Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ازابتدای شیوع بیماری کرونا در استان تاکنون ۱۶۵ هزار و ۱۱۳ نفر از افراد در تماس با بیماران مبتلای قطعی و محتمل به منظور پیشگیری از انتقال بیماری کرونا، قرنطینه خانگی شده‌اند.

ابراهیم قادری در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سنندج با اشاره به اقـدامات انجـام گرفتـه در راسـتای پیشـگیری، درمـان و مقـابله با کـووید ۱۹ در حوزه بهداشت اظهار کرد: علاوه بر مراکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت بعنوان واحدهای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، ۱۹ مرکز ۱۶ و ۲۴ ساعته تحت عنوان مراکز  منتخب کووید 19  در سطح استان  به صورت اختصاصی وظیفه ارائه خدمات مرتبط با این بیماری به مراجعین را به عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ۹۴ درصد از جمعیت استان اول غربالگری شدند

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه ابلاغی از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی غربالگری بیماری کرونا طی دو مرحله در استان انجام گرفت که در مرحله اول آن قریب به یک میلیون و۵۱۳ هزار و ۱۲۳  نفر معادل ۹۴  درصد از کل جمعیت استان غربالگری شده‌اند. 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: در مرحله دوم از این برنامه هم تاکنون تعداد  یک میلیون  و ۶۲ هزار و ۵۸۷ نفر جمعیت بالای ۱۵  سال استان معادل ۸۹ درصد از نظر ابتلا به بیماری کووید-19 توسط مراقبین سلامت و بهورزان غربالگری شدند.

به گفته قادری، متعاقب معرفی سایت www.salamat.gov.ir برای انجام خودارزیابی بیماری کووید 19 در افراد دارای علائم بیماری واجرای غربالگری در دو مرحله، بیش از  ۹۲ درصد این افراد در مرحله اول و ۸۳ درصد در مرحله دوم توسط تیم سلامت شاغل در پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت پیگیری شده و اقدامات لازم جهت آنها صورت گرفته است.

وی اذعان داشت: هنوز هم این سامانه فعال است و مردم دارای علایم مشکوک می‌توانند به این سایت مراجعه کرده و مشخصات خود را ثبت کنند تا همکاران سیستم بهداشتی آنها را پیگیری کنند.

تحلیل آخرین وضعیت کرونا در کردستان

وی با بیان اینکه وضعیت کردستان از نظر بیماری کرونا همچنان قرمز است، افزود: موج بعدی کرونا به کردستان تا چند هفته دیگر در صورت عدم رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی قابل پیش‌بینی است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: با وجود کاهش موارد بستری در روزهای اخیر اما وضعیت برخی شهرهای استان همچنان قرمز است.

 قادری  با اشاره به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم گفت: در صورت بی‌توجهی مردم نسبت به عدم استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی با موج شدیدتری از بیماری مواجه خواهیم شد. 

وضعیت کردستان همچنان قرمز است

وی ادامه داد: با وجود کاهش آمار ابتلا، وضعیت استان همچنان قرمز است و تعداد مبتلایان در مقایسه با ماه‌های اول اپیدمی، ۲ برابر است.

قادری با بیان اینکه کردستان، روند سریع کاهش ابتلا به بیماری را داشت، اضافه کرد: این استان با همکاری مطلوب مردم توانست در عرض ۲۷ روز این بیماری را مدیریت کند این در حالی است که برخی استان‌ها، بیش از ۵۰ روز است که با این بیماری در حد گسترده، دست و پنجه نرم می‌کنند لذا همکاری مردم و هوشیاری آنها و استقامت مسئولان در راه مبارزه با این بیماری، کلید اصلی موفقیت در کنترل این بیماری است.

افراد دارای علایم تا ۱۴ روز در خانه بمانند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: افراد دارای علایم کووید۱۹ باید تا ۱۴ روز بعد از مثبت بودن نتیجه آزمایش کرونا در قرنطینه باشند.

 قادری در پاسخ به این سوال که فرد بهبود یافته از کرونا تا چه زمانی می‌تواند ناقل باشد، اظهار کرد: شدت و مدت زمان انتقال ویروس کووید۱۹ بر حسب شدت بیماری در افراد مختلف متفاوت است.

وی افزود: به طور معمول افراد باید تا ۱۴ روز بعد از بروز علایمشان در قرنطینه خانگی بسر ببرند چرا که بیماری از طریق ذرات تنفسی و تماس نزدیک تا حدود ۱۴ روز قابل انتقال است و حتی در بیماران با علایم شدید امکان دارد تا ۲۰ روز هم ناقل ویروس باشند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد : در صورتی که فرد با وجود علائم خفیف نیاز به بستری کردن نداشت و به سرعت بهبود یابد، معمولا  تا ۱۰ روز بعد از شروع علایم به شرط نداشتن علائم در حداقل سه روز اخیر، می‌تواند به محل کار رود.

وی اضافه کرد: توصیه می‌شود افرادی که مدت زمان قرنطینگی آن‌ها تمام می‌شود بازهم حتما از ماسک استفاده کنند به خصوص زمانی که به اماکن عمومی می‌روند حتما آن را جدی بگیرند تا باعث انتقال بیماری نشوند چون امکان دارد هنوز ناقل ویروس باشند و یا حتی امکان آلودگی مجدد خودشان هم‌ وجود دارد.

به گفته قادری، متاسفانه بسیاری از افراد بعد از کاهش علایم به سرعت از خانه خارج شده و در محل کار  یا دور همی ها و سایر اماکن حاضر می‌شوند، اما باید دانست که این کار تنها باعث طولانی‌تر شده زنجیره انتقال ویروس خواهد شد و می‌تواند افراد دیگر را به بیماری مبتلا سازد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان همچنان قرمز بیماری کرونا ۱۴ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری پیش از ظهر سه شنبه در مراسم روز جهانی کارگر اظهار کرد: جامعه شریف کارگران در همه عرصه‌های انقلاب حضوری تاثیرگذار داشتند و در عصر انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی سهیم بودند.

وی افزود: امروز اگر شاهد شکوفایی، توسعه در عرصه‌های گوناگون کشور هستیم مرهون زحمات کارگران است و رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «کارگران ستون فعالیت‌های اقتصادی کشور هستند» و این جایگاه ارزشمند کارگران را می‌رساند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اذعان کرد: با همراهی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در استان توانسته‌ایم که خدمتگزار کارگران استان باشیم.

وی با اشاره به وجود ۱۹ هزار و ۲۸۰ واحد تولیدی در استان اعلام کرد: ۱۹ هزار بازرسی در سال گذشته برای بهداشت، حفاظت کارگران و ایمنی انجام شد.

پیشکاری تصریح کرد: ۱۰ هزار پرونده در حوزه روابط کار، بیمه بیکاری پرونده‌ها بررسی شدند و ۷۰۰ هزار نفر از خدمات وزارت کار در کردستان بهره‌مند هستند.

وی اذعان کرد: ارتقای دانش، آگاهی، تحرکات جسمی، نشاط کارگری را در استان مدنظر قرار دادیم و در واحدهایی که ۵۰ تا ۵۰۰ نفر را بیمه کرده‌اند خانه بهداشت را راه‌اندازی کردیم.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حوزه اشتغال با راهبری و اندیشه مسوولان استان سال گذشته، جلسات کارگروه اشتغال استانی و شهرستانی را برگزار کردیم و رویدادهای مختلف اشتغال را برگزار کردیم و دانشجویان را با واحدهای تولیدی استان آشنا کردیم.

پیشکاری اذعان کرد: در راستای تفاهمنامه ای که با دانشگاهها و آموزش و پرورش منعقد شد زمینه آموزش چهره به چهره دانشجویان در زمینه رویدادهای اشتغال و فعالیت واحدهای تولیدی مهیا شد.

وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار نفر به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، اضافه کرد: آموزش مهارت‌آموزی به عنوان بزرگترین سرمایه کشور در کردستان مورد توجه است.

کد خبر 6092958

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • تجمع دانشجویان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • تجمع دانشگاهیان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند