Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاینسپهر علی‌یاری؛ در ساعت ۱۱:۲۰ جمع صف‌های خرید به حدود هفت هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان رسید در حالی که ارزش صف‌های فروش چهار هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان بوده است؛ بدین ترتیب کفه ترازو با سه هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان به نفع صف‌های خرید سنگینی می‌کند.

تا این ساعت بیشترین سفارش در صفوف خرید «ونیکی»، «پترول» و «وآیند» به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام سرمایه‌گذاری ملی ایران دو هزار و ۳۸ میلیارد تومان معادل هشت درصد کل سهام شرکت تقاضای خرید وجود دارد، بیشترین عرضه نیز در صفوف فروش «فولاد»، «خزامیا» و «خپارس» در نوبت انتظار است؛ گفتنی است حجم صف نوش مازندران (غنوش) به ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

ارزش ۱۰ صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع چهار هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان (۶۱ درصد کل) و ۱۰ صف فروش برتر دو هزار و ۴۱۰ میلیارد تومان (۵۴ درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۸۱ نماد و حجم صف‌های فروش در ۷۰ نماد بیش از ۱۰ میلیارد تومان بوده است.

علاقه‌مندان به گروه‌های "سرمایه‌گذاری‌ها" و "بانک‌ها و مؤسسات اعتباری" بیشترین سفارشات خرید را به ترتیب با برآیند هزار و ۹۴۰ میلیارد تومان و هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان در سیستم ثبت کرده‌اند و از سویی دیگر گروه "خودرو و ساخت قطعات" با فشار فروش ۷۸۰ میلیارد تومانی همراه است.

این جدول حدود ۴۷ درصد از ۱۲ هزار و ۴۱۰ میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند را تشکیل می‌دهد. در مجموع ۱۳ هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۹۴ درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به ۲۵ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

پربیننده ترین سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش امروز در بازار سهام/ معاملات پنج سهم اول، قفل شد آیین نامه سهام عدالت نهایی شد/ آزادسازی ۶۰درصد از سهام عدالت برای فروش حرکت بازار سرمایه به سمت سهم‌های کوچک‌تر/ برخی از نمادهای بزرگ وارد فاز اصلاح خواهند شد طرح‌های متری مسکن در بورس املاک و مستغلات بیشترین ارزش معاملات سهام در بازار امروز/ مشارکت حقوقی‌ها در راند دوم شدت گرفت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه فرابورس پترول ونیکی صف خرید بورس سهام فولاد مبارکه قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت میلیارد تومان صف های خرید درصد کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۱۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکزها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.20 درصد کاهش به 2331 دلار و 4 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 0.73 درصدی به 2340 دلار و 40 سنت رسیده است.
طلا در آستانه یک افزایش قیمت 5 درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/10

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین 5.25 تا 5.50 درصد نگه دارد.
تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.
قیمت طلا بیش از 13 درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازارهای آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.
ضعف دلار آمریکا طی روزهای اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر می‌کند.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 1.45 درصد کاهش به 27 دلار و 26 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.27 درصدی 949 دلار و 39 سنت معامله می‌شود.
انتهای پیام/56

دیگر خبرها

  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱