Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:44:15 GMT

تقویت بتن با نانوافزودنی ایرانی

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۳۶۶۶

تقویت بتن با نانوافزودنی ایرانی

 مدیرعامل این شرکت تولید کننده گفت: در این افزودنی موسوم به ADMIX C-۵۰۰۰ از نانوذرات سیلیس استفاده شده است که موجب افزایش استحکام و دوام بتن‌ها می‌شود، این شرکت قادر به تولید سالانه بیش از ۱۰۰ تن نانوافزودنی بتن وعرضه به بازار عرضه است،  این افزودنی‌ها موجب تقویت بتن‌های تولیدی در کشور می‌شود.

علی معظمی خاطرنشان کرد: پس از هفت سال تحقیق، با همکاری یک شرکت کانادایی موفق به ساخت این نانوافزودنی برای افزایش مقاومت فشاری بتن، آب بندی، محافظت و دوام بتن شدیم، این فناوری به صورت اختراعی نیز به ثبت رسیده است، افزودنی بتن ADMIX C-۵۰۰۰ براساس استانداردهای مختلفی مورد ارزیابی قرار گرفته و عملکرد آن تایید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  اظهارداشت: این افزودنی در بتن با سازگاری بیشتر نسبت به مولکول‌های رایج ساختار نانو حفره‌ها و فضاهای خالی و ترک‌ها را پر نموده و باعث افزایش مقاومت فشاری و از نفوذ آب و یون کلر، سولفات‌ها و مواد شیمیایی مخرب جلوگیری و باعث کاهش نفوذ پذیری و افزایش دوام بتن و سازه های بتنی می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، این تولیدکننده همچنین گفت: این محصول نانو غیر سمی و غیر قابل اشتعال، ارگانیک و با محیط زیست سازگاری خوبی دارد، بی بو، سفید رنگ و با وزن مخصوص ۴/۰ گرم بر سانتی متر مکعب، با یک تا دو درصد وزن سیمان به ترکیب اضافه می‌شود، از این افزودنی نانو در پروژه‌های بتنی مخازن آب تونل‌ها، قطعات پیش ساخته بتنی، سازه‌های دریایی، استخرها، اسکله‌ها و دیواره های برگشت، بتن غلتکی، کف بتنی پارکینگ‌ها، پل‌ها، باندهای فرودگاه، راه‌های دسترسی، فونداسیون و پایه‌های بتنی می‌توان استفاده کرد.

معظمی یادآور شد: این شرکت به دنبال صادرات این محصول بوده که امارات و عمان اولین مقاصد صادراتی این شرکت هستند.

برچسب‌ها فناوری نانو شرکت دانش بنیان مصالح ساختمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری نانو شرکت دانش بنیان مصالح ساختمانی فناوری نانو شرکت دانش بنیان مصالح ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۳۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی