Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-ترفع گفت: باید حمایت دولت از رانندگان ناوگان اتوبوسرانی در روزهای کرونایی تهران ادامه داشته باشد.

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در توضیح اعتراض برخی از رانندگان ناوگان بخش خصوصی اتوبوسرانی به دلیل دریافت نکردن وام کرونایی با تأکید بر اینکه فهرست رانندگان واجد شرایط جهت دریافت وام از سوی شرکت واحد به وزارت رفاه اعلام شد، گفت: فهرستی از اطلاعات ۴ هزار راننده واجد شرایط جهت دریافت وام کرونایی به وزارت رفاه ارسال شد تا کار پرداخت وام کرونایی آن‌ها انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران افزود: پس از ارسال فهرست رانندگان واجد شرایط قرار بر این شد رانندگان در بانک‌های عامل جهت دریافت وام حساب باز کنند.

ترفع با بیان این مطلب که وام کرونایی به تمام ۴ هزار راننده معرفی شده به وزارت کار تعلق نمی‌گیرد، گفت: باید به این نکته تأکید کرد که برخی از رانندگان صاحب اتوبوس هستند و به همین دلیل مالک محسوب می‌شوند.

او ادامه داد: کار پرداخت تسهیلات کرونایی به رانندگان در حیطه اختیار‌های شرکت واحد اتوبوسرانی نیست و این موضوع باید از سوی وزارت رفاه دنبال و پیگیری شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا فهرستی از رانندگانی که مشمول دریافت وام شده‌اند احصاء شده است یا خیر؟ گفت: در حال حاضر فهرستی با این موضوع احصاء نشده و در اختیار ما نیست.

ترفع با تأکید بر نقش حمایتی دولت از رانندگان ناوگان اتوبوسرانی گفت: پرداخت وام ۲ میلیون تومانی به رانندگان ناوگان اتوبوسرانی از مشکلات راننده‌هایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا بیکار شده‌اند دردی دوا نمی‌کند و دولت باید تمهیداتی اتخاذ کند تا این حمایت‌ها ادامه داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت واحد اتوبوسرانی رانندگان ناوگان وام کرونایی دریافت وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند

تین نیوز

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی، نحوه درخواست ابطال ( غیر فعال نمودن )  کارت هوشمند رانندگان را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز، بر  اساس نامه تاریخ 26 فروردین امسال انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی به کلیه شرکت های حمل و نقل بین المللی عضو و غیر عضو که به امضای احمد زمانیان رئیس هیئت مدیره این انجمن رسیده، ابطال و یا غیر فعال نمودن کارت هوشمند راننده و یا ناوگان حمل و نقل، در صورت احراز تخلف و رای صادره از سوی کمیسیون های ماده 11 و 14 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با دستور مراجع قضایی مبنی بر انجام این امر امکان پذیر است.

کمیسیون ماده 11 ، مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای و کمیسیون ماده 14 نیز از دیگر کمیسیون های بخش حمل و نقل جاده ای است که به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل جاده ای رسیدگی می کند. کمیسیون های ماده 12  نیز ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالا و مسافر است.

حمل بار بدون اخذ بارنامه دولتی، حمل بار اضافه بر ظرفیت مندرج در کارت خودرو، رعایت نکردن مقررات حمل بارهای عادی و ترافیکی، فقدان یا عدم بکارگیری تجهیزات ایمنی، در اختیار گذاشتن وسیله نقلیه به راننده ای که نام وی در بارنامه درج نشده، جابه جایی مسافر بدون اخذ صورت وضعیت، مسافرگیری در اطراف پایانه مسافربری، اخذ کمیسیون اضافی از راننده، عدم مسئولیت پذیری شرکت در خصوص پرداخت کامل و به موقع کرایه رانندگان از جمله مواردی هستند که در کمیسیون های حمل و نقل جاده ای قابل رسیدگی هستند.  سوء استفاده از کارت هوشمند رانندگان، تحمیل هزینه ها و مسئولیت های اضافی به رانندگان، عدم پرداخت حقوق دولتی، صدور بارنامه یا صورت وضعیت صوری، اجبار به حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز، عدم رعایت مقررات مربوط به سالن اعلام بار و درج اطلاعات نادرست در بارنامه نیز به عنوان بخش دیگری از موارد قابل طرح در کمیسیون ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل جاده ای است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روزهای سخت کارگران مهاجر در پایتخت/ برای کارگران روزمرد کاری کنید
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • حمایت از فلسطین در پایتخت اسپانیا + فیلم
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • تداوم همبستگی جهانی در حمایت از مردم غزه
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت