Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک»، دکتر حسین کرمانپور، در یادداشتی نوشت: در این یادداشت کوتاه به چند آلودگی موثر بر این حرکت اشاره می‌کنم تا دارویش را ولو در ناصرخسرو پیدا کنیم که بیش از این کش دادن موضوع روزهای بدی را رقم خواهد زد.

۱- آلودگی تصمیم! مردم این روزها ایران را با جهان دایم مقایسه می‌کنند. بالا و پایین شدن نمودار مرگ و بستری را با چشمان مضطرب می‌بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مسئولین هم سخن واحد می‌زنند نظیر ماسک زدن و هم سخن مختلف می‌شنوند نظیر دایر شدن اجتماعات! از اینکه تصمیم مسئولین را کرونا چنان آلوده است که گاهی سخن‌ها یکی نمی‌شود و به یک نقطه نمی‌رسد، نگران می‌شوند.

۲- آلودگی اطلاعات: هیچ دورانی به قدر دوران کرونا مردم اعم از پیر و جوان اینقدر مشتاق اطلاعات روز در مورد یک بیماری نبوده‌اند! مدام این شبکه و آن شبکه کرده و از این نقطه به آن نقطه می‌شوند تا کورسویی از امید بیابند تا مبادا جان خود یا عزیزانشان بیهوده تلف شود. در هیچ دورانی از ادوار علمی به قدر کرونا اطلاعات آلوده به پارادوکس‌ها تا این حد متضاد نشده است.

۳- آلودگی دارو! این دیگر از آن دسته آلودگی‌هایی است که مصداق گندیدن نمک است. وای به روزی که در انتخاب دارو هم اختلاف فاحش دیده شود. آلودگی فضای توصیه‌های دارویی به حدی است که کاسبان کرونا چهره از نقاب مخفی گری و استتار برون کشیده شفاف آب و دان و دارو به قیمت جان به مردم بی نوا می‌فروشند و در روز روشن اهالی ایران را لخت کرده تحویل اجتماع می‌دهند.

۴- آلودگی درمان: در حالی که بخش قابل توجهی از جامعه پزشکی و درمانی کشور در مسیر درمان مبتلایان خود گرفتار و رخ در نقاب خاک می کشند اما گروهی فرصت مغتنم شمرده با انواع تجویزهای ابتکاری و خلاق برای درمان کرونا، به نام انواع طب‌های من درآوردی بیماران را به چیزی امیدوار می‌کنند که پر از خالی است و نهایتاً بیمار پس از آنکه از انواع بخور و حلوا و دمنوش و رمل و اسطرلاب کارش به ناکجاآباد رسید دوباره می فرستندش به همان بیمارستان‌های شلوغ تا خرابکاری درمان آلوده به بافته‌های ذهنی را جمع و جور کنند.

۵- آلودگی علم: مبتکران عبارت‌های سلامت محور نظیر بهداشت دست، بهداشت فرد، بهداشت کسب و بهداشت اجتماع گزاره‌هایی در دوران کرونا تحویل جامعه دادند که در گذر از تصمیمات اقتصادی و اجتماعی، محورش ماند و سلامتش پرید. یکی، عبارت فاصله اجتماعی بود که روز به روز آلوده‌تر از قبل رخ می‌نماید. قبلاً آن را اینگونه توضیح داده بودند: خیلی ساده. یعنی از تماس نزدیک با دیگران خودداری کنید. به مکان‌های تجمع افراد نروید، هیچ ملاقاتی را انجام ندهید. اگر واقعاً ناچار هستید که بیرون بروید، فاصله دو متری خود را با افراد دیگر حفظ کنید. حالا ما داریم همین را هم تغییر می‌دهیم.

من پنچ قلم از این آلودگی‌ها را نوشتم به یادگار که آینده قضاوت شود که تا چه حد حاکمیت و مردم با هم دست به هم دادند تا اسیرش نشوند و جان بیشتری حفظ شود و صدمه کمتری وارد شود. دیر نشده است که همه با هم بتوانیم از آلودگی بیشتر بکاهیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد بذرپاش علی کامیار وام حمایتی مستاجران بهروز بوچانی عملیات مرصاد ویروس کرونا آلودگی مهرداد بذرپاش علی کامیار وام حمایتی مستاجران بهروز بوچانی عملیات مرصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر محمدرضا نوروزی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود:­ بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری­ شایع‌ترین بیماری های­ مردان در سنین بالا هست و بسیاری از خانم‌ها در سنین­ ­میانسالی و کهنسالی تجربیاتی از مشکلات ادراری را دارند. وی گفت: بسیاری­ اختلالات باروری و ناباروری به مشکلات اورولوژی مرتبط می‌شود.دکتر نوروزی ادامه داد:­ کشور­ما در چندین حوزه پیشرفت‌های خیلی خوبی داشته است مانند­ناباروری مردان. وی افزود: در زمینه درمان و تحقیق در رابطه با سلول‌های بنیادی پیشرفت داشته ایم. ­کشت سلول‌های بنیادی­ در زمینه درمان ناباروری­ در مورد آقایان و خانم‌ها پیشرفت‌های خوبی­ حاصل شده است.نوروزی افزود: ما همیشه نگران هستیم با توجه به آلودگی‌های محیطی و صوت و غذای فست فود و غیره، بیماری‌های بدخیم و سرطان‌ها افزایش یابد. ­وی گفت: برخی از­­بیماری‌های کلیوی جزء شایع‌ترین سرطان‌ها هستند. مانند­ سرطان پروستات مردان و سرطان‌های مثانه. وی اظهار کرد: در کشور­ ما درمان‌ها به سمت درمان‌های کمتر تهاجمی پیش می‌رود، ­ درمان‌هایی که فرد نیاز به اعمال جراحی باز نداشته باشد مانند­ استفاده از لیزر و­  مهندسی بافت.وی در پایان گفت:­ جامعه اورولوژی یک جامعه پویا، فعال و همدل هستش و یکی از بخش‌های خیلی خوب ما بخش اورولوژی و جراحی برای متخصصین خانم هستند که ما در دنیا بیشترین تعداد اورولوژیست خانم را نسبت به جمعیت در کشورمان داریم.بیست و هفتمین همایش اورولوژی ایران از ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»