Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این روز‌ها با شیوع ویروس کرونا در گوشه و کنار شهر زباله‌های عفونی به چشم می‌خورد که افراد برای جلوگیری از ابتلا ویروس کرونا از آن استفاده می‌کنند، استفاده روزانه از ماسک و دستکش گرچه خطر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ را کاهش می‌دهد، اما رها کردن آن در طبیعت می‌تواند سبب گسترش و افزایش ویروس کرونا شود و هر لحظه می‌تواند جان یک حیوان یا پرنده را بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار فیلمی در فضای مجازی، سگی را مورد نمایش قرار می‌داد که به دلیل خوردن دو عدد ماسک مریض و توسط یک دوستدار محیط زیست راهی دامپزشک شده بود و یا پرنده‌ای که به دلیل خوردن تکه‌هایی از یک دستکش پلاستیکی تلف شده بود؛ بنابراین کم نیستند حیواناتی که قربانی انسانی‌هایی می‌شوند که برای نجات زندگی خود از ویروس کرونا زباله‌های عفونی خود را در طبیعت رها می‌کنند.

علیرضا رضایی دامپزشک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره این موضوع می‌گوید: از آغاز شیوع ویروس کرونا تا به امروز تعداد زیادی از صاحبان حیوانات خانگی آن ها را  به دامپزشکی‌ ها می آوردند که مشکلات تنفسی داشتند و هنگامی که حیوان مورد آزمایش و عکسبرداری قرار می‌گرفت متوجه می‌شدیم که حیوان ماسک خورده است.

این دامپزشک با خواهش از مردم که زباله‌های خود را در سطح شهر رها نکنند، گفت: تنها در تهران تا به امروز حدود ۲۰۰ حیوان خانگی همچون سگ و گربه بر اثر خوردن ماسک دچار مریضی شده اند.

همچنین درباره این موضوع اسماعیل کهرم کارشناس و فعال محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست، اظهار کرد: رها کردن ماسک و دستکش‌های آلوده در طبیعت رفتار بسیار زشت و زننده‌ای است که این روز‌ها از ما انسان‌ها سر می‌زند و این موضوع به فرهنگ سازی اساسی نیاز دارد.

او در ادامه بیان کرد: رهاسازی این پسماند‌ها سبب مخاطراتی برای محیط زیست می‌شود و متاسفانه بیشتر حیوانات خانگی هستند که این زباله‌ها را می‌خورند که گاهی کار آن‌ها به جراحی می‌کشد.

این کارشناس تصریح کرد: این زباله‌ها نباید در سطح شهر و خیابان‌ها رها شوند بنابراین باید به طریق صحیح امحاء شوند.

علاوه بر حیوانات خانگی که در خطر تهدید مرگ بر اثر این موضوع هستند، هزاران گونه مختلف نیز در معرض خطر آلودگی و مرگ قرار دارند، همچون حیوانات آبزی که با رها سازی این زباله‌ها در فاضلاب ها، رودخانه و دریا‌ها گرفتار زباله‌های منحوس ویروس کرونا می‌شوند.

جالب است بدانید که دستکش‌های یکبار مصرف لاتکس می‌توانند لاک پشت‌ها و سایر پستانداران را در معرض صدمات شدید و مرگ قرار دهند چرا که ممکن است این پسماند‌ها به اشتباه به عنوان غذا مصرف شوند.

محیط زیست و حیات وحش عرصه‌ای از طبیعت هستند که به دلیل رفتار‌های نابخردانه انسانی روز به روز در حال آسیب دیدن هستند بنابراین اگر محیط زیست و حیات زندگی حیوانات برایمان حائز اهمیت است باید برای رعایت حقوق زندگی حیات وحش این نکات را رعایت کنیم و پسماند‌های خود را به روش‌های اصولی امحاء کنیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ویروس کرونا محیط زیست زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۲۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • فرشتگان کاتب؛ حافظ انسان در زمان حیات
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش