Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@03:53:20 GMT

این زانوان همچنان می لرزند!

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۹۴۴۱

این زانوان همچنان می لرزند!

ایسنا/مرکزی مسئله گوشت قرمز و مشکلاتی که تولیدکنندگانش با آن درگیر هستند، مسئله تازه ای نیست، مخصوصا وقتی نتوانی محصولت را متناسب با قیمت تمام شده اش بفروشی یا نتوانی خوراک دام هایت را به قیمت مناسب جور کنی، اینها معضلات بزرگی که دامداران داوودآبادی ماه هاست با آن درگیرند و آنرا حدود 40 پیش از این به تفصیل برای ایسنا شرح داده بودند و امروز می گویند که این معضلات همچنان به قوت خود باقی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئله گوشت قرمز و مشکلاتی که تولیدکنندگانش با آن درگیر هستند، مسئله تازه ای نیست مخصوصا وقتی نتوانی محصولت را متناسب با قیمت تمام شده اش بفروشی یا نتوانی خوراک دام هایت را به قیمت مناسب جور کنی، معضلات بزرگی که دامداران داوودآبادی آنرا پیش از این به تفصیل شرح داده بودند و امروز می گویند که این معضلات همچنان به قوت خود باقی هستند.

داوودآباد شهری در نزدیکی اراک است که بخش قابل توجهی از فعالیت های اقتصادی مردمانش در حوزه دامپروری رقم خورده، کسب و کار پربرکتی که در دوره ای مردمان بسیاری را در این شهر و دیگر شهرها تشویق به سرمایه گذاری کرد، اما چندی است این رونق تحت تاثیر عوامل مختلف از بین رفته و در حال حاضر دامداران با مشکل تولید مازاد دام سنگین، تامین نهاده و ... دست به گریبان و از این ناحیه متضرر هستند.

25 خرداد سال جاری درد دل دامداران داوودآبادی را در گزارشی تحت عنوان "زانوان لرزان دامپروری" بر روی خروجی ایسنا قرار دادیم و امروز که حدود 40 روز از انتشار آن گزارش گذشته برآن شدیم تا با توجه به آنچه مجید آذر معاون امور دام جهادکشاورزی استان مرکزی درخصوص خرید تضمینی گوشت توسط شرکت پشتیبانی امور دام به صورت پنج تکه گفته بود، به امید اینکه این طرح توانسته باشد بخشی از مشکلات دامداران داوودآبادی را رفع کند، به سراغ آنها رفتیم تا شرایط را جویا شویم ولی متاسفانه گویی وضعیت همان است که بود.

مرتضی داوودآبادی یکی از دامداران داوودآباد در اینباره به ایسنا، گفت: هیچگونه تغییری در وضعیت دامداران ایجاد نشده و تمامی ابلاغیه ها و دستورات در حد حرف است و به عمل و اجرا نمی‌رسد.

وی اضافه کرد: برخی دامداران به شرکت پشتیبانی امور دام استان جهت خرید تضمینی پنج تکه مراجعه کردند ولی مسئولان این اداره، پس از نام نویسی دامداران با گفتن جمله "با شما تماس خواهیم گرفت" دامداران را روانه خانه کردند و هنوز هم هیچ تماسی گرفته نشده است.

این دامدار در خصوص نهاده‌ها نیز گفت: هیچ نهاده‌ای به عنوان سهمیه برای دامدار وجود ندارد و تنها در اختیار تعدادی از شرکت تعاونی ها قرار می‌گیرد که آنرا به صورت آزاد به فروش می‌رسانند و بعد با سندسازی ادعای فروش دولتی نهاده را دارند. هیچ دامداری در داوودآباد نهاده دولتی دریافت نکرده است.

داوودآبادی افزود: اخیرا قیمت گوساله زنده از هر کیلو ۲۷ هزارتومان به ۳۱ هزارتومان افزایش پیدا کرده که البته آن هم به علت بازگشایی تالارها و افزایش تقاضا بوده است و در ادامه با توجه به تعطیلی مجدد تالارها و رستوران ها قیمت به حالت قبل بازخواهد گشت.

وی ادامه داد: بنده اخیرا در ازای فروش ۳۰ راس گوساله علاوه بر اینکه یک ریال هم سود بدست نیاوردم، ۱۵۸ میلیون تومان نیز در اصل سرمایه گذاری متحمل ضرر شدم، به عبارتی به ازای هر گوساله تقریبا پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان از اصل هزینه سرمایه گذاری شده ام از بین رفته است.

داوودآبادی با بیان اینکه گروه مجازی در داوودآباد توسط اهالی شهر تشکیل شده، گفت: دامداران در این گروه در خصوص خرید تضمینی کیلویی ۷۰ هزارتومان صحبت هایی مطرح می‌کنند اما هنوز خبری نشده و علاوه بر این اگر نظر پشتیبانی امور دام خرید گوشت بدون استخوان باشد، باز هم سودی برای دامدار نخواهد داشت، چراکه در حال حاضر کشتارگاه گوشت با استخوان را کیلویی ۶۰ هزار تومان از ما خریداری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد از حجم دام را استخوان تشکیل می‌دهد، با این قیمت و این نوع خرید، قیمت تمام شده برای دامدار حدود ۵۸ هزار تومان می‌شود.

داوودآبادی تاکید کرد: مسئولان مربوطه کاری نمی‌کنند که کلاه سرشان برود، آنها به دنبال توسعه و سرپا نگهداشتن دامپروری نیستند، هیچ کمکی به تولیدکننده نمی‌شود و کمک مسئولان فقط در حد حرف است.

وی در خصوص تهیه دارو گفت: با نسخه دکتر دامپزشک به داروخانه مراجعه کردیم که متاسفانه موفق به تهیه داروی مورد نظر نشدیم و در نهایت دارو را از شهرستان فراهان به قیمت ۲۸۰ هزارتومان خریداری کردیم و این در حالی است که قیمت دولتی دارو ۱۲ هزار تومان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دامپروري استان مرکزی نهاده های دامی گوشت قرمز هزار تومان امور دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد

نفت باکو با وجود تحریم همه جانبه تجاری که چند روز پیش آنکارا علیه رژیم صهیونیستی اعلام کرد همچنان از طریق ترکیه و خط لوله جیحان به رژیم صهیونیستی نفت صادر می‌شود. ترکیه تصریح کرد که اگر تجاوزات این رژیم در غزه متوقف شود و کمک‌ها بدون مانع وارد این باریکه شود، تجارت از طریق ترکیه به اسرائیل از سر گرفته می‌شود.

براساس گزارش العربی الجدید، منابع صهیونیست در مصاحبه با وبسایت صهیونیستی گلوبس تایید کردند جمهوری آذربایجان روابط نزدیکی با ترکیه و رژیم صهیونیستی دارد و ترکیه هنوز بارگیری نفت این کشور را در بندر جیحان به مقصد اراضی اشغالی متوقف نکرده است.

باکو از طریق خط لوله باکو-تفلیس-جیحان (BTC) تامین کننده مهم نفت رژیم است که در انتهای آن نفت بر روی تانکر‌هایی بارگیری می‌شود و آن را به حیفا منتقل می‌کنند.

در ژانویه امسال، رژیم صهیونیستی با ۵۲۳ هزار و ۵۰۰ تن به ارزش ۲۹۷ میلیون دلار در صدر فهرست مقصد‌ صادرات نفت باکو قرار گرفت. در بازه زمانی ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۳، این رژیم با ۲.۲۴ میلیون تن به ارزش ۱.۳۸ میلیارد دلار در جایگاه دوم قرار گرفت. بر اساس گزارش گلوبس، دیگر تامین کنندگان عمده نفت رژیم صهیونیستی قزاقستان و نیجریه هستند.

شایان ذکر است الهام علی‌اف، رئیس‌ جمهوری آذربایجان با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و همچنین با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه که نمی‌خواهد مستقیماً به منافع آذربایجان آسیب برساند، روابط عالی دارد.

در عین حال رژیم اشغالگر تامین کننده بسیار مهم تسلیحات باکو است. تسلیحات صادراتی رژیم به این کشور شامل مهمات هاروپ تولید شده توسط صنایع هوافضای اسرائیل، سامانه لورا (توپخانه دوربرد) و سامانه موشکی زمین به هوای Barak MX است که جمهوری آذربایجان در نوامبر سال گذشته به مبلغ ۱.۲ میلیارد دلار خریداری کرد.

 به گزارش گلوبس، شرکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی نیز در اکتبر گذشته دو ماهواره را به قیمت ۱۲۰ میلیون دلار به باکو فروخت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • آنروا: جنگ در غزه همچنان علیه زنان است
  • آنروا: جنگ در غزه همچنان جنگی علیه زنان است
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • تخت جمشید 100 سال قبل چه وضعی داشت؟ (عکس)