Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد قربانی روز یکشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری گناباد افزود: برای کاهش این مشکل جلساتی با حضور تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران حمل و نقل برای نزدیکی دیدگاههای آنان به هم تشکیل و برای کاستن از تبعات افزایش نرخ حمل و نقل در تولید تلاش می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۵ واحد تولیدی بزرگ گناباد به دنبال شیوع کرونا با مشکلات اقتصادی مواجه شدند و با برگزاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و در بازدیدهای میدانی، اقدامات برای کاهش تنگناهای آنها در دست انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار گناباد با اشاره به برخی القائات ناامیدکننده در حوزه‌های کار و کارگری گناباد از مسوولان ذیربط و اعضای کارگروه اشتغال این شهرستان خواست با کاهش بوروکراسی اداری و با بهره‌گیری از ظرفیتهای گناباد معطلی سرمایه گذاران را کاهش و بستر جذب سرمایه گذاری بیشتر را در این منطقه افزایش بدهند و به گونه‌ای وظایف خود را انجام دهند که خلاء در حوزه تولید و اشتغال ایجاد نشده و هیچ واحد تولیدی در این بخشها دچار مشکل نشود.

قربانی افزود: از همه ظرفیتها برای برطرف کردن مسائل و مشکلات بخش تولید و سرمایه‌گذاری در این شهرستان استفاده و فرش قرمز جلوی پای سرمایه‌گذاران پهن می کنیم. 

وی ادامه داد: هر شرکت و سرمایه‌گذاری که حاضر به سرمایه‌گذاری در گناباد شود حداکثر ظرف یک ماه با تسهیلگری نسبت به روان‌سازی جذب سرمایه گذاری آنان اقدام می شود.

فرماندار گناباد گفت: پیگیریهایی برای راه اندازی واحد تولیدی فروسیلیس منیزیم با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به میزان افزون بر چهار هزار میلیارد ریال در ناحیه صنعتی کوثر گناباد در دست انجام است و با راه‌اندازی آن برای بیش از ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

قربانی افزود: باید از ظرفیتهای تولیدات این شهرستان در بخشهای مختلف و انرژیهای پاک و پنلهای خورشیدی برای رفع نیاز این منطقه استفاده کرد تا بستر شکوفایی و رونق اقتصادی و اشتغال و کارآفرینی این منطقه بیش از پیش فراهم شود.

وی با اشاره به تفاهم نامه بین بانک قرض‌الحسنه رسالت به عنوان یکی از معینهای اقتصادی گناباد با دهیاریهای این شهرستان ادامه داد: در نتیجه این اقدام به زودی ۱۰۰ هسته کار و تلاش در روستاهای گناباد ایجاد می شود و این مساله نقش مهمی در رونق این مناطق دارد.

فرماندار گناباد گفت: با توجه به اهمیت تخصص و مهارت در بهره‌وری نیروی کار شورای مهارت گناباد طی یک هفته گذشته برگزار و تفاهمنامه‌ای بین اداره فنی و حرفه ای و مرکز رشد و فناوری این شهرستان منعقد شد و از هم‌افزایی و ظرفیت این بخشها برای مهارت افزایی استفاده و از پرداخت تسهیلات به متقاضیان حمایت میشود.

۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه‌اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و دو برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است و از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است و حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها بانک قرض الحسنه رسالت مشهد تولید داخلی گناباد حمل و نقل عمومی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه رسالت مشهد تولید داخلی گناباد حمل و نقل عمومی بانک قرض الحسنه رسالت مشهد تولید داخلی گناباد حمل و نقل عمومی فرماندار گناباد سرمایه گذاری حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است

سیدحسین حسینی در جلسه شکل گیری شهر مولد استان بوشهر با حضور استاندار، یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را توسعه اقتصاد دریا پایه دانست و اظهار داشت: یکی از مصداق‌های مهم طرح‌های تولیدی اقتصادی دریا محور شهرک‌های مولد کشاورزی در سواحل است.

 وی شهر‌های مولد را کانون‌های تولید، اشتغال و اسکان دانست و بیان کرد: یکی از اهداف مهم شهر‌های مولد تولید و امنیت غذایی پایدار است و به سمت کانون‌های مولد حرکت می‌کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه توسعه طرح‌های اقتصاد دریا محور یکی از برنامه‌های مهم دولت است، تأکید کرد: شهر‌های مولد در سواحل نقش مهمی در اشتغال، تولید پایدار و تقویت معیشت خانواده‌ها دارند و در اجرایی‌شدن شهر‌های مولد در سواحل از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سواحل کشور خانه‌های مولد طراحی شده است، افزود: شهر‌های مولد با ایجاد زنجیره ارزش افزوده، سبب افزایش سطح تولید، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوار‌ها می‌شود.

حسینی با قدردانی از استاندار بوشهر در پیگیری اجرایی شدن شهر مولد کشاورزی بوشهر در سواحل اضافه کرد: این شهر با تولید و پرورش آبزیان طراحی شده و نقش مهمی در حل مشکلات جوانان دارد.

در آیین امضای این قرارداد زمین ایجاد شهر مولد دلیران تنگستان به امضای جهاد کشاورزی، شیلات، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور اراضی و شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • واگذاری ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی