Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@20:37:41 GMT

اگر این بیماری را دارید هرگز هندوانه نخورید

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۸۲۹۴

اگر این بیماری را دارید هرگز هندوانه نخورید

به گزارش همشهری آنلاین، برنا به نقل از العربیه نوشت: از هندوانه به عنوان یک منبع غذایی بی‌نظیر یاد می‌شود، زیرا که مقدار زیادی مایعات دارای ویتامین و مواد معدنی در خود دارد. هندوانه همچنین ماده بسیار مهم لیکوبین را داراست که می‌تواند ساخت و ساز کلاژن را تسریع کرده و پوست را در مقابل پیامدهای اشعه ماورای بنفش در فصل گرما محافظت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرغم همه این فواید کارشناسان تغذیه درباره خطرات هندوانه برای گروه‌های مشخصی از بیماران هشدار داده و تاکید کرده‌اند که خوردن هندوانه برای این افراد خطرناک است.

سویتلانا ووس، کارشناس امور تغذیه گفت که خوردن هندوانه قرمز برای افرادی که مشکلات سیستم گوارشی دارند یا به بیمارهای مزمن سیستم گوارشی مبتلا هستند، توصیه نمی‌شود.

همچنین بخوانید:

هندوانه با پوست شما چه می‌کند؟

این ۵ غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید

۵ ماده غذایی که هرگز نباید با شکم خالی بخورید

این کارشناس روس گفت که افراد مبتلا به اسهال، التهابات روده بزرگ، سنگ کلیه و بیماری پروستات نباید هندوانه بخورند.

او در ادامه تاکید کرد که به جز گروه‌های پیش‌گفته، دیگر افراد می‌توانند به مقدار مناسب هندوانه بخورند، زیرا که این ماده خوراکی حدود ۱۰۰ درصد مایعات دارد.

 سویتلانا ووس پیشنهاد کرد افراد سالم در فصل تابستان روزی ۲۰۰ گرم هندوانه بخورند، ولی از خوردن هندوانه در دیگر فصل‌ها خودداری کنند، زیرا که به هندوانه‌های فصل‌های دیگر برای به عمل آمدن نیترات تزریق می‌شود.

کد خبر 534325 برچسب‌ها مواد غذایی بیماری تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی بیماری تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • علائم فشار خون بالا