Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح روند انتخاب دو گزینه این کمیسیون برای ریاست دیوان محاسبات، تاکید کرد که «مهرداد بذرپاش بیش از ۲۰ سال سابقه کاری دارد و مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف را به عنوان سوابق ۲۰ ساله احتساب نکرده‌ است.»

به گزارش ایسنا، متن اطلاعیه حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

فرایند یک انتخاب قانونی و گام دومی

به دنبال انتخاب رئیس دیوان محاسبات کشور، برخی سوالات و شبهه‌ها از سوی عده‌ای از جمله دیدبان شفافیت و عدالت طرح گشته و در جامعه القاء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطع نظر از انگیزه‌های تخریب در این کنشگری‌ها، برای شفافیت و تنویر افکار عمومی، فرایند انتخابِ صورت گرفته در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس را به طور فشرده تشریح می‌کنم تا معلوم گردد که کمیسیون کاملا در چارچوب آئین‌نامه مجلس و قانونی عمل نموده است.

۱. برای ریاست دیوان محاسبات، ۲۵ نفر و برای دادستانی ۱۸ نفر ثبت نام کرده بودند. ابتدا کمیته دیوان محاسبات طی سه روز متوالی و با تشکیل ۵ جلسه، پس از بررسی مدارک  در جلسه اول و احراز شرایط لازم از جمله ۲۰ سال سابقه کار و نیز سابقه مدیریت در سطح مقام های اجرایی (مشمولین ماده ۷۱ قانون خدمات کشوری)، ۲۰ نفر از نامزدهای ریاست دیوان و ۱۴ نفر از نامزدهای دادستانی را انتخاب و به جلسات دعوت کرد و پس از استماع برنامه آنان و با رای‌گیری مخفی، ۴ نفر را به کمیسیون برنامه و بودجه معرفی کرد.

۲. کمیسیون برنامه و بودجه نیز طی دو جلسه صبح و بعد از ظهر و پس از استماع برنامه‌ی افراد راه یافته به مرحله دوم و بعد از سوالات لازم خصوصا درباره نامزدهای ریاست دیوان محاسبات، نهایتا دو نفر را به صحن مجلس معرفی کرد.

۳. در خصوص حواشی ایجاد شده درباره سابقه کار آقای دکتر بذرپاش، به استحضار عموم می‌رسانم که ایشان بر اساس مدارک ارائه شده، کار و فعالیت‌های مدیریتی خود را از ابتدای سال ۷۹ به عنوان معاون آموزشی پژوهشکده‌ی شهید رضایی (دانشگاه شریف) شروع کرده‌اند و در مجموع بیش از ۲۰ سال سابقه دارند. ایشان همزمان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف هم بوده‌اند ولی آن را به عنوان سوابق ۲۰ ساله احتساب نکرده‌اند. اگر چه از نظر ما مدیریت در نهادهای انقلابی و غیردولتی از جمله بسیج هم از سوابق مدیریتی بلکه از ارزشمندترینِ آنهاست.

همین جا به شبهه ارائه شده از سوی دیدبان شفافیت و عدالت اشاره می‌کنم که مراد قانونگذار از ۲۰ سال سابقه کار، احراز توانمندی مدیریتی برای مسئولیت خطیر دیوان محاسبات است نه سابقه‌ی سنواتی که برای حکم کارگزینی محاسبه می‌کنند.

۴. اخیرا در تاریخ تاسیس پژوهشکده شهید رضائی نیز تشکیک نموده‌اند، غافل از اینکه دو موسسه به همان نام وجود دارد. اولی پژوهشکده سامانه‌های هوشمند صنعتی شهید رضایی است که در سال ۷۸ توسط استاد جانباز دانشگاه شریف به نام آقای رضایی تاسیس و پس از شهادت ایشان بر اثر عوارض ناشی از جانبازی شیمیایی، به نام ایشان نامگذاری شده است و موسسه دیگر به نام پژوهشکده فناوری‌های پیشرفته‌ی شهید رضایی که در  سال‌ ۸۸ تاسیس گردیده است. عده‌ای به اشتباه این دو را یکی انگاشته و انتخاب کمیسیون را تخطئه نموده‌اند. مراجعه به سایت دانشگاه صنعتی شریف به خوبی مسئله را روشن می‌کند. گواهی آقای بذرپاش مربوط به پژوهشکده‌ی اولی است.

در خاتمه ضمن یادآوری رعایت تقوا و عدالت در داوری‌ها و اظهار نظرها در رسانه‌ها، به دوستان عرض می‌کنم به دور از عدالت و انصاف است که بدون بررسی کامل، هر گزارش یا خبری را در جامعه نشر دهند و با مطلق‌انگاریِ پیش‌فرض‌های ذهنیِ خود، دیگران را به عدم رعایت قانون یا تخلف یا گناه متهم کنند. گناه آن است که بدون تحقیق کامل و به بهانه شفافیت، اتهاماتی غیر واقعی نسبت به دیگران در جامعه نشر دهی و دستور قرآن کریم "إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا" را واگذاشته و بدون علم و آگاهی به قضاوت بنشینی که در قرآن کریم آمده است: "و لا تَقْفُ ما لَیسَ لک به علم اِنَّ السَّمْعَ والْبَصَرَ والفُؤاد کُلُّ اولئکَ کانَ عَنْهُ مَسْئُولا"
والسلام»


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیوان محاسبات مهرداد بذرپاش کمیسیون برنامه و بودجه دیوان محاسبات ۲۰ سال سابقه ریاست دیوان سابقه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۹۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

­سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی جویا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام‌الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این هشت حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی افزود: در مرحله نخست به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی-اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد سیزدهم اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله نخست اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، بنابراین از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند، ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این وبگاه از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی دهند که حتماً در دور نخست در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند یا در کل کشور رأی نداده باشند.

کد خبر 749954

دیگر خبرها

  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور