Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان گفت: همکاری‌های بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ایجاد هماهنگی بین طرح کاداستر سه بعدی با سند جامع BIM-اطلاعات ساختمان، توسعه می‌یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حامد مانی فر مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به تدوین سند جامع بیم «مدل‌سازی اطلاعات ساختمان-BIM »، گفت: تدوین این سند بر پایه گزارشی که در سال ۹۷ از حوزه ساخت و ساز کشور به هیات وزیران ارسال شد و تصویب آن در هیات وزیران در تاریخ ۷ اسفند ۹۷،  برعهده وزارت راه و شهرسازی گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر مقررات ملی وکنترل ساختمان با تاکید بر اینکه از سال ۹۷ تاکنون تدوین پیش نویس سند مدل سازی اطلاعات ساختمان برعهده دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان قرار گرفت، افزود: با برگزاری جلسات متعدد با دستگاه‌های ذیربط، نسخه پیش‌نویس اولیه تهیه و به نظرخواهی عمومی گذاشته شد.

مانی‌فر ضمن اشاره به این مطلب که صنعت ساختمان بیش از ۳۰ درصد از جریان اقتصادی کشور را به خود اختصاص می‌دهد، یادآور شد: در برآوردی کلی، سهم ۴۰ درصدی از سرمایه کشور در این صنعت ذخیره شده است. همچنین با توجه به چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ به عنوان یک کشور توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه و برخوردار از دانش پیشرفته، توجه به موضوع BIM یکی از مهم ترین ابزارها و سیاست‌های در دست برنامه‌ریزی معاونت مسکن وساختمان وزارت راه و شهرسازی برای رونق بخشی هرچه بیشتر به صنعت ساخت و ساز است.

وی تصریح کرد: با تاکید وزیر راه و شهرسازی مبنی بر تامین اعتبارات مربوطه، در حال برنامه‌ریزی و هماهنگی با سازمان ملی زمین و مسکن در خصوص تدوین نسخه نهایی سند BIM هستیم.

مانی‌فر توضیح داد: از آنجا که یکی از اساس‌ترین خروجی‌های فناوری BIM کاربرد آن در حوزه مدیریت زمین و املاک و دستیابی به شهر هوشمند است. به همین منظور با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در زمینه تبادل اطلاعات و همکاری‌های فی‌مابین، مذاکراتی انجام شده که  اولین جلسه هماهنگی آن در امروز شنبه ۴مرداد ماه در محل آن سازمان و با حضور معاون، مدیران کل، کارشناسان و مشاور طرح کاداستر سه بعدی (Digital Twin) برگزار شد.

وی تاکید کرد:  مقرر شد تا تمهیدات لازم برای توسعه همکاری‌های آتی در این زمینه به عمل آید.

گفتنی است، مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) که از آن به عنوان انقلاب چهارم صنعتی در عرصه ساختمان نیز نام برده می‌شود در جهان معاصر با رشد روزافزون در حال همه‌گیری است و کشورهای پیش‌رو و صنعتی و نیز کشورهای در حال توسعه به نحو روزافزون در یک رقابت جهانی کاربست سریع آن را در ابعاد ملی و منطقه ای در دستورکار خود قرار داده‌اند و بسیاری از صاحب نظران، آینده صنعت ساختمان را در گرو تحقق BIM می‌دانند.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM مدل سازی اطلاعات ساختمان وزارت راه و شهرسازی دفتر مقررات ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، قائم‌مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی در این نشست  با تاکید بر انجام نشدن  اقدامات جزیره‌ای میان زیرمجموعه وزارت راه گفت: با توجه به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان و پرسنل وزارت‌خانه باید تمام تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن پرسنل کنیم.

محمدعلی زهره‌ای با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی و همدلی میان زیرمجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه بدین صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رقع خواهد شد.

وی در ادامه بر اهمیت توجه به آموزش پرسنل و کارمندان تاکید گفت: در حوزه آموزش و افزایش دانایی و سطح علمی پرسنل باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر پرسنل در دستور کار دائمی سازمان‌ها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند به‌روز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی هم در این جلسه، با تاکید بر جایگاه این استان و مشهدالرضا (ع) در سطح کشور گفت: خراسان‌رضوی به‌واقع به‌دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

داعی با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، افزود: در همه پیک‌های سفر و غیره، علی‌رغم تمام کمبود‌ها و کاستی‌های اعتباری، تمام تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از طرح های مسکوت‌مانده از دهه ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ای بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پرواز‌های آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی با اشاره به بهره برداری چهار طرح عظیم فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد افزود: طرح‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتباری بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل ارتباطی انتقال مسافران با اعتباری بالغ بر ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیاردریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پرواز‌های داخلی و پس از فرودگاه امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پرواز‌های خارجی است گفت: در پی بهره برداری طر‌های عمرانی و توسعه‌ای فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را داریم.

دیگر خبرها

  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس