Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:32:28 GMT

عامل ایجاد حریق عمدی در اراضی ملی خلخال شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۰۲۷۷

عامل ایجاد حریق عمدی در اراضی ملی خلخال شناسایی شد

مهدی کسایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این فرد با تلاش و هوشیاری محیط‌بانان پاسگاه محیط‌بانی روستای لرد از توابع بخش شاهرود هنگام ایجاد آتش‌سوزی در ارتفاعات منطقه حفاظت شده آق‌داغ شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد.

او گفت: این فرد به دلایل واهی مشغول ایجاد حریق در مراتع و پوشش جنگلی درختان قد کوتاه ارس و بنه در  اراضی ملی منطقه حفاظت شده آق‌داغ در بخش شاهرود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: پیش از این نیز با تلاش و پیگیری محیط‌بانان منطقه و همچنین همکاری مردم افرادی که در ایجاد آتش‌سوزی عمدی در اراضی ملی و حفاظت شده آق‌داغ در حوالی روستای سفیداب از توابع بخش خورش‌رستم خلخال مقصر بودند، شناسایی و به مقامات حوزه قضایی معرفی شدند.

وی افزود: به منظور جلوگیری از حریق‌های احتمالی در منطقه تیم واکنش سریع یگان حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال تشکیل و پایش و بررسی مناطق جهت جلوگیری از آتش‌سوزی را در اولویت قرار داده که امسال طی چهار عملیات اطفای حریق در منطقه حفاظت شده آق‌داغ، اتفاقات آتش‌سوزی با هوشیاری محیط‌بانان منطقه مهار و از گسترش شعله‌های آتش به اطراف جلوگیری شده است.

کسایی همکاری مردم در پرهیز روشن کردن آتش در طبیعت و اطمینان از خاموشی آن را گام مهمی در حفظ محیط زیست و پیشگیری در عدم وقوع آتش‌سوزی‌ها در مراتع و اراضی ملی ذکر کرد.

وی گفت: وفور علوفه به دلیل پربار بودن بهار و بارندگی‌های مناسب امسال نگرانی از وقوع حوادث آتش‌سوزی در مراتع و چراگاه‌های حیات وحش را افزایش داده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست خلخال اظهارکرد: سهل‌انگاری برخی از مردم ، مسافران و چوپانان محلی نیز در روشن کردن آتش بدون رعایت جوانب احتیاط و ناتوانی در کنترل و مهار آن زمینه گسترش آتش‌سوزی و از بین رفتن مراتع را فراهم می‌کند.

منطقه حفاظت شده آق‌داغ به وسعت ۸۸ هزار هکتار در شهرستان خلخال واقع شده و به لحاظ تنوع گونه‌های گیاهی و جانوری دارای قابلیت بالاست.

برچسب‌ها آتش سوزی خلخال اردبیل منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش سوزی خلخال اردبیل منابع طبیعی آتش سوزی خلخال اردبیل منابع طبیعی منطقه حفاظت شده آق داغ اراضی ملی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) صحبت کردن یک محیط‌بان با خرس قهوه‌ای با لهجه مازنی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

ابوالفضل‌ رهبری‌زاده، محیط‌بان، ویدئویی از تغذیه یک خرس قهوه‌ای نر در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در بخش مازندران، را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است.

به گزارش فرارو، رهبری‌زاده، این تصاویر را که در فروردین ۱۴۰۳، ثبت کرده و در ویدئو مشغول صحبت کردن از فاصله ۱۵ متری با لهجه مازنی با این خرس است.

این محیط‌بان صحبت‌های خود را ترجمه کرده است و نوشته است: «خرس من برایت سوت می‌زنم تو نباید فرار کنی؟ من دیگه چکار کنم که تو فرار کنی؟ فاصله ما کم است.»

 خرس قهوه‌ای در مناطق جنگلی و کوهستانی شمال و شمال غرب ایران زندگی می‌کند و در فصل سرما به غار‌ها و شکاف صخره‌ها پناه می‌برد و با گرم شدن هوا و رویش گیاهان از خواب زمستانی بر خواسته و در جستجوی غذاست.

 منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در سه استان مازندران، البرز و تهران قرار دارد که بیشترین وسعت این منطقه در استان مازندران است. پلنگ ایرانی، خرس قهوه‌ای و مرال از گونه‌های حیوانی حفاظت شده در این منطقه هستند.

دیگر خبرها

  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش
  • حمله اوکراین به منطقه اسمولنسک روسیه/ پالایشگاه طعمه حریق شد+فیلم
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان به مرکز تحقیقات فسیل مراغه
  • (ویدئو) صحبت کردن یک محیط‌بان با خرس قهوه‌ای با لهجه مازنی
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد