عفونت قارچی ایجاد کند. انجام رابطه جنسی دهانی می‌تواند محرکی برای ایجاد عفونت قارچی باشد. اگر شما با فردی رابطه دهانی داشته باشید که به برفک دهانی مبتلا باشد و یا رابطه جنسی دخولی با کسی داشته باشید که به عفونت قارچی واژنی یا معقدی مبتلا باشد، شانس بالایی برای ابتلا به عفونت قارچی ناحیه تناسلی مردانه خواهید داشت.

چرا انجام رابطه جنسی دهانی می‌تواند باعث بروز عفونت قارچی مقعدی شود؟
رابطه جنسی مقعدی دهانی نیز می‌تواند باکتری‌ها و قارچ‌های جدید را وارد مقعد شما نماید. این امر می‌تواند محرک ایجاد عفونت قارچی در این ناحیه از بدن باشد. اگر شما این رابطه را با فرد مبتلا به برفک دهان داشته باشید یا اگر در رابطه جنسی دخولی با فردی که عفونت قارچی ناحیه آلت تناسلی داشته باشد، شانس ابتلا به عفونت قارچی در شما افزایش خواهد یافت. ابزار‌های جنسی نیز می‌توانند باعث انتقال عفونت شوند.

آیا این یعنی شریک جنسی من به عفونت قارچی مبتلاست؟
اگر شما به عفونت قارچی مبتلا شده اید، این احتمال وجود دارد که آن را از شریک جنسی تان گرفته باشید. برعکس، اگر از زمانی که متوجه شده اید به عفونت قارچی مبتلا شده اید، رابطه جنسی دهانی داشته اید، احتمال دارد که عفونت را به شریک جنسی تان نیز انتقال داده باشید. اگر معتقدید به عفونت قارچی مبتلا شده اید، باید به شریک‌های جنسی فعال و اخیرتان خبر دهید تا آن‌ها نیز به دنبال درمان این مشکل در صورت وجود باشند. بهتر است برای مدتی رابطه جنسی را کنار بگذارید تا شما و شریک جنسی تان بتوانید به طور کامل بهبود یابید. این امر مانع انتقال مکرر عفونت بین شما و شریک جنسی تان می‌شود.

چه چیز‌های دیگری باعث بروز عفونت‌های قارچی می‌شوند؟
هر چند امکان انتقال عفونت قارچی از راه رابطه جنسی دهانی وجود دارد، ممکن است به طرق زیر نیز به این مشکل دچار شوید:

پوشیدن لباس‌های زیر خیس یا عرق کرده
استفاده از تمیزکننده‌های معطر در اطراف ناحیه تناسلی
استفاده از دوش با فشار زیاد آب برای شستشوی ناحیه تناسلی
استفاده از آنتی بیوتیک ها، دارو‌های ضدبارداری و کورتیکوستروئید‌های خوراکی
داشتن سیستم ایمنی ضعیف شده
داشتن قند خون بالا یا دیابت کنترل نشده
بارداری
شیردهی


گزینه‌های درمانی عفونت‌های قارچی کدامند؟
عفونت‌های قارچی ناحیه تناسلی معمولاً با استفاده از دارو‌های بدون تجویز (OTC) قابل درمان می‌باشند. اگر به طور مداوم دچار این گونه عفونت‌ها می‌شوید یا شدت آن‌ها زیاد است، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا تحت درمان با دارو‌های قوی‌تر قرار بگیرید. هر چند برفک دهان ممکن است با درمان‌های خانگی یا دارو‌های بدون تجویز (OTC) درمان شود، معمولاً برطرف نمودن کامل آن بدون استفاده از دارو‌های تجویزی دشوار است. اگر اولین بار است که دچار برفک دهان می‌شوید، بهتر است برای درمان اساسی به پزشک مراجعه نمایید.

۱. راه درمان برفک دهان
برفک دهان ممکن است با استفاده از دهان شویه‌های ضد قارچ و دارو‌های ضدقارچ خوراکی درمان شود. پس از شروع درمان، ممکن است تا ۱۴ روز طول بکشد تا علائم بیماری برطرف شود. در حالی که منتظر برطرف شدن کامل علائم هستید، بهتر است به صورت روزانه دهان خود را با محلول آب نمک بشویید. این کار می‌تواند التهاب را کاهش داده و روند بهبودی را سرعت بخشد.

۲. درمان عفونت قارچی نواحی تناسلی و معقد
هر چند میکونازول (مینوستات) و کلوتریمازول (کانستن) به عنوان درمان‌های غیرتجویزی برای عفونت‌های قارچی واژنی استفاده می‌شوند، می‌توان از آن‌ها برای درمان عفونت‌های ناحیه آلت تناسلی مردان و مقعد نیز استفاده کرد. پس از شروع درمان، پس از حدود سه تا هفت روز عفونت قارچی برطرف خواهد شد. حتماً دوره درمان را تکمیل کنید تا از برطرف شدن کامل عفونت مطمئن شوید. استفاده از لباس‌های زیر کتانی با قابلیت جریان هوا می‌تواند تا زمان برطرف شدن کامل علائم بیماری به تسکین ناراحتی شما کمک کند. استفاده از وان آب گرم با نمک اپسوم نیز می‌تواند خارش حاصل از بیماری را کاهش دهد.


چه موقع برای عفونت قارچی باید به پزشک مراجعه نمایید
اگر پس از گذشت یک هفته از شروع درمان، بهبودی در علائم بیماری مشاهده نشد، به پزشک مراجعه نمایید. پزشک می‌تواند دارو‌های قوی‌تر برای کمک به رفع کامل بیماری تجویز کند. همچنین در موارد زیر باید به پزشک مراجعه کنید:

شدید شدن علائم بیماری
بروز عفونت قارچی بیش از چهار مرتبه در سال
خونریزی، ترشحات بد بو یا سایر علائم غیر عادی
چگونه خطر ابتلا به عفونت‌های قارچی در آینده را کاهش دهیم؟
شما می‌توانید خطر بروز عفونت‌های قارچی را با استفاده از کاندوم بیرونی یا دهانی به منظور کاهش انتشار باکتری ها، کاهش دهید. این کار همچنین می‌تواند خطر ابتلای شریک جنسی شما به برفک دهان را نیز کاهش دهد. به طور کلی، شما می‌توانید خطر بروز هر نوع عفونت قارچی را با رعایت موارد زیر کم کنید:

استفاده روزانه از مکمل‌های پروبیوتیک
کاهش مصرف غذا‌های سرشار از قند و هیدرات‌های کربن
مصرف بیشتر ماست یونانی بدلیل داشتن باکتری‌هایی که مانع رشد قارچ‌ها می‌شوند
شما می‌توانید خطر بروز عفونت‌های قارچی در نواحی تناسلی و معقد را با رعایت موارد زیر کم کنید:

استفاده از لباس‌های زیر کتانی با قابلیت جریان هوا
شستشوی کامل بدن پس از انجام فعالیت‌هایی که در آن‌ها به طور کامل در آب غوطه ور می‌شوید
عدم استفاده از صابون‌ها و سایر محصولات بهداشتی عطری در نواحی تناسلی
عدم شستشوی واژن با استفاده از دوش با فشار زیاد آب     منبع:سلام دنیا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آب دهان رابطه زناشویی پارسی خبر عفونت واژن باعث بروز عفونت عفونت قارچی پزشک مراجعه ناحیه تناسلی علائم بیماری رابطه دهانی قارچی واژن آلت تناسلی برفک دهان ناحیه آلت باکتری ها خطر بروز شده اید قارچ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت بهداشت وزارت بهداشت از برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

در بخشنامه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تاکید بر نقش مهم سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی و بهبود شاخص‌های سلامتی، آمده است: تاثیر دو سویه بیماری‌های پریودنتال و دیابت، نقش بیماری‌های دهان و دندان در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی و زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم مشخص شده است. بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایعترین بیماری‌های غیرواگیر شناخته می‌شود؛ لذا بهره گیری از دیدگاه عوامل خطر مشترک در بیماری‌های دهان و دندان و سایر بیماری‌ها به کنترل هر دو دسته بیماری‌ها کمک می‌کند.

در این بخشنامه با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی FDI با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم»، عنوان شده است: پویش سلامت دهان و دندان که از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی برای آگاهی رسانی به مردم و افزایش سواد سلامت دهان و دندان جامعه است. این پویش با هدف «افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه» برگزار می‌شود.

شعار‌های روز‌های اول تا سوم این پویش عبارتند از: ۱۷ اردیبهشت «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» وروز ۱۹ اردیبهشت نیز «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان».

«پویش سلامت دهان و دندان» با همکاری آموزش و پرورش، کانون‌های پرورش فکری، بهزیستی، مهدکودک ها، دانشکده‌های دندانپزشکی، انجمن‌های علمی و صنفی دندانپزشکی، نظام پزشکی، شهرداری، صدا و سیما و رسانه‌های جمعی و با بهره گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع