Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محسن صالحی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ با بیان این‌که ورود به آموزش‌های مجازی از دی‌ماه پارسال آغاز شد، افزود: قم به‌عنوان نخستین استان ۲ کانال عمومی با محتوای مباحث فرهنگی در پیام‌رسان ایتا تشکیل داد و تاکنون طی چهار ماه اخیر با رشد چهار برابری بیش از یک هزار نفر عضو این کانال‌ها شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که هر کدام از اعضا نماینده یک خانواده محسوب می‌شوند،‌ اضافه کرد: ۱۴ عنوان مطلب فرهنگی با هشتگ‌های خاص در این کانال بارگذاری شده و قابل جست‌وجو می‌باشد.

به گفته وی، استوانه نور با موضوع احکام، پندانه با موضوع سخنان بزرگان، ‌چراغ هدایت با موضوع مطالب قرآنی، زنگ تفریح با موضوع لطیفه و وصیت‌نامه شهدا از جمله عناوین مطالبی است که در فضای مجازی بارگذاری می‌شود.

صالحی خاطرنشان کرد: همچنین برای تشویق شرکت‌کنندگان به بهره‌مندی از مطالب بارگذاری شده در کانال‌ها، مسابقاتی به‌صورت هفتگی برگزار و جوایزی به برندگان اهدا می‌شود.

وی بیان کرد: آموزش آنلاین و آفلاین نیز در یکی از پیام رسان‌های انجام می‌شود و در این راستا سه کانال تشکیل‌شده و پنج کانال دیگر نیز تشکیل خواهد شد.

وی افزود: در این کانال‌ها سرفصل‌های مختلفی برای رده‌های سنی از جمله نوعروسان و زوج‌های جوان، مستعدین اشتغال و خودکفایی،‌ دختران مستعد ازدواج، دختران و پسران بازمانده از تحصیل،‌ زنان سرپرست خانوار، طلاب و دانشجویان مطالب مفید و علمی بارگذاری می‌شود.

در حال‌حاضر، ۲۲ هزار و ۷۰۰ خانوار نیازمند در استان قم شامل بیش از ۴۰ هزار تَن به‌صورت مستمر از کمیته‌امداد خدمات دریافت می‌کنند؛ از این تعداد ۱۵ هزار و ۵۰۰ خانوار زنان سرپرست خانوار هستند که پنج هزار تَن به دلیل طلاق، ۹ هزار فوت سرپرست و بقیه به دلیل زندانی بودن همسر، مسوولیت خانواده را به عهده‌دارند.

از ۴۰ هزار فرد تحت پوشش کمیته‌امداد قم، ۱۴ هزار تَن بالای ۶۰ سال سن دارند؛ یک هزار و ۱۵۴ بیمار صعب‌العلاج و زمین‌گیر و یک هزار و ۸۳۳ یتیم تحت پوشش کمیته‌امداد است که این ایتام ۱۸ هزار حامی دارند.

برچسب‌ها قم کمیته امداد امام خمینی (ره) آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم کمیته امداد امام خمینی ره آموزش مجازی قم کمیته امداد امام خمینی ره آموزش مجازی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی