Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@02:28:53 GMT

ابتلا به کرونا یک معضل و انگ اجتماعی نیست!

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۶۰۹۰

ابتلا به کرونا یک معضل و انگ اجتماعی نیست!

رفتارهای نادرست برخی مواقع موجب شده که ابتلا به ویروس کرونا به عنوان یک انگ اجتماعی تلقی شود. نمونه ای از این رفتارها می توان شامل رفتارهای پرخاشگرانه و دوری گزینی افراد جامعه از مبتلایان و حتی بهبودیافتگان از کرونا، اتهام زنی به آنها درباره رعایت نکردن نکات بهداشتی دانست.

به گزارش خبرگزاری برنا؛  مهتا سنگستانی گفت: رفتارهای نادرست برخی مواقع موجب شده که ابتلا به ویروس کرونا به عنوان یک انگ اجتماعی تلقی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نمونه این رفتارها را شامل رفتارهای پرخاشگرانه و دوری گزینی افراد جامعه از مبتلایان و حتی بهبودیافتگان از کرونا، اتهام زنی به آنها درباره رعایت نکردن نکات بهداشتی و نپذیرفتن یا تبعیض قائل شدن در مورد افراد بهبودیافته دانست.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: نباید رفتار غیربهداشتی بعضی افراد بی مبالات را به سایرین تعمیم داد همچنین از ناقل بودن سایر افراد به صورت افراطی هراس داشت.

سنگستانی ارانه نکردن خدمات مناسب در جامعه به افراد مشکوک و رفتار خصمانه نسبت به افراد منسوب به برخی مناطق را ناصحیح دانست و گفت: اپیدمی جهانی ویروس کرونا کنترل خواهد شد اما آنچه مهم است عملکرد افراد در قبال یکدیگر است که در تاریخ ثبت می‌شود.

وی به بیان مسوولیت شهروندی در برابر انگ اجتماعی پرداخت و افزود: باید بپذیریم که هیچکس دوست نداشته و ندارد که به این ویروس مبتلا یا عامل انتقال آن به دیگران شود.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: بیشترین آسیب از شیوع کرونا را افرادی دیده اند که به آنها انگ اجتماعی زده می شود؛ بسیاری از آنها عزیزان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند و حتی فرصتی برای سوگواری به روش‌های رایج نداشته اند.

سنگستانی ادامه داد: افراد باید به تعمیم‌ها و رفتارهای اجتماعی خود توجه کنند چراکه گاهی اوقات گروهی از افراد را تنها به خاطر تعلق به منطقه خاص مورد سرزنش قرار می دهیم.وی اظهار داشت: تصاویر، فیلم ها یا مطالبی که منجر به ترویج انگ اجتماعی یا رفتارهای تبعیض و توهین آمیز به افراد جامعه می شود را نباید نشر داد بلکه روایت‌های همدلانه و تجربیات بشردوستانه باید به اشتراک گذاشته شود.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان رعایت اصول و دستورالعمل های بهداشتی از سوی شهروندان را با هدف حمایت از افرادی که در خط مقدم مبارزه و کنترل بیماری قرار دارند خواستار شد.

سنگستانی ادامه داد: معطوف کردن تمرکز بر مسوولیت های خود در عرصه پیشگیری، حمایت و همدلی از یکدیگر در شرایط کنونی، حمایت از گروه های آسیب دیده و آسیب پذیر و کمک به بهبود وضعیت جامعه را باید مد نظر داشت.وی ادامه داد: یک پیام محبت آمیز، اهدای لوازم پیشگیرانه، مراقبت از خود، عمل به نکات بهداشتی و پیشگیرانه می تواند در کاهش بار و آثار بیماری کرونا موثر واقع شود بنابراین اتخاذ رفتارهای پیشگیرانه مسوولیت اجتماعی همه افراد است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا انگ اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حسین آبادی ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از پیشگامان سلامت اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: ۲۴ مرکز مشاوره حضوری غیر دولتی استان مرکزی، سال گذشته به ۶ هزار و ۷۵۶ مراجعه کننده مشاوره ارائه داد.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار و ۵۷ نفر معادل ۴۵ هزار و ۵۱ ساعت نیز سال گذشته مشاوره تلفنی از خط ۱۴۸۰ دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: اختلاف با همسر، مشکلات بین فردی، تربیت کودک و مشاوره قبل از ازدواج بیشترین فراوانی تماس‌ها بوده است.

حسین آبادی گفت: موضوع تماس‌های گرفته شده با خط ۱۲۳ در سال گذشته ۶۹۲ مورد کودک آزاری، ۲۹۷ مورد اختلافات خانوادگی، ۱۱۸ مورد افکار خود کشی، ۶۶ مورد بد سرپرستی و ۵۴ مورد زنان و دختران آسیب دیده بوده است.

وی ۴۸ مورد سالمند آزاری، ۴۲ مورد فرار، ۴۲ مورد معلول آزاری، ۳۸ مورد والد آزاری و ۳۰ مورد اختلافات خانوادگی را موضوع‌های بعدی تماس با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به وظیفه این نهاد در تأمین سلامت روانی افراد جامعه، گفت: این نهاد اجتماعی و حمایتی کمک می‌کند تا افراد به عنوان کنشگران فعال در جامعه نقش آفرین باشند.

فعالیت‌های بهزیستی در جهت سلامت اجتماعی توسعه یافته است

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: این سازمان در جهت سلامت اجتماعی، فعالیت‌ها و اقدامات پیشگیرانه، مداخلات اجتماعی و حمایتی، توانبخشی علمی و تخصصی را توسعه بخشیده است.

محمد علی الله دادی بیان کرد: بهزیستی به همت نیروهای پر تلاش و کارشناسان خبره توانسته در مسیر سلامت، بهزیستی شکوفایی و بالندگی جامعه گام بردارد.

وی افزود: اقداماتی چون طرح‌های مختلف آگاه‌سازی، انجام طرح‌های غربالگری شنوایی سنجی و تنبلی چشم با پوشش ۸۰ درصدی جامعه هدف و پیشگیری از معلول زایی با بررسی اختلالات ژنتیکی بر اساس حکم برنامه ششم، انجام و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان شناختی با استفاده از فناوری‌های نوین در جهت ازدواج‌های موفق، ارائه طرح‌های مختلف در جهت مداخلات بهنگام در جهت کاهش طلاق از جمله ثبت الکترونیک طلاق و آموزش‌های پیش از ازدواج دیگر خدمات بهزیستی است.

الله دادی اظهار کرد: طرح‌های اجتماعی به نام نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان «نماد» و طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان «ماد» جهت آگاه‌سازی و توانمندسازی دانش‌آموزان، ارائه خدمات پیشگیری از دیگر اقدامات توسعه‌ای خدمات سازمان بهزیستی است.

وی گفت: درمان اعتیاد در پهنه گستره کشور، توسعه کمی و کیفی خدمات اجتماعی از جمله ایجاد اورژانس اجتماعی و برنامه‌های دیگر برای همه اقشار و آحاد جامعه نشان دهنده تلاش بهزیستی در مسیر سلامت اجتماعی است.

کد خبر 6095223

دیگر خبرها

  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • ‌آبگرفتگی معابر فولادشهر، معضل پس از باران
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند