Web Analytics Made Easy - Statcounter

«قیصر حسین» شخصیت نظامی-دیپلماتیک پاکستان امروز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در اسلام‌آباد افزود: تعرض جنگنده‌های آمریکایی علیه پرواز مسافربری ماهان به مثابه سوء استفاده آنان از خاک کشور ثالث است، درحالی که این پرواز در چارچوپ برنامه ریزی‌های تعریف شده بین المللی درحال پرواز از تهران به سمت بیروت بود، اما در قلمروی سوریه با مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هر یک از پروازهای غیرنظامی از جمله باری و مسافربری براساس چارچوپ‌های تعیین شده پیش از پرواز به مقصد، مسیر پرواز و کشورهایی که از قلمروی آنها برای رسیدن به مقصد استفاده می‌شود را مشخص کرده و به بخش‌های مربوطه ارسال می‌شود، بنابراین ادعای طرف آمریکایی مبنی بر بررسی ماهیت هواپیما بی‌اساس است.

سفیر پیشین پاکستان در امارات متحده عربی اظهار داشت: هیچ کشوری حق مزاحمت برای پروازهای غیرنظامی را ندارد و در صورت هرگونه ملاحظات درباره هواپیماهایی که درحال پرواز از قلمروی یک کشور هستند، حق اولیه برای بررسی و پرداختن به مسائل با همان کشور پذیرنده هواپیمای عبوری از قلمروی خود است.

قیصر حسین گفت: اقدام جنگنده‌های آمریکا در تعرض به هواپیمای مسافربری ایرانی غیرقانونی و حرکتی غلط بود که نشان دهنده سوء استفاده نیروهای آمریکایی از خاک سوریه است.

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد اعلام کرده است؛ علاوه بر گفت‌وگوی تلفنی «مجید تخت‌روانچی» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، به زودی طی نامه‌ای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد، مراتب اعتراض ایران نسبت به تهدید هواپیمای مسافربری ماهان اعلام خواهد شد.

همچنین سازمان هواپیمایی کشوری در واکنش به تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران، تصریح کرد: ایران مراتب اعتراض جدی خود را رسما به شورای سازمان بین‌المللی هواپیمایی کشوری (ایکائو) ارائه و خواستار رسیدگی فوری به موضوع است.

با توجه به اقدام غیرقانونی نیروهای آمریکایی در منطقه و تهدید هواپیمای مسافربری ایرانی در آسمان توسط جنگنده‌های آمریکایی انتظار می‌رود سازمان بین‌المللی هواپیمایی کشوری (ایکائو) در اسرع وقت به این مساله رسیدگی کرده و نسبت به این اقدام آمریکایی‌ها واکنش نشان دهد.

اقدام هواپیماهای جنگنده آمریکایی در تعرض به هواپیمای مسافربری ایرانی مصداق بارز نقض حقوق بین الملل و مقررات و استانداردهای هوانوردی است و تمام سازمان‌های بین المللی باید این اقدام را به فوریت محکوم کنند تا صنعت حمل ونقل هوایی دنیا از این منظر لطمه بیشتری نبیند. 

برچسب‌ها پاکستان ماهان ایر سوریه ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ماهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان ماهان ایر سوریه ایالات متحده آمریکا پاکستان ماهان ایر سوریه ایالات متحده آمریکا هواپیمای مسافربری ایران هواپیمای مسافربری جنگنده های آمریکایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است

به گزارش قدس آنلاین، ان بی سی نوشت که کاخ سفید ماه‌هاست که به دنبال توافق آتش‌بس برای آزادی اسیران دربند حماس است، اما دور کنونی مذاکرات در یک برهه حساس جنگی و انتخاباتی انجام می‌شود.

مقام های آمریکایی پیش نویس توافق فعلی را آخرین و بهترین نسخه می ‌دانند، چرا که به عقیده آنها اسرائیلی‌ها در این دور از مذاکرات با شروط کلیدی موافقت کرده‌ و در مورد آنها سازش کرده‌اند.

یکی از مقام های آمریکایی در این خصوص گفت: "رئیس جمهوری بدان روی بسیار نگران میزان حساسیت برهه کنونی است که دیگر برگی برای بازی برایش باقی نمانده است.

به نوشته ان بی سی، در ماه‌های اخیر مذاکرات بر سر توافقی که شامل آتش‌ بس موقت و آزادی برخی از اسیران می‌شود به مرحله حساسی رسیده و سپس فروپاشیده است. اما به گفته مقام ها، اکنون که اسرائیل مصر است به‌رغم مخالفت‌ های آمریکا، حمله نظامی به شهر رفح را انجام دهد، شکست مذاکرات آتش‌ بس فرصتی برای احیای آن‌ باقی نمی گذارد. به گفته این مقام ها، این بار شکست در حصول توافق می تواند به تشدید جنگ و تهدید بیشتر جان اسیران منجر شود.

این بزنگاه تاریخی با اعتراض های فزاینده دانشگاهی و تهدید به تظاهرات در برنامه های انتخاباتی بایدن و سایر مقام های ارشد دولت در تابستان پیش رو همزمان شده است. برخی از مقام های دولتی به طور خصوصی گفته اند که یکی از مزیت های مهم در گشایش دیپلماتیک جنگ غزه می تواند تأثیر آن بر این اعتراضاتی باشد که در برخی از موارد به خشونت کشیده شده است.

برخی از مقام های آمریکایی نسبت به دستیابی به توافق آتش بس ابراز خوش بینی کرده و گفته اند که هدف آمریکا آن است که آتش بس موقت طولانی تر شده و راه را برای پایان جنگ هموار کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • تجمع دانشجویان پاکستانی در همبستگی با حامیان فلسطین در آمریکا+عکس
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها
  • پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید
  • حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطقی در یمن
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران