Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@10:38:57 GMT

احتمال افزایش ۱۰ درصدی قیمت شکلات

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۹۹۲۱

احتمال افزایش ۱۰ درصدی قیمت شکلات

جمشید مغازه ای رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه تولیدکنندگان کماکان با کمبود مواد اولیه رو به رو هستند، اظهار کرد: مشکل کمبود مواد اولیه اعم از شکر به قوت خود باقی است و تلاش ها در خصوص رفع بحران فعلی به نتیجه نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود مواد اولیه چالش پیش روی تولیدکنندگان

او افزود: علی رغم آنکه دولت اعلام کرده است که ۱۳۵ هزار تن شکر به صنف و صنعت توزیع می کند، اما عملا چیزی به دست تولیدکنندگان نرسیده است.

مغازه ای قیمت مصوب هر کیلو شکر را ۶ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که شکر با نرخ های بالای ۷ هزار و ۵۰۰ تا ۸ هزار تومان به دست تولیدکننده می رسد.

این مقام مسئول درباره آخرین جزئیات وضعیت روغن در بازار بیان کرد: با وجود پیگیری های مکرر، سهمیه محدودی روغن برای تولیدکنندگان دریافت کردیم  که هم اکنون در حال توزیع است.

به گفته او، علی رغم‌ توزیع قطره چکانی روغن به صنعت، مشکلی در تامین آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

برنامه‌ای برای افزایش قیمت شکلات نداریم؛ افت ۳۰ درصدی فروش شیرینی و شکلات

رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات ادامه داد: شکلات کالای لوکس سبد خانوار به شمار می رود که مصرف آن در اولویت نیست و بدیهی است که با توجه به قدرت خرید آحاد جامعه، نقدینگی مورد نیاز همانند سایر کالاهای اساسی برای آن نیست.

به گفته این مقام مسئول، علی رغم افزایش قیمت تمام شده، امکان اصلاح نرخ وجود ندارد و تولیدکنندگان سود خود را در سبد می بینند به طوری که برخی کالاها را با سود ناچیز و در برخی مواقع ضرر نسبی عرضه می کنند.

او با اشاره به تاثیر سو افزایش قیمت در افت فروش شیرینی و شکلات بیان کرد: تاکنون کارخانه ها تصمیمی برای افزایش قیمت نگرفته اند و در صورت نیاز برحسب شرایط جامعه این احتمال وجود دارد که نرخ محصولات خود را ۵ تا ۱۰ درصد افزایش دهند.

چالش های پیش روی صادرات شکلات

این مقام مسئول در پایان درباره آخرین وضعیت صادرات شکلات تصریح کرد: با گسترش ویروس کرونا، بسته بودن مرزها و توقف زیاد محصول در مرز، صادرات مواد غذایی کم تر شده است که البته بخشنامه اخیر بانک مرکزی در خصوص بازگشت ارز، به صادرات آسیب جدی می زند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت شکلات تولید شکلات صادرات شکلات شیرینی و شکلات افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۹۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود

 اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • افزایش ۵۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی برای سال تحصیلی جدید
  • شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر در مازندران
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود