Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آلمان اصلاح شورای امنیت سازمان ملل را همچنان از اهداف غیر قابل انصراف آلمان دانسته و همچنین تاکید کرد که اروپا برای حل مسائل به روسیه نیازمند است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان در گفتگویی با "جنرال آنسایگر" در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا داشتن کرسی دائمی در شورای امنیت در این دوران پر از بحران مطلوب است؟ گفت: ما با یک کرسی دائم در شورای امنیت سازمان ملل می توانیم مناسبات قدرتی در این نهاد بین‌المللی و به این ترتیب در دنیا را تحت تاثیر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای آلمان، برزیل، ژاپن و هند مدتهاست که به عنوان گروه جی 4 برای اصلاح شورای امنیت سازمان ملل تلاش می کنند. ترکیب این نهاد بین‌المللی همچنان با واقعیت های سال های 1945 و زمانی که سازمان ملل تاسیس شد منطبق است.

وی افزود: در هر صورت نظم جهانی بهتر شکل می گیرد اگر کشورهای دیگری عضو دائم این نهاد بین‌المللی شوند. بنابراین آلمان از هدف خود برای عضویت دائمی در شورای امنیت سازمان ملل صرف نظر نخواهد کرد، علی رغم اینکه در سال های اخیر پیشرفت های کمی در راستای اصلاح شورای امنیت سازمان ملل وجود داشته است. سکون ایجاد شده در بسیاری مسائل مهم و درگیری های بزرگ که ما همواره آن را تجربه می کنیم مدرکی دال بر آن است که با این ترکیب فعلی شورای امنیت نمی توان به این مسیر ادامه داد.

هایکو ماس در بخش دیگری از این گفتگو به تصمیمات اتحادیه اروپا برای تحریم کشورهایی که تحریم تسلیحاتی لیبی را نقض می کنند پرداخته و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا دولت آلمان همچنان به این کشورها از جمله ترکیه سلاح ارسال می کند گفت : ترکیه دیگر از آلمان هیچ سلاحی که بتواند در سوریه به کار ببرد دریافت نمی کند.

کنفرانس ویدئویی وزرای خارجه چین و آلمان درباره موضوعات مهم بین‌المللی

وی افزود: ترکیه متحد ما در ناتو است. دولت ترکیه در ائتلاف نظامی ناتو تکالیفی را بر عهده گرفته که از طریق آن تمام این ائتلاف نظامی حمایت می شود.

وی در عین حال گفت: آنچه ترکیه در جنگ سوریه انجام می دهد برای ما قابل قبول نیست. از این رو ما بسیاری قراردادها با ترکیه برای صادرات کالاهای تسلیحاتی را تصویب نکردیم که این یک اقدام بسیار گسترده در قبال یک شریک در ائتلاف نظامی ناتو محسوب می شود.

ماس در ادامه به مناسبات اروپا با روسیه با توجه به نقش این کشور در لیبی و سوریه پرداخته و گفت: در حال حاضر مناسبات ما با روسیه در بسیاری زمینه ها دشوار است. اما ما می دانیم که برای حل درگیری ها در سوریه، لیبی و اوکراین به روسیه نیاز داریم. آلمان یک نقش میانجی را در لیبی بر عهده گرفته و ما همچنین با فرانسه در بحران اوکراین میانجی گری می کنیم. روسیه باید در عین حال نقش خود در راستای حل بحران اوکراین را ایفا کند.

ماس در بخش دیگری از این گفتگو سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه را فردی با تجربه ارزیابی کرده و گفت: وی در مذاکرات منافع فدراسیون روسیه را بسیار دنبال می کند، اما ما می توانیم با وی به راه حل هایی برای مسائل دست یابیم.

هایکو ماس در عین حال تاکید کرد تا زمانی که مسئله بحران اوکراین و الحاق کریمه به روسیه حل نشود هیچ شانسی برای پیوستن مجدد روسیه به تشکل جی 8 وجود ندارد.

وزیر امور خارجه آلمان در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله مناسبات بین آمریکا و اروپا تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ پرداخته و گفت: ایالات متحده آمریکا همچنان مهم ترین شریک ما خارج از اتحادیه اروپا خواهد بود. آمریکا چیزی وسیع تر از تنها دایره کاخ سفید است. بنابراین ما تلاش می کنیم با وجود همه اختلاف نظرها مناسبات دو سوی آتلانتیک را برای آینده تثبیت کنیم. اینکه این روابط پیچیده تر شده است و کاخ سفید بدون مشورت با شرکای خود در اروپا تصمیماتی اتخاذ می کند برای ما روشن است، اما ما به آمریکا نیاز داریم و متقابلا هم آمریکا به اروپا نیازمند است.

وی در ادامه ایده تغییر سیاست های کاح سفید در ناتو بعد از روی کار آمدن رئیس جمهور جدیدی در آمریکا را با دیده تردید نگریسته و بر لزوم استقلال امنیتی آینده اروپا در این شرایط تاکید کرد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا بیشتر بخوانید... کنفرانس ویدئویی وزرای خارجه چین و آلمان درباره موضوعات مهم بین‌المللی قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... کنفرانس ویدئویی وزرای خارجه چین و آلمان درباره موضوعات مهم بین‌المللی واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ بازی عربستان و امارات با کارت داعش در یمن/ مؤثرترین گزینه ملت یمن در برابر جنگ‌افروزان ۲ عراق| بیانیه امنیتی رسمی درباره انفجارهای جنوب بغداد و علت وقوع آن+ تصاویر ۳ نقش تکراری یکی از کشورهای منطقه در رهگیری هواپیمای مسافربری ایران ۴ اعلام وضعیت شورش در پورتلند آمریکا پس از شکسته شدن حصار حیاط دادگاه فدرال ۵ اعتراف سرهنگ اسرائیلی درباره حزب‌الله/ وحشت ارتش اشغالگران از واکنش انتقامجویانه مقاومت ۶ واکنش شیخ قاسم به تهدیدهای صهیونیست‌ها؛ «آمادگی کامل مقاومت؛ شکست دیگری در انتظارتان است» ۷ عراق|ضربات کوبنده حشد شعبی به تروریست‌های داعشی در شمال سامراء ۸ گفت‌وگوی اختصاصی| معاون سیاسی طالبان: توافق مخفی میان طالبان و آمریکا وجود ندارد/ اگر نیروهای خارجی نروند تصمیم‌های لازم را خواهیم گرفت مهمترین اخبار بین الملل توافق راهبردی ایران ــ چین ضربه‌ای سخت به سیاست‌های تحریمی آمریکا واکنش شیخ قاسم به تهدیدهای صهیونیست‌ها؛ «آمادگی کامل مقاومت؛ شکست دیگری در انتظارتان است» گفت‌وگوی اختصاصی| معاون سیاسی طالبان: توافق مخفی میان طالبان و آمریکا وجود ندارد/ اگر نیروهای خارجی نروند تصمیم‌های لازم را خواهیم گرفت تظاهرات علیه نژادپرستی از پورتلند به شهرهای دیگر آمریکا کشیده شد مهمترین اخبار تسنیم توافق راهبردی ایران ــ چین ضربه‌ای سخت به سیاست‌های تحریمی آمریکا بازی عربستان و امارات با کارت داعش در یمن/ مؤثرترین گزینه ملت یمن در برابر جنگ‌افروزان عراق|ضربات کوبنده حشد شعبی به تروریست‌های داعشی در شمال سامراء بازدید نوبخت ‌‌از ‌راه‌آهن خرمدره / افتتاح پروژه دو خطه‌‌ راه‌آهن زنجان ـ قزوین تا پایان سال‌ ناگفته‌های فرماندهان عملیات مرصاد از نبرد "فروغ جاویدان"/ استراتژی شهید صیاد در چهار‌زبر / ۴هزار ‌منافق‌ به هلاکت رسیدند درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا شورای امنیت سازمان ملل اصلاح شورای امنیت وزیر امور خارجه اتحادیه اروپا بین المللی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۲۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند

به گزارش قدس آنلاین، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به‌شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تأمین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه‌تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه به‌خلاف میل تحریم‌کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

کنعانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیداً انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفاً به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یادشده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیداً محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تأکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام‌زنی به دیگران کنند.

وی تأکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به‌خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

کنعانی اضافه کرد: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به‌دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی بنشانند و به‌گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

وی ادامه داد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضدتروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؟!! مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تأکید کرد: تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند