Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به صدور تاکنون دو هزار و ۱۱۴ مجوز مشاغل خانگی در حوزه میراث فرهنگی، از پرداخت بالغ بر ۵۸ میلیارد ریال تسهیلات به ۹۰۸ مورد از این طرح خبر داد.

«عماد تشکری» نیز در دیدار با معاون صنایع دستی استان با بیان این که از سال ۹۰ تاکنون شش هزار و ۳۰۲ طرح مشاغل خانگی توانسته مبلغی معادل ۴۰۹ میلیارد و ۱۷۳ میلیون ریال تسهیلات دریافت کنند، گفت: سهم مشاغل خانگی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، ۹۰۸ طرح با مبلغی معادل ۵۸ میلیارد و ۴۷۰ میلیون ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در سال جاری بودجه این تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی استان ۴۲ میلیارد ریال است که نسبت به سال گذشته شاهد کاهش بودجه بوده‌ایم، افزود: دو هزار و ۱۱۴ مجوز مشاغل خانگی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توسط این اداره کل تاکنون صادر شده است که امیدواریم با توجه به جهانی شدن شهر یزد و همین طور جهانی شدن زیلوی میبد و سایر ظرفیت‌ها بتوانیم نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشیم.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: تاکنون ۱۰۵ طرح اشتغال پایدار روستایی- عشایری در حوزه صنایع دستی و گردشگری به بانک‌های عامل معرفی شدند که ۱۰۰ طرح تسهیلاتی به مبلغ ۲۸۰ میلیارد ریال دریافت کرده و برای ۳۱۴ نفر فرصت اشتغال ایجاد شده است.

تشکری با بیان این که صنایع دستی و گردشگری استان یکی از بخش هایی است که به علت شیوه ویروس کرونا آسیب جدی دیده است، گفت: امیدواریم بتوانیم با منابع محدود حمایت‌های لازم را از هنرمندان حوزه صنایع دستی داشته باشیم.

وی ادامه داد: بخش‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای دریافت تسهیلات کارگاه‌های آسیب دیده از کرونا در فرصت باقی مانده با ورود به سامانه کارا ثبت نام کنند.

«محمدرضا دهقان» معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این دیدار بر لزوم حمایت از مشاغل خانگی در حوزه گردشگری و صنایع دستی اشاره و خاطرنشان کرد: در بخش صنایع دستی و گردشگری می‌توانیم فرصت‌های مناسبی برای اشتغال پایدار ایجاد کنیم.

وی با بیان این که در حوزه مشاغل خانگی با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارتباط خوبی داریم، گفت: برخی از ارگان‌ها دارای تسهیلات هستند ولی طرح و شخصی که تسهیلات به او پرداخت کنند، ندارند اما در حوزه صنایع دستی، متقاضی دریافت تسهیلات زیاد است ولی متاسفانه سهم تسهیلات ناچیز است و به بسیاری از مجوزه های صنایع دستی تسهیلات اختصاص نمی‌یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، دهقان در پایان این سخنانش در این دیدار که در حضور برخی از نمایندگان و هنرمندان انجمن صنایع دستی استان برگزاذر شد، اظهار کرد: در حوزه صنایع دستی می‌توان با تسهیلاتی حدود ۱۵۰ میلیون ریال یک فرصت شغلی ایجاد کرد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تعاون كار و رفاه اجتماعي يزد مشاغل خانگی ميراث فرهنگي صنايع دستي صنایع دستی و گردشگری مشاغل خانگی در حوزه کار و رفاه اجتماعی حوزه میراث فرهنگی حوزه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی