Web Analytics Made Easy - Statcounter

از علمای اهل سنت و مدرس مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج گفت: توسعه و تقویت مدارس علوم دینی اهل سنت از برکات انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماموستا حبیبی در جلسه تودیع و معارفه مدیر مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج اظهار کرد: علم همانند درختی است و عمل به این علم ثمره این درخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: درختی که ثمر نداشته باشد برای جامعه سود چندانی ندارد و تنها می‌توان برای سوزاندن از آن بهره گرفت.

مدرس مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج‌ خاطرنشان کرد: علم نور است، اگر انسان چیزی بداند مانند این است که در نوری قرار می‌گیرد و اگر علمی نداشته باشد در تاریکی و ظلم باقی می‌ماند.

ماموستا حبیبی خاطرنشان کرد: به برکت وجود نظام مقدس جمهوری اسلامی امروز مدارس علوم دینی به لحاظ ساختار فیزیکی و نیروی کاری در سطح بسیار خوبی قرار دارند و بستر برای تربیت و آموزش علاقمندان به کسب علوم دینی فراهم شده است.

وی با بیان اینکه طلبه‌ها باید با دقت و تلاش از ظرفیتی که فراهم شده بهترین استفاده را ببرند، عنوان کرد: وقتی ما در حجره‌ای درس می خواندیم از ماموستا خواهش می کردیم چهار کلمه یادمان بدهد اما در اکثر مواقع به خاطر دوری راه آنچه در محضر استاد کسب می‌گردیم فراموش می‌کردیم.

مدرس مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج تصریح کرد: در آن دوران حتی کتابی برای یادگیری نداشتیم و با بدبختی توانستیم مقداری علم را کسب و الان در اختیار جویندگان علوم دینی قرار دهیم.

ماموستا حبیبی اذعان کرد: به برکت انقلاب اسلامی تمام امکانات امروز برای افراد در مسیر کسب علم و تحصیل فراهم شده است، باید از این فرصت و ظرفیتی که فراهم شده به بهترین شیوه استفاده کنند و در مسیر یادگیری علم و دانش و علوم دینی گام بردارند.

به برکت انقلاب اسلامی تمام امکانات امروز برای افراد در مسیر کسب علم و تحصیل فراهم شده است

 

وی گفت: مذاهب پنجگانه درسی بود که سال‌های سال در مدارس علوم دینی تدریس می شد الان برداشته شد که امیدواریم با نگاه ویژه مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور زمینه بازگشت این درس به سرفصل‌های درسی این مدرسه فراهم شود.

وی سعی و کوشش را مهم‌ترین اصل در یادگیری دانست و گفت: نمره گرفتن نباید ملاک طلبه‌های در کلاس باشد، طلابی که در این مدارس کسب فیض می‌کنند باید به نوعی آموزش‌ها را یاد بگیریند که قدرت پاسخگویی به سوالات و شبهات جامعه را داشته باشند.

مدرس مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج اذعان کرد: ملاک در این مدارس نباید گرفتن مدرک باشد، چراکه مدرک بدون علم هیچ ارزشی ندارد.

حوزه‌های علمیه نیاز به شارژ شدن دارند

غزاله مرادی مدیر جدید مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت حضرت خدیجه(س) سنندج، هم در جلسه معارفه خود به عنوان مدیر مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج اظهار کرد: امروز بحث دین بسیار مهم و حائز اهمیت است از این رو باید در تمام حوزه‌های علمیه یک بررسی علمی انجام و بازخوانی روش و منش حوزه‌ها انجام گیرد.

وی تصریح کرد: امروز بعضی‌ها به اسم دین رفتارهایی انجام می‌دهند که جوانان را دین گریز می‌کنند.

مرادی با بیان اینکه آموزش و پرورش مانند یک پیکر است که حوزه علمیه می‌تواند قلب آن باشد، گفت: این قلب امروز نیاز به شارژ شدن دارد، اگر این قلب از تپش بایستد کل مملکت به خطر خواهد افتاد.

وی خاطرنشان کرد: احصاء مشکلات و ارائه راهکارهای میدانی باید در فعالیت‌های حوزه‌های علمیه مد نظر قرار گیرد.

 احصاء مشکلات و ارائه راهکارهای میدانی باید در فعالیت‌های حوزه‌های علمیه مد نظر قرار گیرد.

 

مدیر جدید مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج با بیان اینکه آسیب شناسی این مهم که چرا جامعه به سمت و سویی می رود که اقبال به مسائل دینی وجود ندارد را ضروری دانست و تصریح کرد: برای احیای اقبال جامعه به سمت مسائل دینی و مذهبی تلاش و جدیت مضاعف ضروری است.

وی گفت: کارهای زیادی در مدارس علوم دینی در سطح استان به ویژه در مدرسه منتخب حضرت خدیجه(س) شده، اما واقعیت این است که هجمه‌های بیرونی آنقدر زیاد است که نیاز به یک بازنگری در حوزه‌های علمیه هستیم.

مدیر جدید مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج تصریح کرد: تجربه فعالیت در حوزه را نداشته‌ام و شدیدا نیاز به همکاری تمام مجموعه در مسیر دستیابی به اهداف و برنامه‌ها هستم.

وی افزود: در حوزه علمیه خواهران این نگاه که این مدارس کانالی برای اشتغال هستند تغییر پیدا کند، امروز شدیدا در جامعه به ویژه در آموزش و پرورش و مدارس به حضور خواهرانی نیاز داریم که در مدارس علوم دینی آموزش دیده و بتوانند به شبهات دختران جوان و نوجوان دانش‌آموز پاسخ دهند.

مدیر جدید مدرسه منتخب علوم دینی اهل سنت خدیجه(س) سنندج اظهار کرد: باید خواهران آموزش دیده در مدارس علوم دینی ما به سطحی برسند که بتوانند قدرت نفوذ پذیری را در بین دختران مدارس داشته باشند.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: اهل سنت مدارس توسعه علوم مدارس علوم دینی حوزه های علمیه فراهم شده حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان گفت: تا اقتصاد را آرام نکنیم این اسب سرکش اجازه توسعه و رونق و حتی امکان آسفالت و خشت روی خشت گذاشتن نخواهد داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،هادی محمدپور در نخستین همایش وحدت و همدلی گنابادی ها و بجستانی های مقیم مشهد که با حضور پرشور گنابادی ها و بجستانی های مقیم مشهد در محل تالار همایش ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد،اظهارداشت: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری را بهبود اقتصاد و وضعیت معیشت مردم و مهار گرانی قرار دهد.

وی ضمن اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه و معرفی برنامه‌های خود، از برگزاری این همایش تشکر کرد و افزود: حضور شما مردم شریف گناباد و بجستان در این همایش نشانه دغدغه‌مندی نسبت به توسعه موطن و زادگاه است.

نماینده منتخب مردم با اشاره به اینکه یازدهم اسفند ماه طی انتخابات با شکوهی که برگزار شد با عنایت پروردگار و مشارکت و لطف مردم عزیز دو شهرستان به عنوان نماینده شما انتخاب شدم، افزود: اگر نیت همدلی و هم‌افزایی نبود اینجا جمع نمی‌شدیم، شاید بعضا وسوسه هایی مبنی بر وجود تبعیض و اختلاف افکنی صورت گیرد، اما درحقیقت و واقعیت چنین نیست و بنده نیز همه تلاش خود را خواهم کرد تا این برداشت منفی تغییر پیدا کند.

محمدپور درخصوص مهم‌ترین اهداف و برنامه های خود اظهار داشت: در جلسات استانی و ملی دغدغه‌های دو شهرستان را بیان کردم. اولین اولویتم، توجه به توسعه روستایی است که در دهه‌های گذشته مغفول مانده است.

وی با اشاره به رویکرد مقام معظم رهبری در موضوع اقتصاد ادامه داد: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری خود را بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم و مهار گرانی‌ها قرار دهد. کوچکترین اقدام مثبت دولت و مجلس در حوزه اقتصاد، در دورافتاده ترین روستاهای ما نیز تاثیرگذار خواهد بود و تا اقتصاد را آرام نکنیم این اسب سرکش اجازه توسعه و رونق و حتی امکان آسفالت و خشت روی خشت گذاشتن نخواهد داد.

محمدپور با تأکید بر اینکه سمت نمایندگی و قائم به یک فرد، باید تبدیل به نهاد نمایندگی شود تصریح کرد: در جلسه‌ای که با مدیران دانشگاه گناباد داشتیم بحث سند توسعه منطقه مربوط مورد بررسی گرفت. بحث انتقال آب بجستان و آب آشامیدنی رو به اصلاح و بهبودی است و 22 کیلومتر از مسیر خط لوله گیسور به گناباد تا یک ماه آینده در بهره‌برداری قرارخواهد گرفت.

وی افزود: آب‌شیرین‌کن‌های بجستان بالغ بر 100 میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون 50 میلیارد هزینه شده است. همچنین با ارتباطی که با وزارت نفت و استانداری گرفته شد امیدواریم تا یک ماه آینده اولین آب‌شیرین‌کن‌های این شهر وارد مدار شود و مشکل مردم در این زمینه حل شود.

وی ادامه داد در زمینه توسعه زیرساخت‌های برق به خصوص در بجستان و پست جدید برق شهرک انار اقدام جدی نشده که در حال پیگیری هستیم.

منتخب مردم بجستان و گناباد در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس قدرتمند، دولت را پاسخگو می‌کند تأکید کرد: وامدار هیچ جناحی نیستم و از آنجا که خودم را مستقل ولایی می‌دانم قطعا همه گروه‌های سیاسی در کنار ما خواهند بود. لذا به جد پیگیر هستم که با کمک نمایندگان محترم مشکلات مردم را حل و یا به حداقل برسانم.

محمدپور ضمن اشاره به اهمیت بالای فرودگاه گناباد خاطرنشان کرد: فرودگاهی که به کمک مردم و نمایندگان و مدیران دغدغه‌مند ایجاد شد، همچنان برای تثبیت و توسعه نیاز به کمک همه ما دارد تا به عنوان فرودگاهی منطقه ای، نقش خود در توسعه منطقه را ایفاء کند. با این حال در شهرستان بجستان بحث راه را به طور جد در حال پیگیری هستیم تا در این حوزه چند پروژه مهم را پی‌ریزی کنیم. از جمله پروژه دوغارون خواف گناباد بجستان و پروژه گناباد بجستان بردسکن که در راستای توسعه کریدور شرق کشور محسوب می‌شوند. همچنین جاده‌های روستایی در اولیت های ما قرار دارند و در حال طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی هستیم.

نماینده منتخب مردم‌گناباد و بجستان در انتهای مباحث خود بیان کرد: درمجموع 65 درصد منطقه ما در گناباد و بجستان، کشاورزی محسوب می شود و اگر نتوانیم قنات‌های خود که میراث اجدادی ما هستند را حفظ کنیم، بقیه کارهایمان نیز تأثیرگذار نخواهد بود، لذا اطلاعات امر در حال جمع‌بندی است تا در اختیار استاندار محترم قرار دهیم که برای سفر دور دوم ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گیرد؛علاوه بر این‌ پروژهای زیربنایی دیگری نیز در برنامه قرار دارد از جمله مجتمع آموزش عالی که انشاءالله تبدیل به دانشگاه شود و بیمارستان 64 تخت خوابی بجستان که نیاز به تطبیق و استفاده از ماده 23 سازمان برنامه و بودجه دارد و وزارت بهداشت موافقت لازم را اعلام کرده است و امیدورام هرچه سریع‌تر کلنگ زنی شود.

گفتنی است؛ در پایان بیانیه ای با موضوع وحدت و همدلی قرائت شد و به امضای تعدادی از حاضرین رسید.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • افشای کینه شاه از قم
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی