Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر،  استان بوشهر در ناحیه گرم و خشک کشور قرارگرفته است و هرساله با شروع فصل تابستان شاهد افزایش میزان مصرف و تقاضا برای دریافت آب در سطح استان هستیم.

درحالی‌که تشدید گرما و ادامه‌دار شدن وزش بادهای گرم و همچنین فرارسیدن روزهای شرجی (رطوبت بالای هوا) از عوامل افزایش میزان مصرف آب در سطح استان بوشهر محسوب می‌شود، کرونا نیز عامل دیگری در این افزایش مصرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا ماه‌ها است که مهمان استان بوشهر و دیگر نقاط کشور است و یکی از توصیه‌های اصلی برای مقابله با کرونا، شستشوی مستمر دست‌ها با آب و صابون است که بخشی از آب مصرفی استان را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اظهار کرد: در راستای تأمین آب شرب منازل در سطح استان بوشهر تلاش‌های بسیار زیادی را داشته‌ایم.

عبدالحمید حمزه پور گفت: در حال حاضر به‌اندازه کافی نسبت به تأمین آب شرب موردنیاز اقدام شده است، این تأمین آب به این معنی نیست که به هر میزان بخواهیم می‌توانیم مصرف کنیم.

وی با اشاره به مصرف روزانه ۳۵۰ هزار مترمکعب آب در استان بوشهر خاطرنشان کرد: این میزان مصرف نسبت به زمان مشابه سال قبل حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش‌یافته است و رقم بی‌سابقه‌ای است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به ظرفیت مشخص و محدود مخازن ذخیره‌سازی و خطوط انتقال آب در استان بیان کرد: با توجه به میزان مصرف، اکنون به اوج مصرف آب در استان بوشهر رسیده‌ایم. شست‌وشو و افزایش مصرف آب از اسفند پارسال شروع‌شده و این روزها نیز افزایش دمای هوا هم مصرف را بالابرده است.

وی از همراهی و مشارکت مرددم در مدیریت مصرف آب به‌عنوان مهم‌ترین راهکارهای کنترل مصرف اشاره کرد و افزود: تنها راه، همراهی مردم در صرفه‌جویی و رعایت شیوه‌های درست مصرف است.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر نیز اظهار کرد: این روزها با تشدید شرجی و گرما در استان بوشهر شاهد افزایش میزان مصرف آب نیز هستیم.

مهرداد ستوده به نقش گرما و توصیه‌های بهداشتی مقابله با کرونا در افزایش مصرف آب اشاره کرد و ادامه داد: انتظار داریم همه مردم در مدیریت مصرف همکاری لازم را داشته باشند تا در روزهای آینده دچار کمبود نشویم.

توجه ویژه‌ای را به نقاط بحرانی و کم‌آب استان بوشهر در سال جاری داشته‌ایم و طرح‌های خوبی در استان اجراشده است.

با توجه به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای اجرای طرح‌های آب‌شیرین‌کن به ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار مترمکعب آب آشامیدنی در استان، در حال حاضر روزانه ۳۲ هزار مترمکعب آب توسط آب‌شیرین‌کن‌های بوشهر و کنگان تولید می‌شود.

در این فصل گرما و شیوع کرونا نه می‌توان انتظار داشت که مردم از حمام رفتن صرف‌نظر کنند و نه می‌توان انتظار داشت که دست‌هایشان را به‌صورت مستمر نشویند. ولی انتظار می‌رود این استفاده‌ها با مدیریت صحیح مصرف همراه باشد.

کد خبر 534357 برچسب‌ها استان بوشهر آب كرونا در ايران آبفا - آب و فاضلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب و فاضلاب استان بوشهر آب كرونا در ايران آبفا آب و فاضلاب استان بوشهر آب در استان میزان مصرف مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در اهواز فعال است گفت: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

سیاوش محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای دوره جدید مدیریت شهری در اهواز تلاش شد تا سهم بخش عمرانی در بودجه شهرداری اهواز افزایش پیدا کند در حالی که در گذشته بیش از ۸۰ درصد بودجه شهرداری صرف هزینه‌های جاری می‌شد.

وی افزود: این فرآیند و سهم عمرانی در بودجه شهرداری در هر سال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، به نحوی که در سال جاری سهم پروژه‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰ هزار میلیاردی شهرداری اهواز به بیشترین میزان طی سال‌های گذشته رسیده است.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه حمل‌ونقل، عمران و محیط زیست فعال است با این حال با توجه به ابلاغ بودجه سال جاری انتظار می‌رود این میزان بیشتر شود.

محمودی تاکید کرد: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

کد خبر 750039

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مرگ صد‌ها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام
  • شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟