Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عبدالرحیم کردی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار درنشستی با اعضای کنسرسیوم تور‌های ورودی به کشور در منطقه آزاد چابهار اظهارداشت: زیرساخت‌های گردشگری با ورود تور‌ها به صورت متناوب توسعه پیدا خواهند کرد که در طول ۲۰سال گذشته در محدوده منطقه آزادچابهار تنها هتل لیپار بود، اما هم‌اینک حدود ۹هتل در دست ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: فعالان حوزه گردشگری بومی فعال شده‌اند و پکیج‌های خوبی برای تور‌های گردشگری تعریف کرده و در کارشان موفق هستند.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاهی موجود در منطقه که از امکانات آموزشی خوبی برخوردار است می‌تواند به حرفه‌ای کردن افراد فعال در حوزه گردشگری و قرارگرفتن آنان در مدارتوسعه کمک کند.

او تصریح  کرد: رونق صنعت گردشگری می‌تواند تاثیر مستقیمی بر معیشت و ایجاد درآمد برسفره مردم بومی داشته باشد.

کردی بیان کرد: باطرح توسعه جدید و الحاق بندر شهیدکلانتری به منطقه آزادچابهار راه‌اندازی مجدد تور عمان به چابهار از مسیر دریایی با کشتی‌های دومنظوره باری و مسافری می‌تواند تور‌های خارجی به مقصد این شهرستان را افزایش چشمگیری دهد.

او اظهارداشت: در راستای توسعه مزیت گردشگری ۱۱ نقطه در مسیر ساحل از درک تا گواتر شناسایی شده تا با توسعه خدمات بین راهی خدمات بهتری به گردشگران ارائه شود.

مک واطانویسان دبیر کنسرسیوم ارمنستان نیز گفت: جاذبه‌های زیبا و منطقه بکر، تنوع انتخاب برای گردشگران از جمله دریا، کویر، کوه‌های مریخی، درختان میوه متنوع از جمله ظرفیت‌های گردشگری چابهار است.

شهلا میربابایی دبیر کنسرسیوم خلیج فارس و عمان نیز افزود: گردشگری سلامت برای مردم عمان و کشور‌های خلیج فارس، تور‌های ترکیبی با چند کشور همسایه می‌تواند برای اروپایی‌ها جذابیت ویژه‌ای داشته باشد.

همکاری مشترک بین جوانان منطقه و جوانان عمان در زمینه‌های گردشگری، تهیه اپلیکیشن‌های عربی، روسی، چینی و آموزش ۲ زبان روسی و چینی به راهنمایان گردشگری از جمله پیشنهاداتی بودکه ازسوی اعضای کنسرسیوم مطرح شدندـ

اعضای کنسرسیوم تور‌های ورودی به کشور همچنین در نشستی با حضور مدیرگردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار بافعالان بخش خصوصی، مدیران هتل‌ها و مراکز اقامتی، تورلیدر‌ها، صاحبان مراکز تفریحی و مدیران دفاتر خدمات مسافرتی در خصوص مباحث گردشگری و چگونگی برقراری تور‌های خارجی از کشور‌های عمان، عراق، سوریه، هند، ارمنستان، اتحادیه اروپا به مقصد چابهار را مورد بحث و تبادل نظرقرار دادند.

همچنین در این نشست مقرر شد در تدوام همکاری بین منطقه آزاد چابهار و کنسرسیوم تور‌های ورودی به کشور همایش‌های گردشگری در آینده برگزار شود.

دبیران کنسرسیوم تور‌های ورودی گردشگری به کشور در سفر خود به چابهار به منظور شناخت محصولات صنایع دستی از نمایشگاه و فروشگاه منطقه از هنر‌های زیبا، قدیمی و فاخر زنان و مردان منطقه دیدن کردند.

دبیران این کنسرسیوم که متشکل ازکشور‌های چین، ارمنستان، اتحادیه اروپا، عمان، عراق، ترکیه، هند، پاکستان وسوریه هستند ازمراکز دیدنی و گردشگری چابهار دیدن کردند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار سرمایه گذاران خارجی فرودگاه بین المللی چابهار تور گردشگری منطقه آزاد چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  •  طی چندماه گذشته، معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو 
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون