Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: ساختار سیاسی و اجتماعی که در سال ۲۰۰۳ در عراق شکل گرفت دیگر کارآمد نیست و ما اکنون به ساختار جدیدی نیاز داریم،

به گزارش مشرق به نقل از دفتر اطلاع رسانی جریان حکمت ملی، سید عمار حکیم در سخنانی به مناسبت سالگرد تاسیس این تشکل سیاسی گفت: ساختار سیاسی و اجتماعی که در سال ۲۰۰۳ در عراق شکل گرفت و بر اساس آن قانون اساسی نوشته و دولت تشکیل شد، دیگر کارآمد نیست و ما اکنون به ساختار جدیدی نیاز داریم، زیرا آن معادله به بن بست رسید و وضعیت امروز دلیلی بر به بن بست رسیدن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خصوص اینکه نیروها تغییر کرده و مردم سال ۲۰۲۰ با مردم سال ۲۰۰۳ متفاوت هستند و اگر پایه‌های درستی را برای معادله‌ای که با واقعیت امروز سازگار باشد بنا نکنیم، این نظام فرو خواهد ریخت

حکیم به مناسبت سومین سالگرد تاسیس جریان حکمت ملی عراق ضمن یادآوری چالش‌هایی که منجر به تشکیل این جریان شد، افزود برخی تاسیس حکمت ملی عراق را اقدامی بیهوده و حساب نشده وصف کردند، اما جریان حکمت قدرت خود را به عنوان یک جریان سیاسی که آرمان‌های جوانان را بیان می‌کند، ثابت کرد.

بیشتر بخوانید:

از مسلم ‌بن عقیل(ع) تا قاسم سلیمانی حشدالشعبی حمله سنگین داعش در دیالی را دفع کرد

وی با بیان اینکه آنان که روزی به ما نسبت به اتکا بر جوانان هشدار می‌دادند امروز از توانایی‌ها و جایگاه آنها صحبت می‌کنند، افزود: این مراسمی که  در حاشیه سومین سالگرد تاسیس جریان حکمت ملی عراق توسط جوانان حکمت در زمینه استوار ماندن، فرصت‌ها و چالش‌ها برگزار شد، بهترین دلیل برای راستی اتکا جریان حکمت بر جوانان است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر همکاری برای تثبیت مفهوم ارزش، ایمان، تقوای الهی و ترجیح دادن منافع ملی بر همه منافع تاکید کرد.

حکیم ضمن تاکید بر آگاهی، ایجاد توانایی‌های شخصی و آموزش، توانمند کردن اشخاص و ایستادگی در کنار بانوان برای رسیدن به حقوق خود و به دست آوردن جایگاه خود گفت: از جانبداری از منافع عراق خجالت نمی‌کشیم و ترجیح دادن منافع عراق احساسی است که همراه آن زندگی می‌کنیم، نه شعاری که آن را مطرح کنیم.

وی تصریح کرد: ما با شیوه حکومت و در راستای تقویت آن حرکت می‌کنیم زیرا حکومت مقتدر و قوی تضمینی برای حفاظت از حقوق همگان است.

حکیم شیوه جریان حکمت ملی عراق را اعتدال و میانه‌روی عنوان کرد و گفت: ملاک ما در روابط‌مان تنها منافع ملت عراق است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در بخش دیگری از سخنانش بر نهادها و توجه به نسل‌ها و استفاده از تجارب مردان نسل اول تاکید کرد.

حکیم انتخابات آتی را سرنوشت ساز دانست و تصریح کرد: جریان حکمت باید جریانی سازنده باشد، از جوانان استقبال کند و همه چارچوب‌های سنتی را بشکند.

وی درباره ائتلاف تازه تاسیس شده عراقیون گفت: این ائتلاف، ائتلاف عراقی است که با هدف حمایت از حکومت تشکیل شده و روش آن بر اساس دیدی مبنی بر ترجیح منافع عراق بر سایر منافع مشخص شده است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان خاطرنشان کرد: ساختار اجتماعی که سال ۲۰۰۳ برسر کار آمد دیگر نمی‌تواند کشور را اداره کند و ما امروز به ساختاری متناسب با تغییرات و نیازهای کنونی نیاز داریم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین قانون اساسی سید عمار عراق سید عمار حکیم آمریکا رهبر جریان حکمت ملی عراق سال ۲۰۰۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۶۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی