Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سودابه کاشی علی آبادی مدیر بیمه های عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه حکمت از رشد 70 درصدی حق بیمه های عمر در سال 98 نسبت به سال قبل آن خبر داد و افزود: خوشبختانه عملکرد بیمه های عمر و سرمایه گذاری در سال گذشته مورد رضایت و پذیرش مدیران عالی شرکت بود که توانست 4 درصد به سهم پرتفوی کلی شرکت بیافزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت، وی در پاسخ به این سوال که در بازار سهامداری چه اقدامتی در خصوص فروش بیمه های عمر انجام شده است، گفت: با توجه به اینکه حدود 60 درصد سهام شرکت بیمه حکمت متعلق به کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران است، بنابراین بمنظور حفظ جایگاه ارزشمند سهامداران و بالفعل نمودن این بازار بزرگ، محصول متناسب با نیاز مشتری و ریسک مرتبط طراحی گردید. اکنون بیمه های عمر و سرمایه گذاری ویژه جامعه معزز سهامداران از تخفیفات مناسبی برخوردار می باشد. به طور مثال اندوخته بیمه نامه ای که در شرایط یکسان برای کارکنان و اعضاء خانواده آجا با سایر بیمه گذاران صادر می گردد، به طور میانگین 10 تا 15 درصد بیشتر می باشد که می تواند تفاوت قابل توجهی در بخش پس اندازی بیمه نامه ایجاد نماید.
علی آبادی از طرح های تخفیفی بیمه های عمر و سرمایه گذاری برای مشتریان بیمه حکمت گفت و تصریح کرد: هم اکنون فضای حاکم بر صنعت بیمه کشور فضای کاملاً رقابتی است، به همین منظور و جهت حضور موثردر این بخش، طرح های متنوعی متناسب با نیاز آحاد مختلف جامعه تدوین شده است که از جمله آنها طرح بیمه ای و رفاهی جهت نظام جامع بیمه ای اختیاری و خدمات رفاهی ارتش مخصوص حوزه سهامداری طراحی گردیده است که در این طرح کارکنان و خانواده آجا علاوه بر برخورداری از پوشش های کامل بیمه ای از خدمات رفاهی از قبیل هزینه سفر ، وام و . . . برخوردار خواهند شد.
طرح دیگر این مدیریت، ارائه بیمه های زندگی با پوشش های کامل و جامع بیمه ای برای عموم جامعه می باشد که رویکرد اصلی در طراحی محصول پاسخ به کلیه نیازهای بیمه ای مشتریان و سهولت در فرآیند بازاریابی و فروش توسط شبکه فروش بوده است. از پوشش های تکمیلی این بیمه نامه می توان به پوشش آتش سوزی منازل مسکونی بیمه گذاران ، پوشش درمان انفرادی ، پوشش معافیت بیمه گذاران و . . . نام برد .
مدیر بیمه های عمر و سرمایه گذاری بیمه حکمت با تاکید بر اینکه خدمت رسانی مطلوب به مشتریان در افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه نقش دارد، افزود: با نگاهی به روند رشد ضریب نفود بیمه در کشور نشان می‌دهد که این شاخص به صورت تدریجی روندی صعودی را طی کرده و از 1.3 درصد در سال 88 به 2.38 درصد در سال 97 رسیده است.
یکی از راهکارهای موثر در افزایش ضریب نفوذ بیمه و افزایش سهم بیمه های زندگی جلب رضایت بیمه گذاران از طریق ارائه خدمات مطلوب می باشد . البته از میان برداشتن محدودیت ها و قوانین دست و پاگیر و اصلاح زیر ساخت‌های صنعت بیمه می تواند در ارائه خدمات به مردم از سوی متولیان صنعت بیمه موثر باشد.
وی به پررنگ نمودن نقش استارتاپ ها در جامعه اشاره داشت و افزود:بکارگیری و شروع به همکاری با تعداد زیادی از اجزاء شبکه فروش، منجر به متورم شدن شبکه ی فروش می گردد که برای کنترل آن لازم است پلتفرم جامع هوشمند به نحوی طراحی گردد تا سطح کنترل اجزاء مختلف شبکه بهینه گردد.
تمرکز بر مشتری مداری ونوآوری در روشهای ارائه محصول می تواند به عنوان یکی از راهکارهای اساسی برای کسب سهم قابل توجه در بازار و جلب مشتریان وفادار و دائمی باشد. ایجاد یکپارچگی در نرم افزارهای بازاریابی و فروش، بیمه گری و مالی، طراحی و ایجاد پورتال اینترنتی جامع به همراه تنوع گسترده ای از روشهای ارائه خدمات غیرحضوری و الکترونیک و همچنین حرکت در مسیر پیاده سازی روشهای خودسرویسی مشتریان و استفاده از خدمات استارتاپ های نوین می تواند از وجوه مهم تمایز شرکت های بیمه به شمار رود علی الخصوص با شیوع ویروس کرونا و اثرگذاری آن بر فعالیت های شبکه فروش ، نیاز به استفاده از خدمات هوشمند بیشتر از هر زمان احساس می شود .
در این زمینه با تجریه و تحلیل نیازهای الکترونیکی و تا حدودی که امکان ارائه خدمات غیر حضوری در رشته بیمه های عمر و حوادث انفرادی فراهم استتا مشتریان بتوانند از خدمات الکترونیک بیمه حکمت صبا در سیستم باب نو استفاده بهینه نمایند .
بیش از 70 درصد بازار بیمه به دو رشته بیمه شخص ثالث و درمان اختصاص دارد که ضریب خسارت بالای 100 درصد دارند. در چنین شرایطی موفقیت شرکت‌های بیمه نیز سخت است. دانشمندان علم مدیریت، موفقیت شرکت‌ها را در کسب موقعیت رقابتی می‌دانند و آن موقعیتی می باشد که شرکت می‌تواند سهم پایداری از بازار را کسب کند که درآمد کافی را بسازد.موفقیت شرکت‌های بیمه در بازار فعلی، کسب پرتفوی بیشتر نیست، چرا که شرکت‌ها باید بتوانند صورت‌های مالی قابل‌قبولی را به مجامع خود ارائه کنند و نظر سهامداران را برای افزایش سرمایه جلب کنند.از این رو موفقیت شرکت‌های بیمه به سه عامل اصلی و مهم اعم از نیروی انسانی کارآمد، فناوری اطلاعات بروز و سرمایه مالی مناسب بستگی دارد.
حجم و گستره بازار بیمه به‌گونه‌ای است که انجام عملیات بیمه‌گری صرفا با سیستم‌های متکی به فناوری اطلاعات میسر خواهد بود. هرچه فناوری سیستم‌های بیمه‌گر، بالاتر باشد احتمال موفقیت آن بیشتر است. سرعت، پایداری، دسترسی، گستردگی، یکپارچگی، جامعیت و هوشمندی سیستم‌های اطلاعاتی شرکت‌های بیمه عامل اصلی موفقیت آنها می باشد. فناوری پیشرفته اطلاعات فرآیند عملیات را بهینه و منظم کرده و هزینه‌های شرکت را کاهش می‌دهد و تصمیم‌گیری کارشناسان و مدیران را بهبود بخشیده و مشتریان را جذب و به شرکت وفادار و از تقلب جلوگیری می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بیمه های عمر و سرمایه گذاری موفقیت شرکت ها شرکت های بیمه بیمه گذاران ارائه خدمات بیمه حکمت بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۵۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران