Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صالح‌آباد گفت: با نصب و راه‌اندازی دستگاه رادیولوژی بیمارستان شهدای صالح‌آباد با اعتباری افزون بر ۱۷ میلیارد ریال این واحد به بهره‌برداری رسید و آغاز به کار کرد.

به گزارش قدس آنلاین، محمد صادق معلم‌زاده اظهار کرد: این میزان اعتبار از محل اعتبارات هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خرید و نصب این دستگاه در این منطقه مرزی و محروم تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: باتوجه به این که روزهای ابتدایی آغاز به کار این دستگاه است در حال حاضر روازنه به ۱۵ نفر از بیمارانی که نیاز به استفاده از خدمات این دستگاه را داشته باشند در بیمارستان شهدای شهر صالح‌آباد خدمات رسانی می شود. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صالح‌آباد گفت: قبل از نصب و راه‌اندازی این دستگاه در این مرکز درمانی بیماران این منطقه برای طی مراحل درمانی خود به شهرستانهای همجوار همچون تربت جام و مشهد مراجعه می‌کردند که به بدون شک مشکلاتی را برای آنها رقم می‌زد. معلم‌زاده در ادامه به پیشرفت فیزیکی بیمارستان این شهر اشاره کرد و افزود: ساخت بیمارستان شهدای شهر صالح‌آباد در دو مرحله تعریف شده که مرحله نخست آن شامل اورژانس، آزمایشگاه و رادیولوژی هم اکنون فعال است و مرحله  دوم آن اتاق عمل، زایشگاه، بخش‌های بستری و پانسیون پزشکان متخصص این شهرستان را شامل می‌شود. او اضافه کرد: مرحله دوم این مرکز درمانی تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای اتمام نهایی آن افزون بر ۶۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است که تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صالح‌آباد گفت: در حال حاضر نبود دستگاه سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی و تجهیز نبودن برخی از بخش‌های بیمارستان شهر صالح‌آباد از مهمترین مشکلات پیش روی این مرکز درمانی است که نیاز به نگاه مسوولان و همت خیرین و نیکوکاران دارد. منبع: ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان رادیولوژی صالح آباد بیمارستان شهدای صالح آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۴۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت

استاندار هرمزگان در نشست بررسی مسائل پروژه‌های بیمارستانی، آبان‌ماه را زمان تحویل ساختمان‌ها و آغاز تخت‌گذاری دو بیمارستان بندرعباس و میناب اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بیمارستانی استان، عصر امروز جلسه بررسی آخرین روند پیشرفت و حل مشکلات بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب به ریاست مهدی دوستی، استاندار هرمزگان برگزار شد. 

مهدی دوستی در این جلسه با اشاره به اولویت طرح‌های بیمارستانی استان جهت تکمیل، اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکنون 7 طرح و پروژه بیمارستانی یا آغاز شده یا تکمیل آن با جدیت دنبال شده که از این تعداد 3 پروژه به اتمام رسیده و سایر بیمارستان‌ها نیز پیشرفت خوبی دارند. 

وی با تأکید بر فوریت واگذاری انشعابات آب و برق بیمارستان‌های در حال ساخت استان، افزود: تکمیل 2 بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب بسیار حائز اهمیت است که با حل مشکلات موجود و تامین منابع مالی، این پروژه‌ها طبق زمان‌بندی، آبانماه برای تخت گذاری به دانشگاه علوم پزشکی تحویل سپس به مردم شریف استان تقدیم می‌شود. 

استاندار هرمزگان از منظر تامین آرامش خاطر و امنیت درمان مردم هرمزگان نیز گفت: اگر مسئله زیرساخت درمانی حل شود می‌توان انتظار داشت پزشکان و متخصصان نیز در این استان حضور یابند و مشکل فعلی مردم و مراجعه بیماران به سایر استان‌ها کاهش خواهد یافت و روند درمانی در بیمارستان‌های داخلی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به افزایش هزار تخت بیمارستانی به استان هرمزگان، تصریح کرد: تکمیل این دو بیمارستان بزرگترین کار برای استان خواهد بود که موجب می‌شود سرانه تخت بیمارستانی استان از 1.3 به 1.9 برسد که از متوسط کشوری نیز بالاتر خواهد بود. 

دوستی با اشاره به اینکه با تعریف طرح‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان و تامین تجهیزاتی از قبیل دستگاه دیالیز به دنبال اصلاح اکوسیستم درمانی استان هستیم، گفت: منابع تکمیل طرح‌های درمانی را از محل‌هایی نظیر مولدسازی و سایر منابع تخصیص خواهیم داد، پیمانکاران نیز باید در موعد مقرر نسبت به خرید تجهیزات و تکمیل بیمارستان‌ها اقدام کنند. 

به گزارش تسنیم، در این جلسه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و پیمانکاران پروژه‌های بیمارستانی گزارش آخرین وضعیت 2 پروژه مهم درمانی استان یعنی بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب را ارائه و مسائل و مشکلات این پروژه‌ها را مطرح کردند.

انتهای پیام/865/

دیگر خبرها

  • دستگاه اگزایمر لیزر در بیرجند بهره‌برداری شد
  • مسیر اصلی جاده صالح آباد- تربت جام مسدود شده است
  • مشکل آب روستای ریکای مهران مرتفع شد
  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود