Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@00:13:20 GMT

کرونا در کودکان با چه علائمی بروز می‌‌یابد؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۲۲۹۰

کرونا در کودکان با چه علائمی بروز می‌‌یابد؟

یک متخصص بیماری‌‌های کودکان با بیان این‌‌که ابتلا به کرونا در تمام سنین حتی در نوزادی نیز رخ می‌‌دهد، علائم کووید۱۹ در کودکان را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

دکتر الهام پوربختیاران در گفت‌‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ درباره تظاهرات بالینی کووید19 در کودکان اظهار کرد: کرونا در کودکان ممکن است بی‌‌علامت باشد یا به صورت تب خفیف، استفراغ، بی‌‌حالی، شیر نخوردن، اسهال، علائم تنفسی مانند سرفه یا تندی تنفس و حتی فرو رفتن قفسه سینه در موارد شدید کووید19 تظاهر یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علائم گوارشی در کودکان، شیوع بیشتری نسبت به بزرگسالان دارد.

پوربختیاران درباره بروز علائم پوستی در کودکان تصریح کرد: علائم پوستی به دنبال ابتلا به کرونا در کودکان نیز گزارش شده است اما این علائم باید در کنار سایر علائم کرونا باشد یعنی با دیدن تظاهرات پوستی به تنهایی، خانواده‌‌ها نباید نگران شوند و نباید فکر کنند که هر علامت پوستی، نشان‌‌دهنده کروناست! در صورت بروز این علائم، کودک باید توسط پزشک ویزیت شود و شرح حال بیمار و سابقه تماس با بیمار کووید19 گرفته شود.

وی با بیان این‌‌که کرونا در کودکان می‌‌تواند علائم التهابی داشته باشد، تصریح کرد: واسطه‌‌های التهابی در بدن کودک افزایش می‌‌یابد؛ ممکن است کودک دچار شوک شود یا ارگان‌‌های مختلف کودک مانند کلیه، قلب و سیستم گوارشی او دچار مشکل شوند.

این متخصص بیماری‌‌های کودکان با بیان این‌‌که کرونا ممکن است باعث بروز علائم مغزی شود، بیان کرد: ممکن است کودک دچار کاهش هوشیاری، مننژیت، انسفالیت (التهاب بافت مغز) شود.

وی با بیان این‌‌که کرونا می‌‌تواند علائمی شبیه بیماری «کاوازاکی» نیز ایجاد کند، خاطرنشان کرد: هر عامل ویروسی ممکن است باعث بروز این بیماری شود؛ کاوازاکی نوعی التهاب عروق (واسکولیت) است؛ همراه با درگیری قلبی، ممکن است علائم پوستی، ادم (خیز) اندام‌‌ها، راش پوستی و درگیری مفاصل نیز در این بیماری دیده شود.

این استادیار بیمارستان کودکان مفید متذکر شد: ابتلا به کرونا در تمام سنین حتی در نوزادی نیز رخ می‌‌دهد و این بیماری سن خاصی برای ابتلا ندارد.

تست‌ سرولوژی نشان‌‌دهنده مصونیت از کرونا نیست

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT1 واژه های کاربردی مرتبط بیمارستان بهداشت و درمان ویروس کرونا بیشتر بخوانید... تست‌ سرولوژی نشان‌‌دهنده مصونیت از کرونا نیست قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... تست‌ سرولوژی نشان‌‌دهنده مصونیت از کرونا نیست واژه های کاربردی مرتبط بیمارستان بهداشت و درمان ویروس کرونا پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ مرکز آمار اتحادیه اروپا: ۴۲ درصد از نوزادان اروپایی حاصل روابط خارج از ازدواجند! + نمودار ۲ "نرگس محمدی "سرانجام به گفت‌وگو با فرزندش رضایت داد ۳ سقوط مرگبار کارگر جوان از طبقه چهارم ساختمان + تصاویر ۴ تنها بند اجرا شده از "قانون تسهیل ازدواج جوانان" نامگذاری روز ازدواج جوانان! + جدول ۵ توقیف ۲ فروند شناور حامل کالای قاچاق به ارزش ۶۴ میلیارد تومان ۶ ذبح ۱۵۰۰ گوسفند در روز عید قربان ۹۸ در آسایشگاه کهریزک ۷ واکاوی یک سناریوپردازی؛ چرا "نرگس محمدی" با دختر و پسرش صحبت نمی‌کند؟ ۸ آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۲۱۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته+ نمودار مهمترین اخبار اجتماعی آموزش‌و‌پرورش به مرکز تولید نابرابری و ناعدالتی تبدیل شده/ افزایش فاصله آموزشی بین تهران و سیستان به ۵۷ برابر در دولت روحانی! آمار جهانی کرونا/ آمریکا با ۴.۳ میلیون مبتلا همچنان در صدر +جدول آخرین تغییرات تنها بند اجرا شده از "قانون تسهیل ازدواج جوانان" نامگذاری روز ازدواج جوانان! + جدول ذبح ۱۵۰۰ گوسفند در روز عید قربان ۹۸ در آسایشگاه کهریزک مهمترین اخبار تسنیم توافق راهبردی ایران-چین ضربه‌ای سخت به سیاست‌های تحریمی آمریکا بازی عربستان و امارات با کارت داعش در یمن/ مؤثرترین گزینه ملت یمن در برابر جنگ‌افروزان عراق|ضربات کوبنده حشد شعبی به تروریست‌های داعشی در شمال سامراء بازدید نوبخت ‌‌از ‌راه‌آهن خرمدره / افتتاح پروژه دو خطه‌‌ راه‌آهن زنجان ـ قزوین تا پایان سال‌ ناگفته‌های فرماندهان عملیات مرصاد از نبرد "فروغ جاویدان"/ استراتژی شهید صیاد در چهار‌زبر / ۴هزار ‌منافق‌ به هلاکت رسیدند درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان بهداشت و درمان ویروس کرونا بیمارستان بهداشت و درمان ویروس کرونا کرونا در کودکان ازدواج جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • علائمی که نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید