Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یکی از شرکت‌های فناور از توسعه فناوری ضدعفونی‌کننده‌های نانو در این شرکت خبر داد و گفت: ضد عفونی‌کننده‌هایی که در آن از نانوذرات نقره استفاده شده است، نسبت به الکل دارای ماندگاری بیشتر برای از بین بردن عوامل بیماری زا است.

به گزارش ایسنا، بهاره کاویانی، مدیرعامل این شرکت فناور درباره محصولات تولیدی این شرکت، گفت: ما یکی از اولین تولیدکنندگان دستگاه نانوکلوئیدساز بودیم که این محصول را وارد بازار کردیم و با شیوع ویروس کرونا و نیاز موجود در بازار کشور، از این فناوری برای تولید ماده اولیه ضدعفونی‌کننده استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در ضدعفونی‌کننده‌های تولید شده از نانوذرات نقره استفاده کردیم که توسط دستگاه نانوکلوئیدساز ما تولید می‌شود، اظهار کرد: ما در حال آماده‌سازی زیر ساخت‌هایی برای تولید روزانه یک تا دو تُن ضدعفونی‌کننده هستیم و در این راستا با نصب تجهیزات لازم، در حال حاضر امکان تولید تا دو تن در روز را داریم و اکنون آماده تولید هستیم که با دریافت مجوزهای لازم از سازمان‌های ذی‌ربط کار تولید آغاز خواهد شد.

کاویانی با اشاره به دریافت گواهی نانومقیاس از ستاد نانو برای این فناوری، یادآور شد: این ضدعفونی‌کننده حاوی نانوذرات نقره برای استفاده در فضاهای عمومی نظیر مترو، فروشگاه و هواپیما مناسب است؛ چرا که ماندگاری بالایی دارد و برخلاف الکل که فرار بوده و ماندگاری کمی دارد، این ضدعفونی‌کننده زمان بیشتری را روی سطح می‌ماند؛ از این رو اثربخشی آن طولانی‌تر است. از سوی دیگر به دلیل فقدان الکل، حساسیت کمتری برای سیستم تنفسی و سلامت داشته و برای گروه‌های حساس مناسب‌تر است. 

دکتر کاویانی از افزایش ظرفیت نانوذرات نقره در این شرکت خبر داد که بخشی از این نانوذرات در خط تولید مواد ضدعفونی‌کننده استفاده خواهد شد.

این شرکت در سال ۱۳۸۶ با هدف ایجاد و توسعه فناوری پیشرفته نانو تاسیس شد و در راستای اصلاح محصولات نانو، ساخت دستگاه‌های تولید نانوپودر و تولید نانو کلوئیدهای فلزی با استفاده از روش انفجار الکتریکی سیم را در دستور کار قرار داد. همچنین این شرکت، فناوری نانوکویتاسیون را با ساخت دستگاه‌هایی در تولید نانوامولسیون‌ها و هموژانیزاسیون برای اولین بار در کشور بومی کرده است.

برتری های موجود در این روش مورد توجه صنایع مختلف از جمله تصفیه آب و پساب، صنایع غذایی و پاستوریزاسیون غیرگرمایی، صنایع دارویی و تولید انواع نانو داروها، صنایع رنگ و پلیمر و صنعت نفت و پتروشیمی قرار گرفته است. در حال حاضر شرکت PNF علاوه بر فعالیت‌های گذشته با توسعه فناوری‌های الکترودیالیز انتخابی و معرفی روش CaviZone بر حوزه تصفیه آب و پساب متمرکز شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نانو ذرات مواد ضدعفونی کننده ضدعفونی کننده نانوذرات نقره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود