Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رئیسی شنبه شب در دیدار با مدیر کل آب منطقه ای استان هرمزگان با بیان اینکه طغیان رودخانه گز باعث شده که امنیت ۱۴ روستا به خطر بی افتد اظهار کرد: ما بدنبال این هستیم که مراکز جمعیتی امنیت آنها تامین کنیم.

رئیس با بیان اینکه طرح توسعه سواحل مکران از طرح های است که توسعه و آبادانی به شرق استان هرمزگان می آورد افزود : طرح توسعه سواحل مکران آماده است ، و در دست اجرا که صنعت، صنایع و شغل برای مردم سیریک به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از لازمه های زیر ساختها برای این طرح آمادگی مردم عنوان کرد و گفت: استفاده بهینه از ظرفیت های بندری سیریک می تواند مردم را به این توسعه برساند.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان دقت بیشتری از خود نشان دهند، در ادامه تصریح کرد: تاسیسات بندری از اموال بیت المال است که باید به درستی به وظیفه خود عمل کنیم.

وی از مدیر عامل سازمان آب منطقه ای خواست نسبت به مدیریت رودخانه ها اقدام بهتری انجام دهند.

هرمزگان در مسیر و دشت رودخانه ها قرار گرفته است

مدیرعامل آب منطقه ای استان هرمزگان در این نشست با بیان اینکه سیاست های سازمان این است که روستاهای اطراف رودخانه ایمن کنیم و گفت : یکی از فرصت های شرق استان هرمزگان طرح توسعه سواحل مکران است که حدود ۴ تا تالاب در آن وجود دارد.

هوشنگ ملائی اظهار کرد: یکی از معضلات ما محل تلاقی رودخانه ها با نقاط جمعیتی است ،که باید امنیت آنها تامین کنیم.

وی در خصوص وضعیت لایه روبی رودخانه گز اینگونه گفت: طرح ساماندهی رودخانه گز که مسیر آن از جاده اصلی سیریک، جاسک شروع و تا دریا ادامه دارد تهیه شده است.

ملائی با بیان این مطلب که استان هرمزگان در مسیر و دشت رودخانه ها قرار گرفته است تصریح کرد: در استان هرمزگان ۲۰ هزار کیلومتر رودخانه داریم که بیشتر از آنها از مسیر جمعیتی روستاها عبور می کند و ما بدنبال تامین امنیت این جمعیت هستیم.

وی به اجرای طرح لایروبی رودخانه گز اشاره کرد و افزود: از اقداماتی که به منظور لایروبی رودخانه گز در دست اقدام است ایجا داک گذاری حفاظتی ۲ طرف رودخانه به طول ۷ کیلومتر است.

ملائی به بحث مالی و اعتبارات این طرح اشاره کرد و اضافه کرد: سازمان آب منطقه ای با محدودیت های مالی روبرو است و تا کنون توانسته ایم که ۱۵۰ میلیون تومان به پیمانکار این طرح پرداخت کنیم.

وی تراکم درخت زیاد در بستر رودخانه گز از دلایل طغیان عنوان کرد و افزود: مزارع پرورش میگو طبق تعهدی که داده اند باید مسیر رودخانه گز تا دریا لایروبی کنند.

کد خبر 4950605

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین رئیسی شرکت آب منطقه ای هرمزگان ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا اقامه نماز جمعه بیرجند ازدواج مسکن مجلس شورای اسلامی استان هرمزگان آب منطقه ای رودخانه ها رودخانه گز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست

جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسداد در مرز‌های شرقی کشور ارائه کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرز‌های مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی گفت: مسئولیت مرز‌های کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرز‌ها را دارد. در بعضی از مرز‌ها مانند مرز‌های شمال غربی و مرز‌های شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرز‌ها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست‌ها ممکن است از این مرز‌ها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسداد‌های فیزیکی در این مرز‌ها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن‌ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوار‌ها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرز‌های کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرز‌ها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • عبور از رودخانه با طناب
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۳ هزار و ۳۲۸ خانواده در شهر‌های کوچک آذربایجان‌غربی زمین ملی دریافت کردند
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • دو روی سکه باران در ایلام