Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

با افزایش فشار برای تغییر در صنعت هواپیمایی، ساخت هواپیماهای برقی مجددا مورد توجه قرار گرفته است، سوال این است که چه کسی آنها را توسعه می دهد و چرا آنها مهم هستند.

 «سیمپل فلایینگ» نوشت: بحث بر سر برقی کردن سوخت صنعت حمل و نقل هوایی همیشه بر روی میز بوده اما همواره چالش‌های مشخصی برای رسیدن به این امر وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که برخی امیدوار بودند که همین حالا هواپیماهای برقی را در آسمان ببینند، حقیقت این است که چند سال تا رسیدن به این نقطه فاصله داریم.

اخیرا به دلیل وضعیت فعلی، بحث برقی شدن سوخت هواپیماها اهمیت بیشتری پیدا کرده است، با کاهش فعالیت هواپیماها شاهد مزایای زیست محیطی هواپیماهای برقی هستیم. این امر منجر به انتشار کمتر کربن و همچنین کاهش آلودگی صوتی می شود، هر چند ممکن است هواپیماهای برقی هنوز یک امید برای آینده تلقی شوند اما امروز تعهد برای تحقق آنها بسیار زنده است. البته برای استفاده از هواپیمای برقی مشکلاتی پیش رو ست و برخی با آن مخالفت می کنند.

اعلام آمادگی 2 شرکت انگلیسی برای تحقق رویای هواپیمای برقی

در ماه گذشته، دو شرکت بر روی تحقق رویای هواپیمای برقی متمرکز شده اند. این دو شرکت انگلیسی تصمیم دارند هواپیماهای برقی را وارد حوزه حمل و نقل هوایی تجاری کنند. با این حال، قبل از انجام این کار هر دو در فناوری هیبریدی سرمایه گذاری کرده اند.

در تاریخ 16 ژوئیه ، فارادیر(Faradair) اعلام کرد که می خواهد به میدان هوایی Duxford حرکت کند ، جایی که می تواند روی هواپیمای هیبریدی Bio Electric خود (BEHA) کار کند. امید این است که فارادیر بتواند اولین هواپیمای خود را برای آزمایش در سال 2023 یا 2024 به بازار عرضه کند. این هواپیما با ظرفیت 18 مسافر  می تواند صنعت هوایی را کاملا متحول کند.

البته این مدل هواپیماها برای بازار تجاری کاری انجام نخواهد داد و برای به دست آوردن پول از آن، به ظرفیت قابل توجه و بالقوه‌ای نیاز است. انتظار می رود فارادیر یک هواپیمای تمام الکتریکی را تا سال 2030 میلادی، بسته به پیشرفت‌های تکنولوژیکی راه اندازی کند.

همچنین این هفته، یک  شرکت هواپیمایی دیگر نیز قصد خود را برای ورود به بازار هواپیماهای برقی اعلام کرد. گروه حمل و نقل هوایی برقی (EAG) ، امیدوار است که هواپیماهای منطقه ای هیبریدی برقی خود را (HERA) در کمتر از 8 سال به پرواز در آورد. این شرکت قصد دارد تا سال 2028 یک هواپیمای هیبریدی برقی با 70 صندلی به بازار عرضه کند. همچنین این شرکت هواپیمایی ساخت یک هواپیمای باریک پیکر تماما برقی را تا سال 2030 برنامه ریزی کرده است.

آیا این تخمین‌ها واقعی هستند

اخبار مربوط به پیشرفت این دو شرکت در انگلیس، مطمئنا پیش بینی‌های  قبلی مبنی بر اینکه هواپیماهای برقی تا سال 2040 عملیاتی نخواهند شد را خنثی می کند. در حقیقت، این هواپیماهای جدید می توانند یک دهه جلوتر از زمان پیش بینی شده به این صنعت وارد شوند.

بر اساس برآوردهای ذکر شده تنها 10 سال باقی مانده است تا پرواز از طریق هواپیماهای برقی به واقعیت تبدیل شود. بنابراین، آیا این برآوردها واقعی هستند؟ فارادیر و EAG مطمئنا نسبت به چالش پیش رو خوشبین هستند. هر چند هیچکدام از آنها انتظار ندارند حداقل تا سه سال آینده پروازی را با این نوع هواپیما انجام دهند؛ با این حال این بدان معنا نیست که هیچ شانسی وجود ندارد.

در ماه مه امسال ، AeroTEC و magniX eCaravan یک پرواز آزمایشی راه اندازی کردند که شایعه شد بزرگترین پرواز هواپیمای برقی است که تاکنون انجام شده است. اگرچه فقط یک خلبان پرواز کرد اما ظرفیت آن 9 نفر است. با وجود این ادعای ساخت هواپیماهای تمام الکتریکی تا سال 2030 ممکن است هنوز هم خیلی جاه طلبانه باشد.

مشکل هواپیماهای تمام الکتریکیر

مشکل اصلی هواپیماهای تمام الکتریکی این است که برای تولید همان مقدار انرژی برابر با هواپیماهای تجاری فعلی به باتری بسیار بزرگتری نیاز است، اما آنها بسیار سنگین‌تر خواهند بود. نقطه ضعف باتری این است که هنگام خالی بودن وزن آن یکسان است ، این در حالی است، هنگامی که هواپیما از سوخت فسیلی استفاده می کند سبک‌تر می شود.

فقط به این دلیل که هواپیماهای تمام الکتریکی ممکن است چند سال دیرتر وارد بازار شوند، بدان معنا نیست که هیچ گزینه دیگری برای این نوع سفر وجود ندارد. در حقیقت، تحولاتی در مورد سوخت‌های حمل و نقل هوایی پاک تر در قالب سوخت هیدروژن ایجاد شده است. سلول‌های سوختی هیدروژن ممکن است گزینه مناسبی برای کار و رعایت تعهدات زیست محیطی باشند.

از ترکیب هیدروژن و اکسیژن واکنشی ایجاد می شود که محصول جانبی آن الکتریسیته است. فراوانی هیدروژن در جو باعث جذابیت این پیشنهاد می شود. با این حال، مسائل مربوط به عرضه و هزینه  نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

اکنون ساخت نخستین کارخانه تجاری اروپا برای سوخت هواپیمایی هیدروژنی در دست اقدام است و تصور می شود که جایگزین پایدار سوخت جت خواهد شد، این امر راه رسیدن به انرژی سبز را بسیار ساده تر می کند.

 

حالا که اینجا هستید...

تین‌نیوز از مخاطبانش درخواست کوچک اما مهمی دارد. ما در پایگاه خبری صنعت حمل‌و‌نقل همواره سعی داشتیم جامع‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها را مطابق با واقعیات و توجه به اصل بی‌طرفی رسانه تهیه و اطلاع‌رسانی کنیم. اما حوزه‌ی حمل‌و‌نقل بسیار گسترده است و پوشش دقیق و متمرکز همه‌ی آن کاری بس دشوار. بنابراین تصمیم براین گرفتیم که روی بخش‌هایی از این حوزه بیشتر تمرکز کنیم که اولویت و دغدغه اصلی مخاطبانمان است و مشکلات این حوزه‌ها را با فوریت بیشتری از مسئولان پیگیری کنیم. بنابراین پرسشنامه‌ای تهیه کردیم که اولویت شما در حوزه بزرگ حمل و نقل را مشخص می‌کند حال تنها قدمی که مانده این است که با پر کردن این پرسشنامه ما را در این مسیر یاری کنید. «راه روشن است.»؛ اگر شما راهنمای ما باشید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هواپیماهای برقی حمل و نقل هوایی هواپیمای برقی تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند

۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این آموزش در پایگاهی در جنوب غرب فرانسه برگزار می‌شود و مقامات فرانسوی به دلایل امنیتی اطلاعاتی در مورد مکان خلبانان اوکراینی فاش نکردند.

به نقل از لیبراسیون، بااین‌حال، آنها که بین ۲۱ تا ۲۳ سال سن دارند، باید بعد از کریسمس سکان جنگنده اف-۱۶ آمریکایی را در دست بگیرند.

قبل از عزیمت به فرانسه، خلبانان اوکراینی سه ماه را در بریتانیا گذراندند و زبان انگلیسی را آموختند، زبانی که خلبانان ناتو از آن استفاده می‌کنند.

در مجموع، خلبانان اوکراینی دوره ۸۰ ساعت پرواز و ۵۰ جلسه شبیه‌سازی را خواهند گذراند. این آموزش سریع نصف طول دوره نیروی هوایی فرانسه است، اما کی‌یف چاره‌ای ندارد زیرا نیروی هوایی این کشور از آغاز جنگ تمام‌عیار روسیه آسیب‌دیده است و نیاز به بازسازی فوری دارد.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی، بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

سه جنگنده دیگر اف-۱۶ از هلند اخیرا به مرکز آموزشی اروپا در نزدیکی شهر فاتستی رومانی وارد شده‌اند. در حال حاضر هشت فروند اف-۱۶ در این پایگاه وجود دارد که ۳۲ فروند دیگر از نروژ وارد این پایگاه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سه پرواز پی در پی و نجات بخش اورژانس هوایی ارومیه
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!