Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@18:10:23 GMT

هدف‌گذاری ۳۱۵ میلیون دلاری صادرات برای زنجان

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۴۷۴۰

هدف‌گذاری ۳۱۵ میلیون دلاری صادرات برای زنجان

ایسنا/زنجان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: هدف‌گذاری صورت گرفته در بخش صادرات استان طی سال‌جاری ۳۱۵ میلیون دلار تعیین شده است.

ناصر فغفوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هدف‌گذاری صورت گرفته در بخش صادرات استان طی سال‌جاری ۳۱۵ میلیون دلار تعیین شده و این هدف‌گذاری بر اساس نقشه راه استان و نیز اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سه ماهه اول امسال ۳۰ میلیون دلار صادرات انجام شده که بالغ بر ۴۰ درصد از هدف‌گذاری صورت گرفته در این مدت محقق شده است.

این مسئول با اشاره به موانع موجود در صادرات استان طی سه ماهه اول امسال، ادامه داد: با توجه به بسته بودن مرزهای هوایی، زمینی و دریایی کشور تا اواخر خردادماه، شاهد کاهش میزان صادرات استان بودیم که این امر در تیرماه با رفع ممنوعیت صادراتی و بازگشایی مرزها مرتفع شد.

فغفوری تصریح کرد: طی ماه‌های آتی شاهد رشد آمار صادرات استان خواهیم بود؛ به ‌طوری‌ که با تعیین ‌تکلیف نحوه رفع تعهدات ارزی ورود موقت‌ها و نیز رفع مشکل واحدهای روی، پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال با صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری شاهد تحقق جهش تولید مد نظر مقام معظم رهبری و دولت در استان باشیم. هدف‌گذاری صادارتی در سال گذشته ۶۰۰ میلیون دلار بود که بالغ بر ۳۴۰ میلیون دلار به میزان ۶۰ درصد محقق شد و در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد صادرات استان در بخش صنایع انجام می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، در رابطه با اعزام و پذیرش هیئت‌های تجاری به استان، یادآور شد: سیاستی که هم‌اکنون برای اعزام و پذیرش هیئت‌ها به استان مد نظر قرار گرفته، تنوع‌بخشی به محصولات صادراتی و نیز کشورهای مقصد بوده که در این راستا برای هر کشور کالای تجاری مشخصی تعیین شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان صادرات صادرات استان میلیون دلار هدف گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • گوسفندهای غول پیکر 40 هزار دلاری
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری