Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین جلالی با اشاره به تعرض جنگنده های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ماهان گفت: سازمان جهانی هواپیمایی ایکائو، مجامع حقوق بشری و بین الملل و دادگاه لاهه وظیفه پیگیری این مسئله را دارند؛ چرا که این موضوع بسیار خطرناک است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین حسین جلالی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به تعرض جنگنده های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ماهان گفت: روش های غیر متعارف و سرقت قلدرمأبانه هوایی آمریکایی ها در تاریخ نمونه نداشته است و این اقدام نشان از عجز و به بن بست رسیدن دشمن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا، اقدامات بسیار زیادی علیه کشورمان اعمال کرده و در اهداف خود ناکام مانده است، تصریح کرد: حال این دولت از روش های غیر متعارف در دنیا که به عنوان جنایتکار جنگی محسوب می شود، استفاده می کند که اگر بخواهد این روش را انجام دهد؛ سنگ بر روی سنگ بند نخواهد شد.

وی عنوان کرد: در اقدام اخیر جنگنده های آمریکایی، اگر تدبیر خلبان هواپیمای ماهان نبود و پدافند سوریه شلیک می کرد؛ هواپیما با صدها مسافر سقوط می کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آمریکایی ها با این تعرض می خواستند رد گم کنند که پدافند سوریه این کار را انجام داده است.

حجت الاسلام و المسلمین جلالی با تأکید بر اینکه آمریکایی ها با استفاده از روش جایگزینی شبیه سازی می خواستندجنایتی را انجام دهند و پای خود را از این مسئله کنار بکشند، ابراز کرد: سازمان جهانی هواپیمایی ایکائو، مجامع حقوق بشری و بین الملل و دادگاه لاهه وظیفه پیگیری این مسئله را دارند؛ چرا که این موضوع بسیار خطرناک است.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: چنانچه اقدامی صورت نگیرد و جلوی این خیانت ها و قلدرگری آمریکا گرفته نشود، دامنه تمام دنیا را خواهد گرفت.

وی در پایان با تأکید بر اینکه واکنش سازمان جهانی هواپیمایی می تواند خیلی موثر باشد، خاطر نشان کرد: سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه و قوه قضائیه در این راستا باید شکایت کنند و عوامل را شناسایی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جنگنده های آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۹۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • تاکید ایران بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • تاکید امیرعبداللهیان بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • مجامع بین‌المللی برای توقف سرکوب دانشجویان آمریکایی ورود کنند
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد