Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی مجیدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در طول سه ماه گذشته و با همکاری اهالی و از محل اعتبارات دهیاری ها، سرعت اجرای پروژه ها چند برابر شده و بیش از یکصد پروژه در روستاهای این بخش در حال اجراست.
وی با تقدیر از زحمات دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها در طول این مدت گفت: در ۲ هفته اخیر برخی از پروژه ها رو به اتمام بوده و در تلاشیم در آینده نه چندان دور مابقی پروژه ها را به اتمام برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجیدی شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی مراغه را یکی از تعاونی های موفق و نمونه کشور عنوان کرد و گفت: بیشتر پروژه های اجرایی بخش مرکزی توسط این شرکت در حال انجام است.

وی از هزینه کرد ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی برای طرح های در حال اجرای این بخش خبر داد و گفت: آسفالت ریزی در ۱۷ روستای چوان علیا، نرج آباد، زنق، امیر، سنوکش، قوزلوجه، قراتلو، علویان، چوانباغ، قلعه خالصه، آغکند ثمرق، تازه کند سفلی، چکان، کهجوق، چوان علیا، قره ناز علیا و تازه کند قاسم خان با ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار از مهمترین پروژه های عمرانی در حال اجراست.

وی به اجرای پروژه جدول گذاری در ۲۰ روستای این بخش اشاره کرد و گفت: موسی درق، زنق، قوزلوجه، قره کند خطب، گل تپه، چوانباغ، نرج آباد، مغانجیق، تازه کند سفلی، تازه کند علیا، طالبخان، چکان، کهجوق، چوان سفلی، چوان علیا، قره برقع، خرمازرد، گل، حاجی کرد و خطب از جمله روستاهای هستند که پروژه جدول گذاری با متراژ کلی ۵ هزار و ۳۲۰ متر و اعتبار ۹۱۵ میلیون تومان اجرا می شود.

بخشدار مرکزی مراغه افزود : اجرای سنگ چینی و کفپوش در ۵ روستای کهلان، یایشهری، آشان، چوان علیا و قره برقع با متراژ کلی ۲ هزار و ۵۰ متر مربع و با اعتبار بیش از ۳۲۰ میلیون تومان و همچنین اجرای دیوار حایل و سنگی در ۵ روستای سنوکش، قوزلوجه، گل تپه، علویان و شلیلوند با متراژ کلی ۷۵۰ متر مکعب و اعتبار ۲۲۰ میلیون تومان از دیگر پروژه های در حال اجرا در بخش مرکزی این شهرستان است.

مجیدی ادامه داد: لکه گیری آسفالت معابر، شن ریزی معابر، ساماندهی آرامستان ها، مسیرگشایی، تکمیل ساختمان دهیاری، ساماندهی سطل های زباله، جابجایی تیر برق، نصب سرعت گیر و تکمیل غسالخانه از جمله دیگر پروژه هایی است که با هزینه کرد بالغ بر ۷۴۵ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی افزود: توسعه متوازن و توزیع عادلانه امکانات در روستاهای بخش مرکزی از مهمترین دغدغه های بخشداری است و این مجموعه نیازمند همکاری و همراهی اهالی، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهاست.

وی با تقدیر از همکاری دستگاه های اجرایی شهرستان گفت: امیدواریم با اجرای پروژه های اساسی و زیرساختی روستاهای بخش مرکزی را به یکی از مقاصد گردشگری تبدیل کنیم.

بخش مرکزی مراغه با ۷۴ روستا دارای ۶۸ هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با ۲۴۵ نفر عضو و ۶۶ روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

برچسب‌ها توسعه روستایی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه روستایی مراغه توسعه روستایی مراغه میلیون تومان بخش مرکزی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بهمن یوسفی در بازدید از سیل بند‌های روستا‌های حاشیه دز بخش مرکزی اهوار افزود: با توجه به بارندگی شدید در استان و بالا دست و رهاسازی آب سد دز، حجم آب رودخانه دز در منطقه بامدژ بخش مرکزی اهواز بالا آمد، اما وضعیت تحت کنترل است.

وی افزود: ترمیم سیل بند‌هایی که آسیب پذیر بودند با همکاری بخشداری مرکزی و سازمان آب و برق خوزستان در حال انجام است.

یوسفی با بیان اینکه تمهیدات لازم اندیشیده شده است، ادامه داد: اهالی روستا‌ها به ویژه کشاورزان از تردد، توقف و فعالیت کنار رودخانه دز خودداری کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اهواز به منظور بررسی وضعیت رودخانه و سیل بندها، به همراه ناصر سیلاوی بخشدار مرکزی و عزیز ایزدیار رئیس امور آب اهواز از روستا‌های حاشیه دز در بخش مرکزی اهواز بازدید کردند.

دیگر خبرها

  • روستاهای حاشیه «دز» نگران نباشند؛ شرایط تحت کنترل است
  • وضعیت روستاهای حاشیه دز در اهواز تحت کنترل است
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد