Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@13:45:32 GMT

موفقیت واکسن کرونا مستلزم تزریق چند دوز است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۲۱۱۹

موفقیت واکسن کرونا مستلزم تزریق چند دوز است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی بی اس نیوز، وی در مصاحبه‌ای با این شبکه تلویزیونی گفته است: هیچیک از واکسن‌هایی که در نقاط مختلف جهان تا به امروز تولید شده‌اند تنها با یک دوز تزریق مؤثر نخواهند بود و باید از هر یک از آنها چند دوز و در مراحل مختلفی به انسان‌ها تزریق شود تا شاهد تأثیرگذاری آنها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیتس افزوده: البته این شرایطی است که در آغاز استفاده از واکسن کرونا با آن مواجه خواهیم بود. بنیاد بیل و ملیندا گیتس بودجه‌ای ۲۵۰ میلیون دلاری را به تولید واکسن کرونا اختصاص داده و در این زمینه در نقاط مختلف جهان سرمایه گذاری کرده که پیش بینی می‌شود میلیاردها دلار درآمد برای بیل گیتس به همراه آورد.

بیل گیتس همچنین به صراحت از تصمیم دونالد ترامپ برای توقف پرداخت بودجه به سازمان بهداشت جهانی انتقاد کرده است.

وی در این مصاحبه تصریح کرده: تولید واکسن موفق برای مقابله با ویروس کرونا مستلزم تلاش و همکاری جهانی است. اگر قرار باشد این واکسن جلوی انتقال ویروس کرونا را بگیرد باید ۷۰ تا ۸۰ درصد از مردم جهان آن را تزریق کنند. بنابراین میلیاردها نفر در جهان باید به این واکسن دسترسی یابند.

وی افزود: برای کسب اطمینان از ایمنی این واکسن از نزدیک با سازمان غذا و داروی آمریکا همکاری می‌کنیم. پیش از این هم برخی شرکت‌های سازنده واکسن هشدار داده بودند که با مصرف یک دوز از تولیداتشان در برابر ویروس کرونا ایمنی حاصل نمی‌شود و برای این کار باید در فواصل یک ماهه تزریق واکسن مذکور صورت بگیرد.

کد خبر 4984062

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا بیل گیتس واکسن ویروس کرونا تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو واکسن کرونا فناوری فضایی گوگل ماهواره اینترنت امنیت اطلاعات امنیت سایبری حاکمیت سایبری ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۲۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان