Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، داده‌های رسمی ریاض نشان می‌دهد که ارزش صادرات سالانه نفت عربستان سعودی در ماه مه نسبت به مدت مشابه پارسال ۶۵ درصد یا نزدیک به ۱۲ میلیارد دلار کاهش یافته است.

اداره کل آمار این کشور اعلام کرد که مجموع ارزش صادرات عربستان - از جمله صادرات کالا‌های غیرنفتی مانند مواد شیمیایی و پلاستیکی - در ماه مه در مقایسه با ماه آوریل، ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد یا حدود ۱۶۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان، امسال به دلیل بحران ویروس کرونا و کاهش درآمد‌های نفتی با رکود اقتصادی عمیقی روبه‌رو است.

به گزارش وزارت نفت، داده‌های منتشرشده توسط مؤسسه جودی (Joint Organizations Data Initiative -JODI) در تاریخ ۱۶ ژوئیه (جمعه، ۲۷ تیرماه) نشان داد که صادرات نفت خام عربستان در ماه مه به پایین‌ترین سطح در ۹ سال گذشته سقوط کرد.

ارسال محموله‌ها در این ماه به ۶ میلیون و ۲۰ هزار بشکه در روز رسید که کمترین سطح صادرات از اکتبر ۲۰۱۰ است. این در حالی است که مقدار صادرات این کشور تنها یک ماه پیش از آن، ۱۰ میلیون و ۲۳۷ هزار بشکه در روز بود.

افت صادرات عربستان در حالی رخ داد که سطح تولید نفت خام ریاض در این ماه به روزانه ۸ میلیون و ۴۸۶ هزار بشکه در روز - کمترین میزان از دسامبر ۲۰۱۰ - رسید. بالاترین مقدار تولید عربستان سعودی روزانه ۱۲ میلیون و ۷۰ هزار بشکه و در ماه آوریل بود. سعودی‌ها یک ماه پیش از آن موفق به افزایش ذخیره‌سازی نفت خام از سطح حداقلی ۱۴۳ میلیون و ۵۰۲ هزار بشکه در ۱۶ سال اخیر و رساندن آن به ۱۴۷ میلیون و ۵۶۱ هزار بشکه شده بودند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صادارت نفت عربستان پارسی خبر مواد شیمیایی ریاض هزار بشکه ماه مه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

 

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.  

 او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.  

 گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ٧٠٠ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • رشد قابل توجه صنعت فیلم عربستان
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • «کاهش نرخ تولد» در کره جنوبی رکورد زد
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه