Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:16:09 GMT

آمار مراجعه بیماران کرونایی در آمل روند کاهشی گرفت

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۵۵۹۴

آمار مراجعه بیماران کرونایی در آمل روند کاهشی گرفت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آمل، دکتر حامد روحانی زاده روز شنبه در نشست ستاد استانی مقابه با کرونا مازندران در شهرستان آمل گفت: با وجود روند کاهشی آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های آمل، همچنان این شهرستان از لحاظ ویروس کرونا در وضعیت حاد قرار دارد.
وی دلیل کاهشی شدن آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های شهرستان آمل را ناشی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم به خصوص استفاده از ماسک اعلام کرد و خواهان تداوم این روند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران تعداد بیماران مشکوک به کرونا بستری در بیمارستان های شهرستان آمل را ۴۱۳ نفر اعلام کرد اظهار داشت : همچنان برای کنترل و مدیریت ویروس کرونا در شهرستان آمل و سایر مناطق استان مازندران ضمن استفاده همگانی از ماسک و رعایت فاصله گذاری فیزیکی ، شهروندان باید از حضور در بازار و اجتماعات و اماکن پرخطرخودداری کنند.
دکتر روحانی زاده برنامه دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران را در کنترل  ویروس کرونا در استان جلوگیری از اجتماعات مردمی، همگانی کردن استفاده از ماسک، شناسایی و قرنطینه بیماران مشکوک به ویروس کووید ۱۹ دانست.
فرماندار شهرستان آمل نیز در این نشست ضمن قدردانی از کادر درمانی در این شهرستان گفت: در روزهای اخیر با پیگیری ستاد استانی مقابله با کرونا سه دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان های این شهرستان اختصاص یافت.
سید جعفر رسولی گفت: در طول ایام کرونایی همه مقررات و دستورالعمل های ابلاغی از سوی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی به خوبی در شهرستان انجام  شد و هم اکنون بیش از ۸۰ درصد از مردم این شهرستان پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک را رعایت می کنند.

وس اظهار داشت: عدم رعایت مسائل بهداشتی از سوی بعضی از کسبه‌ها و صنوف موجب گسترش بیماری می شود که امیدواریم با پشتیبانی دستگاه قضا و انتظامی و همکاری آحاد مردم بتوانیم این مشکل را مرتفع نمائیم .
براساس آمار هم اکنون بیش از یک هزار و ۶۰۰ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران یکی از ۲ دانشگاه علوم پزشکی این استان تحت درمان قرار دارند که یک چهارم از این بیماران مربوط به شهرستان آمل است.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران آمل پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا آمل کرونا آمل دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران ویروس کرونا شهرستان آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی

امتداد - بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد، بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است. از بین رفتن ریسک‌های سیاسی در اخبار سبب شده حجم تقاضای بازار آزاد کاهش یابد. از سوی دیگر مال‌دارها نیز با ترس از تشدید روند کاهشی، اقدام به فروش دارایی‌های خود کرده‌اند.

بازار ارز و طلا در هفته‌ای که گذشت افت نرخ نسبتا قابل توجهی را تجربه کرد. در حالی که قیمت هر برگ دلار آزاد در بازار روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه در کانال ۶۵ هزار تومانی معامله می‌شد، قیمت این ارز در روزهای پایانی هفته نخست اردیبهشت در کانال ۶۳ هزار تومانی ثبت شد. این در حالی است که سکه طلا در روند کاهشی دلار را پشت سر خود قرار داده و در همین مدت زمان ۵.۵۶ درصد افت کرده است. تحلیلگران بازار تهران عامل این روند کاهشی بازار را در پارامترهای سیاسی دنبال می‌کنند.

دنیای اقتصاد نوشت:به عقیده این افراد رشد قیمتی که بازار در هفته‌های اخیر تجربه کرده بود، پشتوانه معاملاتی نداشت و صرفا با تشدید هیجانات اتفاق افتاد. در نتیجه در زمان تخلیه این هیجانات، حمایت محکمی در بازار مشاهده نمی‌شود و افت نرخ به راحتی صورت می‌پذیرد. از سوی دیگر همراه شدن فروشندگان در بازار این روند را تشدید می‌کند. بسیاری از افرادی که در روزهای هیجانی بازار اقدام به خرید ارز در نرخ‌های بالا کردند، اکنون با هدف ضرر کمتر اقدام به عرضه دارایی‌های خود کرده و افت سطح تقاضا در کنار افزایش سطح عرضه به تشدید روند کاهشی دامن می‌زند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در زمان انتشار نخستین ریسک‌های سیاسی قیمت شاخص ارزی در کانال ۶۱ هزار تومانی معامله می‌شد. در نتیجه برخی از فعالان بازار معتقدند که اگر کلیه هیجانات از بازار تخلیه شود امکان حضور مجدد نرخ اسکناس آمریکایی در کانال مذکور وجود دارد.

سکه جا زد، دلار ادامه داد
روند بازارهای ارز و طلا در روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت متضاد بود. دلار آزاد که در راستای روند کاهشی جدید خود در بازار روز چهارشنبه به رقم ۶۴هزار تومان رسیده بود، بازار پنج‌شنبه را نیز با افت نرخ پشت سر گذاشت و در این روز حدود ۵۵۰تومان کاهش یافت تا در رقم ۶۳ هزار و ۴۵۰تومان معامله شود. گفتنی است که آخرین روز حضور دلار در این نرخ ۲۱ فروردین بود. اما برخلاف روند کاهشی دلار، قیمت شاخص‌های طلایی بازار تهران در روزهای پایانی هفته گذشته افزایشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در بازار پنج‌شنبه با رشد ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۴۲میلیون و ۴۰۰هزار تومان رسید. ربع سکه طلا نیز در این روز رشدی ۱۰۰هزار تومانی را تجربه کرد و در رقم ۱۵ میلیون و ۱۰۰هزار تومان داد و ستد شد. به عقیده برخی از تحلیلگران بازدهی‌های هفتگی منفی ۵.۵۶ درصدی سکه و منفی ۲.۸۳درصدی دلار، این اصلاح نرخ سکه را توجیه می‌کند. البته نوسانات طلای جهانی را نیز می‌توان دیگر عامل تغییر روند بازار سکه دانست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی